Menu
Lingon om.....

Strand, lycka och sommar

Åh. Jag är tillbaka hemma i hooden och har precis satt igång datorn och tittar på bilder. Sådär en miljard söta kattbilder och så dagens strand och sol. Och jag har fortfarande sand i hårbottnen.

På stranden i Kämpinge med finaste Christina och Mum Christina..

Känslan. Sand och sol på fötterna..

Och så jag då. Ett lite fett, gulligt tjocklingon som struntar fullständigt i det för det är skönt att bada och livet är för kort…

…alldeles för kort för att inte njuta och uppskatta sommaren…

….och uppskatta livet. 🙂

Havet. Så fundamentalt liksom…doften och tången och det blanka, våta..

Som jag har längtat.

Och jag är full av bubbel och skratt som jag vill berätta och blogga om. Men det får bli lite pö om pö efter hand. Iallafall. All denna kroppsfixering och jag är väl medveten om min egen imperfektion, men det ska inte få hindra mig från att bada och njuta av sommaren. Aldrig. Näver. Evvor.

Varför jag tjatar om det just nu? Jag vet inte….

Kanske för att det är så sorgligt att många låter bli? Låter bli att bada. Njuta av livet och bara vara….för även om man inte är nöjd med sin kropp så behöver det inte innebära att man vassruggar och mår dåligt. Nej, livet är för kort. För kort….

Och dessutom har det inte med storlek att göra, det finns hur många smala som helst som inte heller trivs med läget.

Ja. Tjatar… Men njut av sommaren. Gör det. Njut. Som du är.

Kramar och god kväll!

No Comments

 • Angelin
  26 juli, 2012 at 23:31

  Å gud.. Så vanvittig deilig! Jeg også vil ligge på stranden, og bade i havet og nyte sol og sommer. Men det er jo ikke så lett når det bare er 15-16 grader i luften.. Jaja, det finnes heldigvis mye annet å glede seg over:) Og du? Du er fantastisk flott. Både inni og utenpå:)
  God natt klem fra meg <3

  Reply
 • Madde
  26 juli, 2012 at 23:33

  Jag har också badat som en tok idag. Sen vet jag ingen som är nöjd med sig själv alltid. Varken tjock, smal, mullig eller normal (vad nu det är för något) Klem

  Reply
 • Sofia
  26 juli, 2012 at 23:50

  Åh nu läääääääängtar jag till havet! Kram

  Reply
 • Lotta
  27 juli, 2012 at 02:01

  Livet är verkligen för kort för att skjuta upp saker. Visst är det tufft när man inte trivs med sig själv. En känsla jag själv brottas med ibland. Och många med mig. Men jag försöker acceptera den kropp jag fått.

  Barnen, sjukdomar och mediciner har format mig till det jag är. Men det är jag.

  Vill inte ångra att jag gjorde saker, njöt av stunder eller missunnade mig själv.

  Ringen på min handled intalar mig att vara stark men ringen på mitt finger påminner mig om här och nu.

  Livet ska levas inte vara en lång väntan på en annan gång, en annan gång.

  Du är underbar och en inspiration.

  Reply
 • Anne
  27 juli, 2012 at 06:50

  Helt underbara bilder och visst har du alldeles rätt. Det vore för sorgligt att avstå och vänta för livet är nu och inte sen. Saknar dig!
  KRAM <3

  Reply
 • Sanna
  27 juli, 2012 at 08:05

  NJUT JA! Lite för mig med. Klart man ska njuta som man är (säger jag med mina nojor) för om någon bryr sig så borde de skaffa sig ett liv. Så det så! :p

  Kramis

  Reply
 • Christina
  27 juli, 2012 at 08:42

  Visst var det alldeles underbart! Du har helt rätt i att man ska bara njuta för tänk om man inte får uppleva det sköna.
  Vi badade många gånger till och idag laddar jag för ännu en dag:) Kan inte missa tropik värmen

  Du är en fantastisk människa Lingon, GLÖM INTE DET!

  Kramar i massor

  Reply
 • Helena
  27 juli, 2012 at 09:25

  Så härligt det ser ut! Havet är verkligen det bästa när det är sånt här väder. Sanden kan jag dock bli vansinnig på, när den finns överallt på en 🙂

  Du har så kloka tankar om kroppsfixering och självkänsla. Att njuta av livet nu är verkligen rätt melodi!

  Kramar och ha en fin dag!

  Reply
 • Oslotigern
  27 juli, 2012 at 11:12

  Du är fin, både utvändigt och invändigt, och bra precis sån som du är!
  De där bilderna utstrålar verkligen lycka – och det är du så väl värd
  God sommardag söta!
  Kram

  Reply
 • Emschen
  27 juli, 2012 at 12:12

  Heja heja dig Lingon! Våga visa kroppen och älska dig själv! Du är fin precis som du är!
  Kram

  Reply
 • Linda G
  27 juli, 2012 at 13:23

  Fina bilder! Och jag håller med om det du skriver, att livet är för kort…..
  Samtidigt kan jag som har varit extremt överviktig (140 kg) säga att när man är så stor är det folks reaktioner som stoppar en från att klä av sig för mycket. Jag fick kommentarer från folk bl.a. Mår fortfarande dåligt bara jag tänker på det. Och får ett helt annat bemötande i butiker nu, blir trevligare bemött…….
  Själv skiter jag i hur folk ser ut, det är det inte som räknas! Och man önskar att alla funkade så!

  Kram!

  Reply
  • Lingon
   27 juli, 2012 at 20:29

   Så sant det med…jag kan inte förstå hur det känns att bli uttittad på det sättet, det måste vara jättejobbigt. Tusen grattis till nedgången då, för nu är du ju en nätt böna?
   Många kramar!

   Reply
 • Marie
  27 juli, 2012 at 19:45

  Underbara bilder på sommaren 🙂 Och du är så fin! Känner dig inte mer än på bloggen men jag tyckre du verkar lika vacker inuti. Har varit alldeles för mager (ansåg många) stor del av livet. Och hade en period komplex för det. Åt som en häst men var väldigt smal för det. Det är jobbigt när folk kläcker ur sig massa synpunkter om hur man ser ut på ett negativt sätt. Lyckan är kan kunna trivas med sig själv oavsett om man är smal, tjock eller mittemellan Kramar till fina dig!

  Reply
 • Katinka
  27 juli, 2012 at 19:57

  Ja, det är så sant som det är sagt! Vi är alla vackra på vårt vis och det gäller att känna sig vacker också. Hoppas dagen idag varit fin den med och massor av sommarkramar!

  Reply
 • AnnaSC
  27 juli, 2012 at 20:27

  Tjock? DU???? det är du inte. Vi var på handikappbadet i Malmö (Ribban) och badade. SÅ underbart! Axel njöt vi njöt och det är livet. kram och ha det bra. Det finns inga perfekta kroppar alla har nog någon del de inte gillar…

  Reply
 • Lingon
  27 juli, 2012 at 20:30

  Många kramar och hälsningar till er alla. Fina ni är!
  Och några hjärtan också..
  <3<3<3<3<3
  Hoppas det har njutits av sol idag!

  Reply

Leave a Reply