Menu
Trädgården

i trädgården finns visst både blommor och bär..? och målare

Just nu blommar dessa fina Solhattar och den här färgen är ny för mig i år.

Jag skulle kunna skriva en härlig stilla sommarmorgon men men…

Men…hum hum..när jag stod i badrummet hörde jag hur ytterdörren öppnades och där stod en målare i full gång med att stryka min dörr och på ovanvåningen stod en och målade fönstret på utsidan. Behöver jag säga att det blev en lite konstig påklädning idag? Och lite märkliga manövrar iförd en handuk och småsteppande i sovrummet innan jag till sist gömde mig i garderoben för att bara ta vad som fanns närmast till hands. Troligtvis visas detta spektakel upp lite senare idag. 🙂 🙂

 Tack alla ni som läser här inne och kommenterar!

Det gör så mycket och ni är bäst.

Jag har ett lite lugnare bloggtempo just nu och försöker varva ner, samtidigt som jobbet varvar upp. Måste hitta den där balansen som gömmer sig någonstans i någon låda. Som gör att jag kan ha lite av varje i mitt liv. Den största skillnaden just nu som jag ser är att jag har inte tid att fotografera så mycket som jag gör på semestern. Eller att redigera bilder och leka med datorn. Första grejen som går bort liksom..tråkigt. Men det kommer så mycket annat som är roligt på andra sätt tröstar jag mig med. Som spännande jobbutmaningar som jag ska bita fatt i.

Sen önskar jag mig fortfarande en butler, helst en snygg sådan som städar och lagar god fräsch krispig mat till mig varje kväll och bäddar sängen med rena lakan som doftar lavendel och har manglats tills de är sidenlena. Och så får han gärna jaga dammråttan tills han flyttar till nästa kvarter och tar soffpotatisen med sig av bara farten. När jag ändå är i gång så önskar jag mig en kylskåpstädning också och att all gammal grillmat från i lördags försvinner och att mitt badrum blir utrustat med lyxigt doftljus.

Ja, jag tänker drömma vidare….:) För hur ska jag hinna med?

Kramar och ha en fin tisdag!

No Comments

 • Marie
  14 augusti, 2012 at 10:38

  Jag älskar solhattar! Försökte odla sådana när jag hade trädgård men sniglarna åt upp dem :/ Men du har lyckats 🙂 Kul! Din blogg är så vacker och det är klart att du måste ta det lite lugnare här när jobbet tar mycket tid och kraft. Jag är här ändå 🙂 Kramar <3

  Reply
 • chatarina
  14 augusti, 2012 at 10:48

  Hej! Hemma hos mig så blommar också solhattarna just nu:) Visst är dom fina!! Kramar o ha en fin dag

  Reply
 • Nena
  14 augusti, 2012 at 13:42

  Haha, vilken överraskning! Är ju alltid spännande när folk kikar in genom ett fönster på ovanvåningen. Inget man räknar med direkt! Jag har ju haft en fönsterkikande målare vid sovrumsfönstret en del i sommar. Behändigt för just där kan man stå så fin på burspråkstaket. Och lika chockad blir man varje gång ett ansikte dyker upp DÄR!!! (Nu var det ju dock makens ansikte, men man vill ju inte alltid bli påkommen med att ligga på sängen och slappa när han tror att man rensar ogräs, typ…)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 augusti, 2012 at 21:50

   Nej det vill man ju inte… .)
   kram

   Reply
 • CLE
  14 augusti, 2012 at 14:18

  Älskar blommor men är kass på att odla dem.
  När vi flyttade hit var trädgården i ett perfekt skick.
  På fem år har vi lyckats få den att se ut som en ödetomt.
  Suck…

  Reply
 • Katinka
  14 augusti, 2012 at 18:34

  Vilken spännande morgon! Och jag vet precis hur det är. Just nu är jag överröst med jobb och behöver hitta någon balans i hur jag bloggar och hur jag väljer bort bloggen också. Inspirationen tryter dessutom och jag är trött, trött, trött… Kram

  Reply
 • Linda G
  14 augusti, 2012 at 20:20

  Solhattarna är jättefina! Tur att du inte sprang runt i bara mässingen när målarna dök upp! Och en sån butler vill jag med ha! Kram

  Reply
  • Lingon
   14 augusti, 2012 at 21:50

   i was väry much naken…
   🙂

   Reply
 • Vivvi
  14 augusti, 2012 at 21:07

  Hi hi, de får nog se både det ena och det andra de där målarluddarna 🙂 T har berättat historier om både det ena och det andra så lite halvnakna damer är nog inget för dem 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply
 • Sofia
  14 augusti, 2012 at 21:50

  Hm en hantverkare till frukost minsan… Det påminner om min förra hyresvärd han ringde på dörrklockan och efter det öppnade han med huvudnyckeln om han ville något… Fina solhattar! Kram

  Reply
 • Memelie
  14 augusti, 2012 at 22:41

  Jaaa… en Butler skulle man ha. Å några extratimmar per dygn, så att man precis som du skriver hann med allt man vill göra. Det ska jag drömma om i natt tror jag…

  Sov gott!!!

  Kram Lotta

  Reply

Leave a Reply