Menu
Trädgården

rain

Vad ska man säga? Shitty väder och pretty pics. För att vara lite svengelsk och släta över den gråa dagen med ett par fina bilder från trädgården. Vad jag är glad att jag och kameran har hittat varandra.

Annars då? Jo, en kulinarisk middag bestående av tre varmkorv med bröd och så lite glassmoffande på det. Kanske det finns en slatt vin kvar att toppa av kvällen med? Men det är bara mysigt här inne, trots raggsockor på fötterna. Jag vet att jag är gnällig om vädret, men nu får det vara nog med regn. Jag sitter liksom inne och virkar mormorsrutor i brist på utomhusaktiviteter.

I morgon vill jag ha sol. 🙂 För då ska jag försöka reashoppa lite. Borgeby Kids och friends kommer att starta sin rea då, om någon skåning är sugen på lite shopping så vet ni det nu.

Nu en bloggenad och vi hörs i morgon,

 

No Comments

 • Fru Sederblad
  24 juni, 2012 at 20:50

  Så fina bilder!

  Själv har jag plockat in en vacker gul ros med bladlöss från trädgården. Den doftar underbart :-)!

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2012 at 21:02

   Härligt. Bladlössen följer liksom med. 🙂
   kram! och visst doftar det ljuvligt.

   Reply
 • Anne
  24 juni, 2012 at 21:36

  Den dar Lingonindykjolen ar lovely! Jag bestammer att du far lite av min sol i morgon 🙂
  <3

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2012 at 21:39

   Det låter helt perfekt!
   <3

   Reply
 • Naimiez
  24 juni, 2012 at 21:51

  Vilka underbart vackra kort! Vi har en NIKON D80 och vårat objektiv har gått sönder =( Vad rekommenderar du? Vill ta kort på lekande barn och landskap. Vill också ha tips på ett makro som kan ta bra blombilder nära.

  Tack!!! Kram! Sanna

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2012 at 22:25

   Tack snälla! 🙂
   Jag har en Nikon D60 som är en nybörjarkamera som har hjälpmenyer och sånt. Himla bra tycker jag. Objektivet som dessa bilder är tagna med är ett tamron 70-300 mm, ett telemakro objektiv som är prisvärt men väldigt skakigt att hålla i.
   Till Nikon D80 som du har skulle jag gärna rekommendera ett 18-105, eller 18-200 mm som är är väldigt användbart och allround och kan liksom ta allt i ett.

   Ett av mina favoritobjektiv är ett fast 35 mm som är väldigt ljuskänsligt som fungerar även alltså i dålig belysning.
   kramar och lycka till!
   <3

   Reply
 • Hilde
  24 juni, 2012 at 22:06

  Underbara bilder! Du är duktig med kameran. Jag vill så gärna lära mig, så nu blir Canonen min. Undrar vad maken säger 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2012 at 22:26

   Bara att snatta den från honom. Jag har ju inte hunnit fixa er festbild än…ska ge mig på den någon dag. 🙂
   kramar

   Reply
 • Fiona
  24 juni, 2012 at 23:14

  Fina bilder! Eftersom att det ska regna sjukt mycket imorgon tycker jag att rean på Kids & Friends är ett ypperligt tröstpris! Jag kan bar inte bestämma mig för om jag ska köra till Borgeby eller Staffanstorp (snacka om I-landsproblem!)
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2012 at 23:17

   Tack!
   Ska det regna mera? :-((

   Jag tar mig till Staffanstorp för jag har ett span där. 🙂
   Väldigt stort utbud, dock inga sidenplagg.

   Vi ses kanske där?
   kramar

   Reply
 • Katarina
  24 juni, 2012 at 23:38

  Hej !
  Den svarta om klänningen som du vill ha är på rea på full circle star.
  Hälsn Katarina

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2012 at 08:09

   Tack Katarina!
   Kram!

   Reply

Leave a Reply