Menu
Smycken

Icon design living

maya mixed green

Jag är inne och vänder en runda och betalar räkningarna. Hur tokigt som helst när det är fint väder och så passar jag på att surfa runt lite på min senaste hook. Armband och halsband i alla dess former och så helst Icon Design Living. Jag har ett armband i orange och önskar mig ett halsband och ja….helt ärligt flera.

Och solen hjälper till! Plötsligt vill jag bara lasta på mig rasslande halsband och pynt.

Kanske är det för jag tål stenar och läder bättre än metall på huden. Jag är en sån tråkis som varken klarar smycken eller smink särskilt bra. Inte varje dag iallafall så mitt pyntbegär är ganska stort för jag ligger lite på minuskontot där ända sen tonåren. 🙂

Nu blir det förberedelser för lite grillning här, idag kör vi hemmalagade hamburgare med valfria tillbehör. Ska se om det blir några bilder och en dagens outfit kanske fastnar på foto den med. Turkos.

Ha en fin kväll annars!

No Comments

 • Helena / Bara en kaka till
  22 juli, 2012 at 17:36

  Jag älskar turkost! 🙂 Är också inne i en arbands-fas just nu. Känner dock ett stort behov av att utöka min något glesa samling…

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2012 at 20:07

   Hihi. Skönt att det inte bara är jag. 🙂
   kram

   Reply
 • Maja
  22 juli, 2012 at 17:39

  Mm, det finns så mycket snyggt att pryda armen med o det känns kanske lite mindre uppklätt än rader av halsband, åtminstone för mig.. Har pärlor i mängder , sorterade i färger, som kommit fram nu i flyttröjet, kanske får jag ta tag i det där igen. Rätt avkopplande att pilla med pärlor =)

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2012 at 20:08

   Skönt att distrahera sig med lite pill kanske mitt i flytten. Man måste ändå hitta de där korta stunderna av avkoppling mellan varven och kartongerna.
   Ha en fin kväll!

   Reply
   • Maja
    23 juli, 2012 at 09:15

    Pillret nu fick begränsa sig till att öppna locken o känna efter om det fanns någon lust kvar..pilla på riktigt får bli senare i höst =)
    Härlig måndag önskas!

    Reply
 • Hilde
  22 juli, 2012 at 19:42

  Här har du en till som fått dille på armband och halsband. Icon är hur snygga som helst och jag önskar mig många 😀
  KRam

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2012 at 20:08

   jag med!!! 🙂
   Kramar

   Reply

Leave a Reply