Menu
Uhh gå ner i vikt

tant überduktig

Här sitter jag med min matlåda. 🙂

Jag överlevde träningen och minsann, gick inte det där Body Balancepasset lite lättare idag? Eller så var det för att Fitnessgrannen inte var med så jag slappnade av lite. 🙂 🙂

Två pass avklarade. Och jag vill bara lägga mig ner och dö litegrann. Samtidigt som jag är stolt som en tupp och trots allt mår ganska bra i kroppen.

Det är ju det där med tvång. När man inte vill och ska tvinga sig. Helt omänsklig process egentligen att göra saker som man inte vill. Och att inte ha mer luft mellan dagens aktiviteter.

Jag gillar liksom mer konceptet vi ses i gryningen, eller det får ta den tid det tar, jag är klar när jag är klar och ett bra jobb tar oftast bra tid. 

Men jag ska inte gnälla. Min stackars kropp har varit förbisedd, bortglömd och bortprioriterad i många år. Så nu får det vara dens tur. Det går inte längre att blunda.

Ja och förövrigt då? Ett ilskeutbrott inombords på jobbet, där jag ville säga MURMELDJUR väldigt högt till en medarbetare men avstod. Ett underbart gulligt mail från en bloggläsare som gjorde min dag, du vet vem du är… 🙂

Bloppis är under förberedning och så ett längre inlägg från Odd Molly och visningen av s/s 2013 med bilder och reportage och så måste ju Hornsgatans Ros visas upp när hon dansar på O-o-o-operan i Guldrummet och leker Carmen.

Men allt det där dyker upp här i sinom tid.

Kramar och gonatt!

(Fråga till språkpolisen här. Kan man skriva dens tur? Genitiv eller vad? Dennes hade ju annars känts bättre men det låter så uppstyltat.)

No Comments

 • Linda G
  4 september, 2012 at 21:57

  Låt bli den där bloppisen;) Jag måste ha mina pengar till Grekland:) Kram och bra jobbat med träningen!

  Reply
 • Helena
  4 september, 2012 at 22:07

  Japp! Überduktig är just vad du är! Och en stor insirationskälla… Jag längtar efter bilder på vårens kläder :-)Kramar

  Reply
 • Anne
  4 september, 2012 at 22:08

  Språkpolis nr 1 säger att det nog bör vara ”dess”? Hoppas det finns någon mer som ser hihi – Nena hallå????
  Jag tycker att du är skitbra som tar dig iväg och jag packar träningskläder när jag kommer ner till veckan för nu är jag sugen på att gå med dig på ett pass 🙂
  Massa kram!

  Reply
 • Adela
  5 september, 2012 at 00:22

  Du är såååååå duktig som inte ger upp, hejja dig och fortsätt! 😉
  Sen måste jag säga att du är SÅÅÅÅÅÅÅ snygg på bilderna med OM ponchon och den kombon med väskan och allt! Suuuuuuperfin! ♥

  Kramar
  Adela

  Reply
 • Marie
  5 september, 2012 at 06:31

  Häftigt att det går så bra med träningen! Heja dig! Kramar

  Reply
 • Maja
  5 september, 2012 at 08:10

  Jag har en gång i tiden fått lära mig att det tar tre veckor att forma en vana. Vilket SKULLE kunna innebära att om du tvingar dig själv i tre veckor så börjar det sedan bli en vana och det går lättare.

  Reply
  • Lingon
   5 september, 2012 at 08:50

   Det låter ju betydligt bättre än 100 dagar?! 😉

   Kram

   Reply

Leave a Reply