Menu
Lingon om.....

Finaste katthotellet?

Att vara kattfotografassistent är något av det trevligaste jobb jag råkat på. Helt självpåtaget och utrustad med en påse nyskördad kattmynta och lite leksaker i garn och en antihistamintablett så är jag redo. Jag älskar katter och här var det många gosingar att kela med.

Missarna kunde till och med gå ut på egna små terasser och där fanns kattorn och leksaker. Så inte helt fel ställe att semestra på för en katt när husse och matte är borta ett tag.

Vi har varit på Vinninge Katthotell som Angela gör hemsidan till och nu efter lite lunch ska vi fotografera lite av oss själv och se vad vi kan hitta på. Tiden går ju så vansinnigt fort och man hinner en grej av tio ungefär. Men det gör inget för det finns ju flera dagar och kameran klarar av att ta nya bilder….

En av mina favoritmissar! Om ni vill se mera så gå in och kika på Fru Sederblads blogg så dyker där nog upp ett inlägg kanske?

Nu ska jag sätta lite puder på näsan och sen ska vi ut i regnet/solen/vad det du är för väder och fota lite till. Och Angela kommer att få på sig en Molly, frågan är bara vilken.. 🙂

Hoppas ni har en fin fredag!

kramar

No Comments

Leave a Reply