Menu
Lingon om.....

Stockholm, collageklåda och lite kläder och pynt

Godmåndagkväll!

Jag har värsta kollageklådan och tycker att flera bilder är roligare än en så ni får stå ut med dessa färgklickar till bilder. Allt är Katinkas, Flipfloppans och Josannes fel som gör så underbara reportage och jag har blivit nällad som vi säger där hemma. Nällad att göra likadant eller inspirerad kanske låter bättre?

För att sammanfatta röran här ovan så började jag med att försiktigt smyga in i Rosens garderob och sno med mig två sidenklänningar. Nymph strap dress och A one silk dress i härligaste grönt. Efter en stund av lite svajande framför spegeln tyckte jag att jag nog kunde prova en klänning också. 🙂 Och kanske stjäla med mig hem i resväskan om hon inte märker något….hehehe….not. Allt medan hon intet anandes gjorde sig i ordning…fast nu överdriver jag lite för jag frågade faktiskt först om jag fick prova.

Efter frukost och kaffedrickande drog vi ut till Odd Mollybutiken och provade en del plagg, men det mesta skulle inte hängas ut förrän onsdag av det nya så vi höll tillgodo med det vackra som redan fanns i butiken. Jag trillade dit totalt på easygoing short wrap cardigan i multi, en kofta som jag väldigt gärna vill ha i höst. Och så har jag kramat finaste Ulla. 🙂

Efter klädspanandet skiljdes våra vägare en stund och jag drog mot Konserthuset för att träffa en kollega och fika. Fullt med folk och teknik inför Polar Music Prize som delas ut i morgon till Paul Simon och Yo-Yo Ma.

Många inredningsbutiker fick besök och så ett par fina skor fyndades på Knulp till halva priset, och det blev ett par El Naturalista som kommer att göra resten av Stockholmsdagarna till ett skönt flyt fotmässigt.

Runt Hötorget doftade det kantareller och efter att ha fikat på Vetekatten hela två gånger i dag så var det dags för Rosen och mig att ta oss hemåt i ett uppklarnande och soligt Stockholm.

Och nu i skrivande stund, nu är det dags att se till att få någon middag här. Somliga är lite dåliga på att äta men det ska jag råda bot på.

Kram på er och trevlig kväll och tack alla som kikar in här.

No Comments

 • Katinka
  27 augusti, 2012 at 19:34

  Åhh, vad härligt med collage och Stockholm och allt det där roliga. Jag har varit lite nere och inte så mycket inne på bloggar här i helgen, men nu ser jag att ni varit på tatuering med. Kul! Och massor av kramar så klart.

  Reply
 • Madde
  27 augusti, 2012 at 20:09

  Ja, collage gillas ju!! 😉 Verkar ha varit en perfekt dag, rolig inredningsaffär också ser det ut som. En del Rice eller ser jag fel… och kantareller, gick det att gå förbi utan att shopsa sådana? Jag hade icke klarat det! Klem i solen, varit en helt underbar helt stilla solig kväll här.

  Reply
 • Anne
  27 augusti, 2012 at 21:14

  Perfekt att du tog så många bilder så att man får något annat än Odd Mollybutiken att titta på 😀 Jag gillar dina kollage!
  Kram

  Reply
 • Linda G
  27 augusti, 2012 at 21:56

  Fina bilder! Easy going short wrap ligger bra till här med! Och kul för dig och Anne att ni hann in på mässan! En upplevelse kan man väl säga! Kram

  Reply
 • Hilde
  27 augusti, 2012 at 23:05

  Vad mycket fina bilder. Easy going short wrap är ju hur snygg som helst i multi, nu kan jag knappt vänta till min kommer. Ha så mysigt nu tjejer 🙂
  Kram

  Reply
 • Nena
  27 augusti, 2012 at 23:31

  Härligt! Mycket snyggt där av olika slag. Kläderna väljer jag att blunda hårt inför! Fast nu påminns jag förstås om vad vacker den gröna sidenklänningen är som hänger bortglömd i min garderob. Fint fint alltihopa, men mmmmm det fruktståndet. Kan jag titta länge på!
  Kram

  Reply
 • Fiona
  28 augusti, 2012 at 08:45

  Vilken supertrevlig dag! Kul att du hittade ett par nya sköna skor.
  Kramar

  Reply

Leave a Reply