Menu
Lingon om.....

Jeans å tröja

20120824-085122.jpgDagens sköna mjuka outfit med stretchjeans och print tank + fina Mariakoftan och orangea träskor. Färgglatt och mjukt. Två av mina favoritkomponenter när det gäller kläder. Fast jag saknar lite att klä mig i galna roliga färgkombos med benvärmare, sjalar och hela tjobanget i en härlig mix. Det har varit för varmt väder för det, inte mig emot alls men det spirar nog en liten liten höstlängtan i klädkombovindlingen?

För att liksom tajma allt på en gång bestämde sig klädkombosuget att slå till just på morgonen när jag har brått till jobbet, då inträffar en sorts härdsmälta och jag börjar rota fram benvärmare, accessoirer, koftor, halsband och strumpor i de mest skiftande stilar och lägger ut på sängen. Bara för att det är roligt och jag kunde inte stå emot att prova lite roligheter på kroppen innan det var dags att rusa hemifrån.

Hejdå frukost. Välkommen hem till ett världskrig.

Och med de förutsättningarna och en kopp kaffe snart inom räckhåll så får det här bli en bra fredag det också.

Kram på er!

No Comments

 • Katinka
  24 augusti, 2012 at 12:04

  Haha… Hoppas det finns frukost på jobbet då! Ska precis sträcka mig efter min morgonupphandlade scones som får duga som lunch idag. Ha en fin dag! Kram

  Reply
  • Lingon
   24 augusti, 2012 at 21:11

   Scones! Dessa goda..
   kram

   Reply
 • Marie
  24 augusti, 2012 at 16:33

  Vilken fin dagens och vilken fin matta! Kramar

  Reply
  • Lingon
   24 augusti, 2012 at 21:11

   Tack! Mattan är en favorit från Gudrun Sjödén.
   kramar

   Reply
 • Fru Sederblad
  24 augusti, 2012 at 16:50

  Nää! Nu får du sluta yra om hösten, din elaka människa ;-)!!

  Reply
  • Lingon
   24 augusti, 2012 at 21:11

   Sa jag h-ordet? Oh nooo.
   kram!

   Reply

Leave a Reply