Menu
Lingon om.....

butteluttisar och Icon design?

Jag bara kladdar lite med fjärilar över en bild som egentligen inte blev så bra. Tyckte att han kunde få lite kompisar. 🙂

Alltså jag har varit så duktig i dag med röjningen här hemma. Och nu är det hyfsat halvklart, lådor är märkta med innehåll och massor är på väg till tipp eller loppis. Känns som värsta reningsbadet?

Fast jag borde nog bada på riktigt också.

I morgon blir det tjejmiddag så det ska bli så kul att få klä på sig riktiga kläder. Ja, alltså inte hemmasunk och semesterstass med målarfläckar på utan kanske en riktig outfit. Och så hoppas jag på sol. No more förrådsdamm i näsan utan jag vill ha klar blå krispig himmel och fräsch havsdoft. Beställt.

Så undrar jag lite om någon vet var man kan hitta de där fina Icon Design halsbanden i Skåne? Jag har försökt få en återförsäljarlista men nada hittills. Jag har sett några i Helsingborg på Zebra och vet att de finns på 3 Magasin i Ystad men visst finns det väl någon i Malmö eller Lund kanske?

Jag vill helst kolla på ett live för det ska kännas rätt, smycken är jag visst lite kinkig med?

Trevlig kväll!

6 Comments

 • Hilde
  17 juli, 2012 at 23:06

  Jag håller med dig när det gäller smycken. Jag blir lätt medriven när jag ser något snyggt, som med cloud69 halsbandet, men det kändes helt fel de gångerna jag använde det. Nu har jag gjort samma grej igen och beställd från Icon. Någon sa att det inte går att lära en gammal hund att sitta. Jag tror det stämmer 😀
  Fin bild duktiga du!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   17 juli, 2012 at 23:17

   beställde du från Country Dreams? Hihi. De hade ett i går som jag så gärna ville ha men så idag var det borta. Kanske ditt? Vem vet?
   Tack och kramar och gonatt

   Reply
 • Annelie
  18 juli, 2012 at 00:38

  Liten nattuggla vaken.. Kan dessvärre inte komma m ngt tips..
  Blir bara glad av ’ titta in’ hos dig..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2012 at 09:02

   Och här kommer en morgonhälsning till dig Annelie!
   Kram

   Reply
 • Sanna
  18 juli, 2012 at 07:41

  Sortera och greja låter bra. Det behöver vi då men göra men inet än. Snart! :p Först jobba lite mera och sen har lite semester. Sen så.

  Du är duttig du och ha en trevlig kväll!

  Kramis

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2012 at 09:03

   Förstår att du längtar..!
   Kram

   Reply

Leave a Reply