Menu
Lingon om.....

Lördag

Lördag och Mjååååh vad skönt att det är helg?

Jag ska strax tvätta håret och försöka att förlika mig med klippningen, kanske bli positivt överraskad och sen ska jag ut på en liten roadtripp. Och den här gången ska jag inte glömma datorn hemma. Aldrig mer..:) 🙂

Det snurrar lite väl mycket i huvudet av kommande projekt så jag tar det lite lugnt och försöker koppla av. Koppla ner. Fast det är svårt och helgen känns kort fastän den inte har börjat ens. Jobb, livet, vardagen. Allt är lite för mycket.

Helst vill jag göra som misse. Rulla mig lite i kattmyntan och sen är det bra med det.

No Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  18 augusti, 2012 at 11:30

  Ha en skön lördag! Hoppas frissan känns bättre efter din egen styling. När jag varit hos frissan måste jag själv oxå testa hur de ska vara, innan det känns bra:))
  Kram

  Reply
 • Fiona
  18 augusti, 2012 at 11:51

  Visst är det skönt med helg, iallafall dom jag är ledig på! Och det där med frissan, nödvändigt men hemskt. Har aldrig gillat det, tycker inte att det blir snyggt när jag går där ifrån, aldrig. Men sen när jag kommit hem och får ruffsa om det på mitt vis så blir jag nöjd att jag fick det gjort. Knäppt? Förmodligen…;)

  Kram
  ps. Vi kan väl se en dag i veckan om min hatt kan få komma hem.

  Reply
 • Hilde
  18 augusti, 2012 at 14:44

  Visst är det mycket som snurrar. För mig är det så illa att jag glömmer av hälften av det jag skulle komma ihåg 😀
  Ha nu en underbar dag och försök slappna av lite!
  Kram

  Reply
 • Katinka
  18 augusti, 2012 at 16:10

  Ibland blir det bara för mycket. Ta det lite lugnt och andas. Och jag är säker på att klippningen är bra trots allt! Kram på dig fina

  Reply
 • Natascha
  18 augusti, 2012 at 20:22

  Visst är det skönt med helg, det är bara så trist att den går så fort, det är ju redan lördagkväll.

  Tråkigt att du inte blev nöjd med klippningen, men ibland räcker det med en hårtvätt och lite eget fixande så brukar fisyren kännas ok ändå. Om inte annat så har det snart växt ut igen 🙂

  Jag har också ibland önskat att jag vore katt, dem verkar ha en så behaglig tillvaro.
  Kram

  Reply
 • Linda G
  18 augusti, 2012 at 20:23

  Blev det så hemskt? Får vi se? Ha en fin kväll! Kram

  Reply

Leave a Reply