Menu
Lingon om.....

Picknick med Cecilia


Det här är fina kompis Cecilia som jag rövade bort idag. Vi skulle träffas för att prata och fundera om hennes butik som heter Korgcenter och allt där med webbshop, hemsida, blogg och hela tjofaderittan som man behöver som ett företag.

Men det utesluter ju inte att man har picknick samtidigt, eller hur? sa jag och stuvade in henne i min bil och körde iväg mot okänt mål som visade sig vara Ringsjöns strand. Jag gillar Cecilia och hennes butik och hänger där några gånger i veckan, och så är hon en sån sprudlande glad kvinna med många projekt på gång och driftig som få. Något som jag hoppas och tror smittar av sig på mig..

Egentligen var det meningen att jag skulle fotografera i butiken idag men så hade vi bestämt lunch och jag ville surprisepicknicka, och Cecilia var inte sen att hänga på idén att släpa med sig ut en del grejor då som kan läggas under kategorin picknickattiraljer. Helst så färgglada som möjligt tyckte jag. För färg blir man ju så glad av.

Så jag kan nog gissa att det här var den vackraste picknickutrustning jag har varit med om. Och gud så gott!

Vi började nyttigt….

…och avslutade i stor stil med att njuta ordentligt med kaka och kaffe.

Vi var lite väl spontana när vi packade ner grejorna och fick med oss ett såpbubblesvärd som jag inte skulle säga nej till, för sån är jag men vi gav bort det till en pappa med son som picknickade på filten brevid istället.

Hittar man inga kantareller så finns det fejk. 🙂 Det här är äggklockor, hihi.

Och Cecilia började att blåsa upp en badring och jag funderade om det inte skulle bli bad trots allt? Men så var klockan lite för mycket och dags att packa i hop vår färgglada picknickorg.

Burkar till att stoppa ner matrester i. <3

Och jag, jag tokflinar som en idiot och tycker att vår upphängda papegojgirlang passar superbra eftersom det är prideparad i Stockholm idag. En regnbågsgirlange…

Ja, en helt fantastisk picknick. En helt vanlig lördag.

kramar!

No Comments

 • sanna
  5 augusti, 2012 at 02:35

  Du är helt fantastisk-tack!//tusenkramar Sanna

  Reply
 • Jeanette
  5 augusti, 2012 at 06:51

  Mmmmm vilken mysig picknick och vilka läckerheter i både matform och alla färgglada attiraljer som hör picknicken till! Vem blir liksom inte glad när man ser detta fram dukat?
  Kram

  Reply
 • Katinka
  5 augusti, 2012 at 08:30

  Underbart! Vilka helt fantastiskt glada färger. Det gör mig varm inombords att bara se. Kram

  Reply
 • Frida
  5 augusti, 2012 at 08:35

  Min favoritaffär här! Cecilia är så härlig med!

  Reply
 • Anne
  5 augusti, 2012 at 09:27

  Ett helt fantastiskt inlägg 🙂 Jag sitter här och fånflinar med mitt morgonkaffe och önskar mig ett såpbubblesvärd.
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   5 augusti, 2012 at 10:31

   Jag ska fixa ett till dig som du kan stå och vifta med på balkongen. 🙂
   kram!

   Reply
 • Fiona
  5 augusti, 2012 at 09:31

  Vilken mysig picknick och vilka fina prylar!
  Livet när det är som bäst!
  Kramar

  Reply
 • Marie
  5 augusti, 2012 at 10:14

  Så mysigt och så läckra picknickgrejer 🙂 Du är så himla fin i den turkosa färgen. Kramar

  Reply
 • Viktoria
  5 augusti, 2012 at 11:21

  Ohhhh fina Cecilia och hennes underbara affär. Jag älskar att smyga omkring där inne hur länge som helst och dra med fingrarna över varckra saker och tyst Ohhhhha. Sen brukar jag oftast ha barnen med mig så man går in och ur denna längtansdvala efter saker samtidigt som man säger ”var e du filip”, ”du rör inget va?!” ”Braaaaa”

  Oh jag måste snart bege mig till fina Cecilia, har ju ett presentkort att sätta sprätt på! Hihi

  Reply
  • Frida
   5 augusti, 2012 at 11:52

   Och då kan jag följa med dig Viktoria, för jag ska sy gardiner 🙂

   Reply
 • Lingon
  5 augusti, 2012 at 11:52

  Tack för alla fina hälsningar och vad kul att fler känner till Cecilias butik.
  Önskar jag kunde bjuda er på picknick allihopa!
  <3

  Reply
 • Victoria (matplatsen)
  5 augusti, 2012 at 12:42

  men WOW vilken picknick- Så där som det bara ser ut i drömmarnas land. typ. Helt fantastiskt!!

  kram

  Reply
 • Angelin
  5 augusti, 2012 at 22:00

  Fantastisk koselige bilder:) Det ser ut til at dere hadde det helt herlig<3
  klem

  Reply
 • Kristina
  5 augusti, 2012 at 22:44

  Älskar dem här bilderna och Cecilias underbara glädje sprider ljus. <3

  Reply
 • Emschen
  6 augusti, 2012 at 14:41

  Ska snart ner till Cecilia och hennes go’a butik. Dags för fler draperi här hemma och Cecilia har de bästa tygerna i Höör. 🙂
  Jag är inte förvånad att ni två är vänner. Känns som en bra matchning.
  Kram på dig

  Reply

Leave a Reply