Menu
Lingon om.....

Bilddagbok, bil, regn och tårtor…

Godkväll kära vänner!

Nu blir det lite bilddagbok från dagen och jag börjar friskt med att kolla lufttrycket i bildäcken. Ansvarsfull och duktig ska man visst vara?

Och någonstans där vid bilvårdsinstitutionen skaffar jag mig ett par nya solglasögon för jag har visst slarvat bort favoritparet i veckan….mummel. Men dessa från Haga design duger finfint och passar dessutom utanpå mina vanliga glasögon. Japp. Vi talar om tant Fashion här. 🙂

Sen hämtar jag upp ett såpbubblesvärd hos Cecilia som har måttbandet runt halsen och bara är liksom…underbara Cecilia..

Köper med mig Icas finaste sallad till lunch och paketerar i en isolerad picknickbag.

Någonstans där i periferin kommer jag ihåg att jag glömt en sak hemma plus att jag tydligen vid stress blir den kissnödigaste personen i världen så det är lika bra att återvända till station A innan jag kör vidare…

…och så vinkar jag lite illmarigt åt målaren som gett sig på takfoten och som antagligen har en god vy in i min bostad när jag hastar från duschen till garderoben? Men just då vill jag inte riktigt tänka på just det.

Så följer en timmes bilkörning och jag lyssnar på radiokanalen med mest märklig musik. P4? Men det gör inte så mycket…

Väl framme vid punkt B så lär jag mig att man alltid ska förvara paraply inom räckhåll så man inte måste krypa akrobatiskt mellan framsätena på bilen och ta sig till bagageutrymmet. Smidig som ett kylskåp och regnet smattrar mot rutorna.

Dagens stass är förresten en Quicktip Tunic från Odd Molly.

Väl hemma igen några timmar senare så får jag för mig att fotografera min superduperdröm-Odd Molly som är en hallonröd armlös variant på Crochet Frill dress. När produktbilderna kom ut så bara smälte jag och sen gick den inte i produktion. Nu har den sålts via outlet och via tradera till mig och jag är så glad, så glad. Visserligen en stl 1 men det är elastiskt virkat och jag bara äääälskar den.

Den förtjänar såklart ett par snyggare bilder, men det får jag ordna en annan dag. .)

En helt orelevant bild men jag leker lite med mitt såpbubblesvärd och funderar bäst på hur det ska bakas tårtor.

Kylskåpet har fyllts upp med en massa läskigt marinerat kött och så lite korv ovanpå det. Tyvärr luktar marinaden lite så gräddtårtorna ligger lite risigt till. Fast jag tror att jag har emballerat tillräckliga barriärer mellan dessa två kontraster. Rått kött och gräddtårta. (uuuuurk)

Mycket grädde blir det till sex tårtor.

…och dess tillbehör. Naturligtvis har jag köpt några burkar mandarinklyftor…absolut.

Grillfix

Gräddfix

Tårtfix

Fördrinksprovningsfix. Två delar rosé och en del Fanta. Eller möjligtvis sprite. Och så lite frysta jordgubbar i det som får biverka med både smak och kyla. Gott. 🙂

Och sist men inte minst…. lite mysfix och hålla kväll efter en lång och härlig dag.

I morgon är det dags, grillfest och roligheter. Hatten är ju klar med vad ska jag ha på mig? Klänning? 🙂 Vi får se…

kramar till dig som läser och ha en fin kväll,

L

12 Comments

 • Victoria
  10 augusti, 2012 at 22:43

  Låter som att det är stort party på gång! Håller tummarna för vädergudarna 🙂
  Jag väntar fortfarande på tillfällen då man kan baka tårtor! Så kul!

  Ha en skön helg!
  kram

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2012 at 09:35

   Tack för det! Här skiner solen. 🙂
   kram och ha en fin helg du med

   Reply
 • Madde
  10 augusti, 2012 at 23:18

  Busy, busy alltså. Ser ändå ut som en bra dag! Klem

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2012 at 09:35

   Det kommer att bli ljuvligt fint idag. 🙂
   kram

   Reply
 • Marie
  11 augusti, 2012 at 08:26

  Wow du är fantastisk! Sex tårtor bara så där 🙂 Ha det så kul ikväll! Kramar

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2012 at 09:36

   Tack söta…men det är köpetårtor eller ja bottnarna så det är mest att garnera och kladda med fyllningar. Kul är det minsann.
   kram och ha det fint

   Reply
 • Anne
  11 augusti, 2012 at 08:48

  Vilket alldeles härligt inlägg 🙂 Tack för alla bilder och att du orkade slänga ut dem här efter att ha jobbat så hela dagen. Såpbubblesvärd – jihiii 😀
  <3

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2012 at 09:37

   Hihi, ja det är kul med lite bilddagbok minsann.
   kramis!!

   Reply
 • Sanna
  11 augusti, 2012 at 08:57

  Spännande med galej. Av någon särskild anledning?

  Nu borde jag snart ge mig ut på en löprunda men att mysa själv i stugan när Andy är iväg på sin stora dag är med nice. Fast måste var klar i tid så jag hinner kolla in butikerna i Mora.

  Kramis

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2012 at 09:37

   Vi fyller trettio som brf där jag bor. Så det ska firas…
   Ha en fin fin dag och hälsa Mora!
   kram

   Reply
 • Vivvi
  11 augusti, 2012 at 20:38

  Vilken spännande dag och mycket du hann med 🙂

  Har själv lyckats få tag på klänningen i chrocet-serien i inte mindre än två färger. Lov’em 🙂

  Du är jättefin i toppen. Aldrig sett den förut

  Kram
  /Vivvi

  Reply
 • Vivvi
  11 augusti, 2012 at 20:38

  crochet ska det va förstås hi hi

  Reply

Leave a Reply