Menu
Trädgården

Let´s have some sun, shall we?

God Morgon!

Idag är jag uppe i ottan. Utsövd och och lite solstirrigt glad. Tydligen orkar jag inte ha kräftskiva, storbloppis och besök samtidigt utan att det tar lite på krafterna. Nu på morgonen har jag städat bort de sista festspåren på uteplatsen och passar på att rycka fram kameran och solnjuta.

Visst är det härligt med det blå? Och det är ju inte bara jag som vill ha sol utan mina trädgårdsblommor som sjunger på sista versen.

Igår var det Fionadate i Lund och se mer av det hos fru Sederblad som fångade sushin på bild. Skånes eller Sveriges bästa sushi? Och jag köpte på mig en lampa som är det läckraste jag sett och suktat efter i månader. Men den ska få ett eget inlägg senare, så fin är den. 🙂

Dagens morgonoutfit: Skor från Scholl, pyjamasbyxor Lindex och så Odd Mollys Maria tallchief cardigan. 🙂

Idag blev jag sugen att prova fotografera blommorna underifrån. Bara att sticka ner kameran i rabatten, hålla still och försöka få in motivet någonstans i bilden. Det blev jättefint! Och så får man överraskningsbilder som bli lite hur som helst.

Underifrån. Och jag kanske borde skurit av nederdelen, men glömde.

Samma fina blomma från ovan.

Sol.

 

Nu ska jag se om posten hemsida har vaknat till liv igen, och försöka få iväg paket. Hornsgatans Ros ska peppas och iväg och tatuera sig, hujeda mig och jag ska fundera en stund på om jag ska följa med eller inte. Jag vill såklart men är fortfarande lite väl sliten och behöver en dag hemma för att livet ska kännas roligt.

Många hälsningar till dig som läser, har du ingen sol hemma så har du fått lite nu.

Kramar

 

No Comments

 • Hilde
  12 september, 2012 at 10:32

  Underbara bilder! Har ni fortfarande sommar alltså? Här var det 5 grader på morgonen och solen hjälper inte mycket tyvärr. Ska Rosen tatuera sig? Johoo vad roligt 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   12 september, 2012 at 10:59

   Tack! Det är en smula kyligt här men när solen är framme så är det hett och gott.
   Japp idag ska hon täcka över en papegoja med något annat. Ska bli spännande.
   kram

   Reply
 • Fru Sederblad
  12 september, 2012 at 11:02

  Vilka bilder!! Superfina. Det där med att trycka ner kameran i rabatten är ett underskattat sätt att fotografera på!

  Reply
  • Lingon
   12 september, 2012 at 12:35

   Verkligen. 🙂

   Reply

Leave a Reply