Menu
Lingon om.....

Trollsländor, tungsinne och vackert

Kvällen är vacker och varm. Jag gör ett försök att fota trollsländor och pratar med en granne med hund. Jag vet inte vad det är med mig, men allting är ledsamt ikväll. Ingen idé att jag låtsas något annat. Men i morgon blir en ny dag och då hoppas jag på lite bad. Men för nu tillåter jag mig att gå sönder en stund och vara trasig av sorg.

Inte muntraste inlägget men vad ska jag säga?

[slickr-flickr type=”gallery” tag=”vovo” size=”m640″ thumbnail_size=”s150″ flickr_link=”off”]

No Comments

 • Helena
  18 augusti, 2012 at 21:30

  Kramar i massor från Blekinge!!

  Reply
 • Susanne
  18 augusti, 2012 at 21:33

  Kram på dig, det blir bättre ska du se. Vilka vackra bilder:)
  Susanne

  Reply
 • AnnaSC
  18 augusti, 2012 at 21:34

  Kram kära vän.
  Så är det ibland får man gå sönder och så får man hoppas att den nya dagen blir bättre.

  Reply
 • Linda G
  18 augusti, 2012 at 21:46

  Fantastiska bilder på trollsländan! Vissa dagar liknar skit, det bara är så. Tur att det brukar gå över…..Kram

  Reply
 • Memelie
  18 augusti, 2012 at 22:00

  Livet går upp och ner och vissa dagar vill man bara stryka ett streck över och glömma att de fanns överhuvudtaget. Tråkigt att du haft en sån idag. Hoppas du mår bättre i morgon!!!

  Många varma kramar!!!

  Lotta

  Reply
 • Josanne
  18 augusti, 2012 at 22:03

  Underbara bilder! Stämning. Känsla. Hoppas också att det ledsna är borta imorgon. Jag inbillar mig att man måste ha sådana dagar också, för att det bra ska bli ännu bättre. Liksom. <3

  Reply
 • Jeanette
  18 augusti, 2012 at 22:09

  Åh, kära du! Tyvärr kommer de där rackarns dagarna oxå….tror du gör helt rätt i att tillåta dig att vara ledsen. Hoppas morgondagen blir en bättre dag.

  Fantastiska bilder!

  *kramar om*

  Reply
 • Hilde
  18 augusti, 2012 at 22:23

  Underbara bilder och snygg frilla! Tyvärr finns det sådana dagar, men jag hoppas det känns bättre i morgon.
  Kram<3

  Reply
 • Lingon
  18 augusti, 2012 at 22:33

  Tack söta fina ni. <3<3<3
  Det värmer så otroligt fint av alla era goa hälsningar så jag säger tack som bara den och hoppas ni har det bra därhemma hos er.
  Kram och gonatt!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Reply
 • Elsy
  18 augusti, 2012 at 22:33

  Ja men så är det ju med livet både vackert och ledsamt och ibland samtidigt också. Så fina bilder känner verkligen sommarkvällen i dem och den är härlig även här vill inte gå in fast jag måste.
  <3

  Reply
 • Angelin
  18 augusti, 2012 at 23:18

  Ja, det går i bølger med oss kvinner. Det er godt at vi kan være ærlige i bloggen, og ikke alltid bare skryte over hvor fantastisk vi har det. Det liker jeg! Jeg håper at du føler deg bedre i morgen, fine Lingonbæret.
  Håret ditt så kjempe fint ut, og takk for nydelige bilder.
  Diger klem fra meg:)

  Reply
 • Madde
  19 augusti, 2012 at 01:14

  För det första tycker jag inte alls att frisyren ser dålig ut och nu är det dessutom ditt fel lite att jag hastigt och lustigt blev klippt idag! Bilderna är helt underbara, guud vad vackert där är! Visst är det ledsamt och så ibland och jag håller med ovanstående kloka kommentarer att det blir ju bättre så småningom. Lätt att säga men faktiskt brukar det ju alltid vara så. Storklemar och så hoppas vi på bad i morgon, ok?

  Reply
 • Sanna
  19 augusti, 2012 at 10:01

  Som alltid fina bilder. Och ja där skymtade vi nya frissan och jag tycker det ser fint ut. 🙂

  Vissa dagar är bara sådana. Är själv i en konstig period med semester, jobb och flytt i en röra som gör mig hyfsat förvirrad. Jag försöker bara ta vara på stunden. Mer kan jag inte göra. Hoppas du vaknar och känner dig bättre idag!

  Vilken dag i veckan passar dig? Börjar få lite uppbokat och vill ju inte missa vår dejt. 😉

  Kram

  Reply
 • Nena
  19 augusti, 2012 at 10:16

  Vissa dagar och stunder är bara så och måste få vara! Bara man inte fastnar i dem gör de nog nytta också i något slags läkningsprocess!
  Trollsländor och tranor är magiska för mig. Känner någon slags koppling till urtida rötter när jag ser dem! Trollsländor samlar jag dessutom på (inte levande då förstås) och min samling utökades igår…. Har inte många men utsökt vackra i min samling!
  Kram

  Reply
  • Nena
   19 augusti, 2012 at 10:16

   Glömde säga att dina bilder är underbara!!!

   Reply
 • Mags
  19 augusti, 2012 at 10:18

  Kramizar i mängd!

  Reply
 • Fru Sederblad
  19 augusti, 2012 at 10:53

  Så vackra bilder… till och med de på din nya frisyr ;-). Du är ju jättefin!! Ibland är inte humöret på topp, men det vänder. Hade du varit här hade du fått en bamsekram, en kopp kaffe och några turkisk peppar att knapra på. Kram!!!

  Reply

Leave a Reply