Menu
Lingon om.....

Påväg mot tattooland

20120912-123635.jpgSå är vi på väg och Anne ska få sin efterlängtade tatuering på skuldran och jag följer med med alla mina mollypaket som ska lämnas in på posten. Höstsol, japp nu säger jag ordet höst och en lyftkran med på bild. Ni som har läst här ett tag vet ju att jag gillar stora maskiner med spakar och helst vill jag köra en själv. Så stor som möjligt.

Nästan lika mycket gillar jag koftor och hoppas på att kanske prova någon Odd Molly om det går att hitta. Eller ska jag bara gå en strandpromenad, fika och hoppas på att få krama Josanne.

Ha det gott!

No Comments

 • AnnaSC
  12 september, 2012 at 12:51

  Hade du min morbror gått i pension skulle jag bett honom ha dig som PARO en dag på sitt jobb i Södra Sandby i stenbrottet. DÄR ÄR STOOOOOOOOOORA MASKINER!

  Reply
  • Lingon
   12 september, 2012 at 12:57

   Det hade jag tokgillat! 😉 åh vad roligt!

   Reply
 • Anette
  12 september, 2012 at 18:46

  Åhh, vilka läckra stövletter!!
  Märke??

  Kram

  Reply
  • Anette
   12 september, 2012 at 18:53

   Mexicana! 😉
   Det borde jag fattat direkt…blink blink

   Reply
   • Lingon
    12 september, 2012 at 19:24

    Precis! Fniss. De är så snygga ju. 🙂
    Kram!

    Reply
 • Sofia
  13 september, 2012 at 09:07

  Om du hade haft lite närmare hit kunde du provkört både det ena och det andra här… Stora maskiner det är grejen det… (tycker även alla barn och ungdomar på mitt jobb) Det är många som vill klappa och provratta grävis tröskan
  och de stora traktorerna

  Reply

Leave a Reply