Menu
Katter

Fortsätter på temat gulligt, ulligt och katt

God Förmiddag!

Visst är den lilla ulltussen så söt? Här är en av Christinas Ragdollbebisar och jag är inte helt säker på om det är Bastian? Jag tror det. Bedårande och bedövande söta och det är bara att sätta sig ner och vara en stund i sällskap med fyra småbusar för att märka att tiden går otroligt fort?

Fina mamma katt.

Nu är det dags att fånga lördagen här och jag startar med att röja räkningshögen till att gå vidare till roligare saker som sömnad och lite klädfixande. Kanske jag kör en tur till stranden ändå?

Jag funderar på….och inser att jag vill ha lite glamour nu. För mycket semestersunk kanske? Finklänningsmiddag med svala drinkar och högklackat? Ja, i min fantasi. Och där är det väldigt bekvämt med högklackat också – så bra. 🙂

Självklart skiner solen också, eller så är det varmt kvällsljus och vattnet speglar sig mot en klar himmel och vi sitter där på en uteservering och skrattar, pratar långsamt och bara är.

Jodå. Jag roar mig här vid datorn… 🙂

Ha en fin lördag!

No Comments

 • Katinka
  28 juli, 2012 at 10:23

  Katterna är så söta! Och finmiddag hade varit något det. Det kanske blir lite sådär som du tänker dig ändå, fast lite längre fram… Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2012 at 10:25

   Visst är de underbara? Ja, jag hoppas…och man vet ju aldrig.
   Kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Christina
  28 juli, 2012 at 10:43

  Visst är det Bastian! Som just nu ligger på rygg i mitt knä och sover gott.

  Visst hade det varit något; finklänning och vackra skor, make up och hårmousse. Tänk:)

  kramar

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2012 at 11:17

   Hurra! Jag funderade så på om det var det. Så mysigt ni har det…och hårmousse – javisst! Kanske man skulle blanda till sig en drink med isbitar i. Mineralvatten, saft och isbitar det är grejor det.

   kram!

   Reply
 • Marie
  28 juli, 2012 at 12:54

  Underbara ulltussar. Översta bilden är fantastisk! Är också lite sugen på finklänning med tillbehör. Tror jag ska sätta på mig den ikväll faktiskt 🙂 Och din kattkompis här under är för söt. Kattmynta (kantnipeta?) är verkligen kattknark 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2012 at 13:08

   Tack ska du ha. Och vi gör det ikväll, på med finstassen.
   kram!!

   Reply

Leave a Reply