Menu
Lingon om.....

en eftermiddag på stan

Det blev ju inget Köpenhamn. 🙂 Och jag som verkligen ville fly dit men allting har nog sin plats och tid, får jag hoppas iallafall. Så i stället kollade jag in lite realäget i Malmö, köpte ett finfint Odd Molly armband i vinrött på Factory, skådade en härligt orange kameraväska som låg i en reakorg och den fick också följa med hem för en billig peng. Kameran får precis plats plus ett extra objektiv. Ja, eller så kanske den går att ha som lunchlåda?

En snabb tur in på Åhlens som har börjat få in Odd Molly pre fall och där färgen svart finns med. Är det första gången tro? Färgen heter black och är precis just det. Det där röda linnet i mitten ska jag kika närmare på en annan dag.

Till sist en tur in i drömbutiken, Rajala Pro Shop som säljer kameror och tillbehör och äntligen fick jag prova min drömkamera. Något att tänka på…. Affären ligger nära P-huset Anna om någon är nyfiken att kika in där.

Och nu, suckandes här hemma för jag har inte landat än sen mastodontfotodagen i går. Bilderna ska sorteras och jag skrattar och ler och så behöver jag få lite distans till det. Titta lite då och då och smälta i små doser, kunna titta och varva ner mitt uppskruvade inre. Bara andas ut.

Men kameraklådan är inte stillad än så det blir lite rosbombning här i bloggen senare ikväll och i morgon, då blir det den där Odd Mollyutlottningen. 🙂 Ska bli så roligt.

Trevlig kväll önskar skruven Lingon

No Comments

 • Sofia
  26 juni, 2012 at 20:00

  Låter som en bra dag även i denna version! Armbandet bor hos mig i turkost jag velade på rosa lila och turkos men eftersom det inte kändes lägligt att ta alla så applades det app lapp sa… till turkost som var min första tanke!

  Kram!

  PS Härligt med hästbilder! Tänk att länge var det ju faktiskt hästar på nästan alla mina foton! Jag har facebookat en gammal ridelev som föder upp spanska PRE hon har lovar att jag ska få fota hos henne!

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:12

   turkost? Finns det turkost? Dreggel…..fniss..
   Det var så roligt att fota hästar, jag blev liksom så rörd för jag minns ju. Allt.
   Kul du ska få det.
   <3

   Reply
 • Maria
  26 juni, 2012 at 20:02

  FINA bilder…armband…har jag inte sett innan;)))
  Prefall?! Nu när det finns sååååå mycket reor (sitter på klickfingrarna men de lyckas ändå slita sig..)
  Utlottning;)))) me like!
  Hoppas att du har en bra vecka<3

  Änglakramar Maria

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:13

   Ja vet. De dära klickfingrarna ställer till det. 🙂
   Ha en fin vecka du med!
   <3

   Reply
 • Memelie
  26 juni, 2012 at 20:46

  Åååååååååååååååå vilken fin väska! En sån vill jag också ha!!! Å armbandet också. Voj voj! Jag som inte ska handla.

  Vilken spännande utlottning du ska ha! Jag måste bara spana vidare på pre fall och försöka bestämma mig för ett favoritplagg, så att jag är redo för tävlingen i morgon. För det är klart att jag vill vara med!

  Hoppas du får en skön kväll!!!

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:14

   Gör du det…och armbanden är jättefina.
   trevlig kväll,
   L

   Reply
 • Katinka
  26 juni, 2012 at 20:55

  Malmö är inte dåligt det heller ju och Köpenhamn kommer nog det med. De där armbanden är ursöta och jag har fått för mig att jag vill ha ett till, men ingen nätbutik säljer dem så jag får väl masa mig ner på stan imorgon. Hade ändå tänkt ta mig en rearunda.

  Härligt med massor av bilder! Kram

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:15

   Köpenhamn står ju kvar tills det är dags. Och då kan jag planera lite bättre fast ibland får jag sådana där ryck och bara vill åka över.
   Finns de inte på nätet? Och hur många färger är det egentligen? Jag har ju börjat drömma om ett halsband också.
   trevlig kväll,
   <3

   Reply
 • Vivvi
  26 juni, 2012 at 21:00

  Låter ändå som en himlans bra dag 🙂 Armbandet bor här också fast i träfärg. Så himla fint ju…Och jag gillar verkligen att det kommer svart i höstens kollektion. Sluuuurp 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:16

   Ja, lite svarta plagg är inte dumt. Och jag suktar efter det orangea..:)
   Ha det gott,
   <3

   Reply
 • Titti
  26 juni, 2012 at 21:01

  Som jag ska till huvudstaden inom snar framtid hoppas jag på ett armband o svart kofta!
  Kameraväskan supertjusig!!!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2012 at 21:17

   Hoppas du hittar båda. 🙂 Kameraväskan är urgullig och tål väder och vind. Ska bli kul att prova ge sig ut med den.
   Ha det så roligt i Stockholm
   <3

   Reply

Leave a Reply