Menu
Lingon om.....

Någonstans i Malmö

20120628-065902.jpgNågonstans i Malmö inväntas ett pendeltåg av troligtvis den mest kissnödiga personen i hela kommunen. Ur funktion? Ahhhhhh…. ….. ….

No Comments

 • Annelie
  28 juni, 2012 at 19:33

  Aah..vad jobbigt! Hoppas pendeln du skall åka har toa!
  Så härligt färgglad du var i förra inlägget! Rabarberscones såg inte fel ut, kanske något att testa!
  Nu är alla ärenden avklarade i Kalmar inför resan imorgon bitti. Kläder är klara för oss båda, bröllopspresenten fixad, minnesgåva till barnbarn kan också bockas av på listan! Bara kort som skall skrivas, väska ska packas, hundpryttlar som skall med till hundpensionatet, kattmat o godispinnar fram till kattvakten, sist men inte minst hämta lådor med jordgubbar imorgon bitti innan bron (Algutsrum). Ja, så måste ju makens tal till dottern bli klart också. Känner mig aningen vimsig måste jag säga, käre maken har retat mig vid några tillfällen när jag snurrat omkring o blandat ihop saker. Tex kom jag inte alls ihåg vart vi hade parkerat någonstans i Kalmar! Inte en susning hade jag..då fick jag ett snett leende må du tro, fniss..
  Ha en skön kväll (o helg om jag inte tittar in..)
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2012 at 21:33

   Detsamma till dig! Ha ett fint bröllop. <3
   kram

   Reply
 • Madde
  28 juni, 2012 at 19:40

  åh, ”någonstans i Malmö” is back. 🙂 Klem

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2012 at 21:34

   Åh, du giller det?
   kramar

   Reply
   • Madde
    28 juni, 2012 at 22:06

    Love it! ringer dig imon, klem mitt i fotbollen

    Reply

Leave a Reply