Menu
Odd Molly

På temat frans och att bara ha lite roligt

 

Att jag gillar fransar och rött är väl inget nytt kanske men kanske för fru Sederblad som jag lyckades klä på några mollysar. Mest bara för att det är roligt och för att det är härligt med färg.

Cascais scarf

Visst blev det härligt!

Då blev det plötsligt full fart på Angela som tog sig en runda…

…fixar kurvan galant och vänder tillbaka.

Visst är det härligt med färg som energikick och att Angela är supersnygg skadar ju inte heller. 🙂 Fining!

Vi höll på mycket och lärde oss om ljus i går, och vädret skiftade hela tiden från mörk till ljust. Vissa saker fungerade fint att fotografera, andra inte. Ibland lyckas det att korrigera direkt i kamerans inställningar och man har tur. Men steget till att ha full kontroll över situationen, det steget är rättså långt iallafall för mig men tar man många små träningssteg så går det lättare.

Det roligaste med fotografering som hobby är nog att det går så snabbt. Snabbt att se bilderna både i kameran och dator. Inte som att måla en tavla som torkar långsamt…:) Fast det är nog kul det också.

Nu ska jag ordna ett par saker och sen så är det ostpajsbjudning i kväll. Min fina granne sa OOOOOOOSTpaj med sån lysande blick att jag är jättenyfiken på hur det ska bli. Paj med ost alltså och tillbehör. Fortsättning följer….

Ha en fin kväll!

No Comments

 • Helena
  21 juli, 2012 at 16:34

  Hon är superfin i sjalen! Och alla armbanden!!!! Det var en ordentlig samling! Det verkar som hon är lite mollybiten ändå…
  Ha en trevlig kväll! Det där med ostpaj låter mumsigt 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   21 juli, 2012 at 21:23

   Visst är hon fin? Och ostpaj…jaaaa mums!
   kram och trevlig kväll!

   Reply

Leave a Reply