Menu
Blusar, koftor / Odd Molly / Provningar

Odd Mollyprovning och en dagens

Remix Blouse

En miniprovning av två Odd Mollyplagg och här är det första, Remix Blouse i färgen sapphire stl 4 som provas inne på Factory. Fin färg och något mörkare än jag tänkt mig efter att ha sett produktbilderna. Den till höger är nog mest rättvisande och så är det härlig creméfärgad brodyr och knytband.

print wowen scarf

Plagg nummer två, eller accessoir om vi ska vara noga är print wowen scarf i färgen powder och den var bara helt ljuvlig. Färgen är mer åt det gammelrosa i botten men det blir ju som det blir med iphonefärger. Rosa, gammelrosa och royal och så en hel del nyanser däremellan som bränd orange och turkost och grönt. Passar i mitt tycke till både varma och kalla färger och gör det till ett väldigt användbart plagg för mig som gillar rött/rosa/orange/violett.

Men det som jag egentligen borde skrivit istället för att sväva ut i färgkartan är att den är såå jättemjuk. Oanständigt mjuk och skön och javisst den fick följa med hem. Omedelbums. Och så luktar den gott också. Hur skulle jag kunna stå emot fyra attribut som vacker, mjuk, skön och luktar gott? Jag borde aldrig ha rört den. 🙂

Maria Tallchief cardigain

Till sist då en dagens outfit som består av många plagg som sitter löst i färgskalan rött. Det är ju så varmt och skönt ute så jag tycker att det ska vara lätt att skala av sig några lager och njuta solen samtidigt som jag vill vara påklädd ordentligt på jobbet. 🙂

Och med det så verkar lunchen vara slut och jag tassar vidare till nästa uppgift.

Vi hörs kanske i kväll?

kramar

No Comments

 • Lifessilverlining
  16 augusti, 2012 at 13:16

  Jag gillar verkligen färgen på remixblouse! Kram Nilla

  Reply
 • Skåne-Titti
  16 augusti, 2012 at 13:32

  Åh, jag älskar oxå den scarfen – önskar att den landar på min hatthylla! 🙂
  Fin dagens, har ju inte fått tag på nån Maria Tallcheif ännu… *avis*
  *kram*

  Reply
 • Bina
  16 augusti, 2012 at 13:42

  Sjal sjal sjal.. mmm… löööövve!

  Reply
 • Madde
  16 augusti, 2012 at 14:14

  hm, den där sjalen ja, den är allt bra fin. Jag och Remix kommer däremot inte alls överens, kanske lika bra det, för den färgen är superhärlig IRL ju. Klem

  Reply
  • Lingon
   17 augusti, 2012 at 08:53

   Samma här, remixen är inte min kopp te tyvärr men färgen var jag tvungen att prova.
   kram!

   Reply
 • Katinka
  16 augusti, 2012 at 15:03

  Härligt med lite sprakande höstfärger mitt i denna underbara sommarvärme! Och väl utnyttjad lunch måste jag säga. Kram

  Reply
 • Oslotigern
  16 augusti, 2012 at 15:21

  Sjalen ja… VILL HA! Men köpte jag inte nåt liknande i våras? Hmmm… Nej, helt lika är de nog inte 😉
  Kramar sötaste lingonet!

  Reply
 • Nena
  16 augusti, 2012 at 15:28

  Mmmm, den färgen! Jag väntar in ett sapphireplagg vilken sekund som helst och är så nyfiken!!!
  Kram och tack för titten!

  Reply
 • A-L
  16 augusti, 2012 at 16:54

  Vilken vacker färgkaskad! Nu ska nog bleka Berta hotta upp den beige garderoben med lite kulört, tack för inspiration 🙂

  Reply
 • Anne
  16 augusti, 2012 at 17:24

  Hm förbaskat också….sjalen! Den är skitsnygg när jag ser den på dig. Vet faktiskt inte om jag verkligen ska gå till OMbutiken och fingra på den…….
  Tusen kramar

  Reply
 • Dr Molly
  16 augusti, 2012 at 18:02

  Kom och hjälp vad snygg sjal!!!! Bedårande! KRAM

  Reply
 • Marie
  16 augusti, 2012 at 18:10

  Haha.. Jag kunde inte motstå den heller 😀 Helt oemotståndligt mjuk och som du säger, doftar så gott. Dessutom är det ju lite ull i den. En positiv överaskning tycker jag. I webshoparna står det att det är bomull. Kanske finns två varianter? Kramar

  Reply
 • Linda G
  16 augusti, 2012 at 21:00

  Färgen på Remixen är underbar! Men jag och den modellen på plagg funkar inte alls……
  Kram!

  Reply
 • Hilde
  16 augusti, 2012 at 21:55

  Jag är nog ingen sjalmänniska, men sjukt snygg är den. Det samma var Remixen, underbar färg på den, men jag tycker modellen är lite klumpig.
  Kram

  Reply
 • Louise Larsson
  16 augusti, 2012 at 22:59

  Hej hej…..vilken fin sjal…finaste färgerna till dig! Har sålt iväg en del OM kläder och ett par Noa Noa plagg nu i kväll på Tradera. Det gick väldigt bra! Till tigerresan förstårss! I morgon äntligen fredag….sov sött/Kram

  Reply
 • Angelin
  16 augusti, 2012 at 23:01

  Hei vennen!
  Jeg likte ikke så godt blusen på deg faktisk, viss jeg kan få være så ærlig. Kansje du skulle hatt den i en størrelse mindre? Men sjalen derimot!!!! Helt underbar! Selvfølgelig måtte du bare ha den:) Jeg fikk lyst på den selv..
  Klem og god natt:)

  Reply
  • Lingon
   17 augusti, 2012 at 08:54

   Det är bara härligt att du är ärlig. Jag provade blusen mest för färgen och att det inte fanns så många andra plagg i butiken från fall. Den är liksom en boobifier och det fungerar inte på mig. 🙂
   kramar!

   Reply
 • Stephie
  17 augusti, 2012 at 01:42

  sååå bra köp! den va du värd!!!

  Reply

Leave a Reply