Menu
Lingon om.....

Bloggbrudar i Wallanderland

Godkväll!

Jag kan trots att jag är dödstrött visst inte låta bli att blogga lite? Bara lite… 🙂 För det är kul.

Första anhalten i dag, en efterlängad Josanne och jag i ett provrum. Det är liksom våra domäner där vi kanske trivs som bäst, eller iallafall provar som proffs och svänger runt i det här fallet på Factory i Malmö. We love Factory by the way och hur man provar som proffs har jag egentligen ingen aning om men vi är effektiva, trevliga och fotograferar snabbt och brukar vara rysligt trevliga mot kunder i butiker där vi drar fram. Ifall någon skulle undra…eller inte, haha.

Jag härmar förresten Josanne och lägger till Mollytant nr tre, Moral-Madde aka Flippfloppan som klev på tåget och vi påbörjade resan mot Ystad. En resa som innehöll allt från fotbollsprat till muffinsbakning och fotograferande.

Mollydonna nr 4 LindaG möter oss och vi beger oss till en fin restaurang Bäckahästen och vi käkar lite gott.

Den här bilden är mest med för att den är rolig. En bild full med armar och händer, heltokig men ändå himla bra på något sätt. Och där bakom kepsen döljer sig Lindas marodör som det var jättekul att träffa och jag fick till och med låna hans motorsåg. Stort.

Efter lite värmande mat i magen så gick vi omkring i stan, in och ut i en massa butiker med heminredning och konsthantverk och lite kläder. Så mycket fint och allt som vi såg får nog ett eget inlägg i morgon.

Finaste tjejerna!

Det blev eftermiddagskaffe och kakor och någon timme senare avslutade vi med ett glas vin i solen och såg så himla coola ut. 🙂 Många timmar med småprat, promenerande och man går omkring och bara är.. det är så skönt. Och Josanne avslöjar plötsligt att hon varit statist i en Wallanderfilm, kul.

Så vill jag tjata lite mer om vänskap igen, hur fint det är och hur härligt det är att kvinnor med olika åldrar och stil kan träffas och umgås och ha hur trevligt som helst. Via blogglandskapet och Odd Mollyintresset har vi trillat på varann och det känns väldigt bra och är något som jag är så tacksam och glad för.

Ja. Hihi. Och så fotograferar vi som dårar allihopa. Hela tiden och allt som vi gör. Galet, roligt och knäppt men så får det vara.

Sista bilden blev lite suddig tyvärr men här är vi allihopa, säger hejdå och tackar för idag. Och med det tackar jag för mig för i kväll. Historien om hur man blir nerkörd av två mötandes permobiler på en gågata och om eldsprutande drakar får plats i en handväska tar vi i morgon kanske.

Nu ska här sovas!

 

12 Comments

 • Hilde
  18 juli, 2012 at 22:41

  Vad roligt att fä följa med er snyggingar. Sov gott!
  Kram

  Reply
 • Katinka
  18 juli, 2012 at 22:47

  Vad roligt att se er! Så ni gick inte Wallanderwalken i alla fall haha….? Men ni verkar ha haft det toppenkul. Själv sitter jag hemma i Göteborg gen och längtar lite tillbaka. Kram

  Reply
 • Fru Sederblad
  18 juli, 2012 at 22:49

  Det lät som en underbar dag ;-).

  Reply
 • Fröken Abbe
  18 juli, 2012 at 22:50

  Intog ni inte café Snuggles? De har underbara bagels, men också enorma bakelser, tårt- och kakbiitar nog för två. Såg att ni var utanför den fina ”blomsterbutiken”.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 juli, 2012 at 10:52

   Vi var på ett kaffe med god fika och de hade bagels men vad hette det nu då?
   kramar

   Reply
 • Karen
  18 juli, 2012 at 23:03

  I hope that you ladies did not get into too much mischief!
  Sounds like a perfect summer day.
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
 • Josanne
  18 juli, 2012 at 23:47

  Måste erkänna att jag inte läst texten i det här inlägget och bara snabbtittat på bilderna… Gör om och gör rätt imorgon… vill bara säga massa massa TACK för idag nu… KRAM! <3

  Reply
 • Madde
  19 juli, 2012 at 00:53

  Ja, tack för idag, så roligt att ses igen ju!! Klem och go´natt

  Reply
 • Anne
  19 juli, 2012 at 06:36

  Hahaha – härliga bilder 🙂 Jag är väldigt nyfiken på det där med drakarna…..
  Kramar

  Reply
 • Angelin
  19 juli, 2012 at 09:46

  Hihiii! For en herlig gjeng:)

  Klem.

  Reply
 • Helena
  19 juli, 2012 at 10:09

  Tack för härliga bilder! Det syns att ni fick en toppendag!
  Kramar

  Reply
 • Lingon
  19 juli, 2012 at 10:53

  Tack för alla hälsningar söta ni och ha en fin torsdag!
  kramar

  Reply

Leave a Reply