Menu
Odd Molly / Provningar

Odd Molly Pre fall provning 2012

Ja, men visst. Mitt i midsommartider och reahögsommar så provar jag lite Odd Molly pre fall. För att jag är så nyfiken såklart.

Och kanske för att jag åkte bussen förbi Factory tidigare på dagen och anade dessa plagg igenom skyltfönstrets blänk. Då kan jag inte låte bli… 🙂

impulse wrap cardigan

Första plagget som verkligen fångade min blick var impulse wrap cardigan i golden porcelain med mönster i finaste magnoligafärg. Och det är iphonen som är framme och bilderna får bli lite som det blir..

impulse wrap cardiganimpulse wrap cardiganSigh l/s dress powder

Under koftan hade jag Sigh l/s dress i färgen powder. Här i stl 4 som är lite stort för mig, och jag är ju endast 160 cm lång. 🙁

sigh l/s dresssigh l/s dress

Här i färgen lite grey som är mer ljuslila i tonen.

<true love blouse
True love blouse i silky white stl4, cotton poplin. En färg som är ljus ljus cremé med vita broderier. Så när den är på så får man intrycket av att den är helt vit, fast i en mjuk ton. Fin passform med lätt insvängd midja och figursmickrande. Me like.


I närbild. 🙂

I vit med mörkblå broderier

Impulse wrap cardigan i lite grey stl 3. Jag gillar den också och färgmässigt är det dött lopp mellan dessa två jag provar, lika fina. Känslan av koftan är att den är varm och lite stadig, liksom lite hållbar i passformen. Svårt att beskriva rätt. En mix av 35% cotton 22% viscose 20% acrylic 15% nylon 5% cashmere 3% angora.


En riktigt dålig bild men jag ville visa hur fint mönstret är på ryggen. Rosor över axlarna och i nederkanten. Gissa om det är fint på den i magnoliafärg?

Bolivar l/s blouse
Bolivar l/s blouse i färgen white. Blå och blågröna broderier och framför allt en väldigt spännande bomullskvalité på den här blusen. Man kan ju tro att den är som te x Timelessplaggen i tyget men det här är en väldigt mjuk bomullsväv som ger mig den där känslan som man kan få av en riktigt urtvättad och mjuk t-shirt som är len att ha på sig.

Och konsten att fota ryggen med en iphone, i ett skumt belyst provrum utan att vrida till sig ett ryggskott. Ja, jag har försökt iallafall för blusen rygg är fint broderad.

Ja, ehrm. Eller så kan man ju titta på produktbilden istället för mig. 🙂


Samma blus men i färgen Barolo, som nog är vit fast med röda broderier och lite turkost.

Oj vad jag ser koncentrerad ut.

 Fina broderierna.

Ja, och vad ska jag säga om denna lilla titt på Odd Mollys pre fall 2012? Jo, att klämma på kläder i verkligheten är alltid mycket bättre än att kika på produktbilder och jag blev positivt överraskad. Det kommer att bli en fin höst är jag säker på. Sen är jag förstås nyfiken i en strut på mitt favoritklädmärke, och hade önskat lite mer onödig kuriosainformation. Som vad kollektionen heter vid namn och vad den är inspirerad från? I fråga om färger och mönster. Jag gillar att veta helt enkelt och det gör plagg än mer personliga än vad de redan är..

Factory finns ju mycket annat fint än Odd Molly och rean startar idag!

Det var lite pre fall det. Men nu tycker jag vi firar midsommar först.Ha en fin fin dag!

(själv ska jag undvika att strypa en arbetskamrat, eller så får han bjuda på glass istället.)
L

No Comments

 • Fiona
  21 juni, 2012 at 15:18

  Tack för den fina visningen. Jag tror också att jag blir mer sugen om jag får känna, klämma, lukta och prova!
  Hoppas att du går en fin midsommar!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:16

   Tack detsamma, ha finaste helgen nu.
   kramar!

   Reply
 • Titti
  21 juni, 2012 at 15:30

  Kul att se lite provning…blir helt annorlunda då.
  Jag är nyfiken på Bolivar dress.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:17

   Jag med…väldigt nyfiken. 🙂
   kramar och trevlig helg,
   L

   Reply
 • Annette
  21 juni, 2012 at 15:54

  Fin prøvning 🙂
  Hvad synes du om Impulse Wrap?
  Jeg har lidt svært ved at få den til at sidde pænt foran. Der er ligesom lidt for meget…

  Kram 🙂

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:21

   Jag tycker att den är fin, men jag kan liksom inte riktigt tänka på höstplagg ännu. Ungefär som timeout wrap cardigan att knyga.
   kramar! och trevlig helg

   Reply
 • Angelin
  21 juni, 2012 at 16:09

  Gøy med prøvning! Jeg gleder meg til Fall slippes, jeg. Det her blir litt for anonymt for meg..
  Jeg trenger mer farge når høsten og vinteren kommer!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:22

   Orange och dark pink, yes!

   kram

   Reply
 • Marie
  21 juni, 2012 at 18:11

  Vilken fin provning. Koftan i båda färgställningarna var jättefin. Provade också tru love blusen och det var det mjukaste jag känt, fast inte min stil. Kram och ha en fin kväll <3

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:23

   Kramar tillbaka och ha en fin midsommar!
   L

   Reply
 • mirka
  21 juni, 2012 at 18:34

  Hej du fina, prima. Önskar dej en underbar mässomare;) kramelis!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:23

   Mässommare…härligt.
   kramar och detsamma till dig
   L

   Reply
 • Hilde
  21 juni, 2012 at 19:13

  Men, jag skulle inte ha något från pre-fall. Nu får jag se hur det går med det 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:24

   Det är ju det där när man ser kläderna live….
   kramar!

   Reply
 • Natascha
  21 juni, 2012 at 19:22

  Oj, har pre fall redan landat i butikerna!!! Är inte det lite tidigt? Det har ju inte ens hunnit vara midsommar och reorna har ju precis startat.
  Tack för en fin provning, det är alltid kul att få ”se” kläderna på en riktig person! Jag är imponerad över att du klarar av att ta så bra ryggbilder!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:26

   Jo, det är tidigt. Men om allting reas ut så skulle kanske butikerna vara tomma? Så pre fall fyller nog upp lite tomrum innan fall kommer?

   tack! Jag känner mig mest som en pajas när jag försöker fotografera ryggen. Det är liksom en riktig utmaning.
   kramar och ha en fin fin midsommar

   Reply
 • Annelie
  21 juni, 2012 at 19:33

  Oj, redan.. Kul att du provar o visar oss! Gillade den där True Love blusen, såg väldigt fin ut på dig! Även den sista var du ursnygg i!! Koftor lär väl komma i mängder antar jag, fin färg med Magnolian den första där.
  Sedan måste jag bara tillägga; Vilka underbara bilder du lagt ut på dina blommor! Framför allt på Pionbilderna, de är ljuvliga helt enkelt!!
  Väntar på våra Pionor vi satt tidigt i vår skall blomma. Knoppar finns men inga blommor..
  Först i år vi kommit ”till skott” att köpa o plantera just Pioner! Som jag har längtat efter sådana..
  Ha en fin kväll, dagen före Midsommarhelgen!
  Kram

  Ps. Hoppas det blev glass-alternativet med kollegan tidigare idag, fniss..Ds

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:40

   Såklart det blev glass. En kula jordgubb och en päron. 🙂 Och det var jag som bjöd, hihi.

   Pioner är underbara, jag ska läsa på lite mer om dofter och vilka sorter som finns.

   kramar och trevlig midsommar!
   L

   Reply
 • Linda G
  21 juni, 2012 at 20:49

  True love-blusen var ju himla fin! Och visst är det skillnad på produktbilderna och verkligheten! Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:41

   Det är ju det. Och jag får väl undvika att prova? 🙂
   kramar!

   Reply
 • Helmi
  21 juni, 2012 at 21:32

  Du är bäst!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:43

   Hihi.. .-)
   tack och trevlig midsommar!

   Reply
 • Nena
  21 juni, 2012 at 22:28

  Också förvånad att de redan dykt upp. Känns ju mentalt alldeles för tidigt liksom. På deepfling står det ju att de kommer från 1 juli och framåt. Men det kanske bara gäller USA?!
  Hur tycker du att impulse wrappen är i storlek? Var det treor på både de du provade? Den är väldigt fin tycker jag, men jag funderar också lite över knytningen. Kanske nån kan vara snäll och ha en liten knytskola sen??!! Med bilder och steg-för steg. Minns att nån hade det på omlottblusarna och det var himlans bra!
  Tack för titten!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:47

   Visst är det tidigt? Och för mig alldeles för tidigt men så är jag en nyfiken själ som såklart vill titta och prova plaggen.

   Wrappen provade jag i stl 3 och tyckte att den var lite stor, kanske jag skulle trivas bättre i en tvåa. Just wrappkoftor tycker jag är lite svåra, för det känns som det är förmycket tyg framtill. Men samtidigt så gillar jag den assymetriska lite konstnärliga känslan och ibland använder jag en sjalnål som jag sätter i hop de båda framstyckena med på axeln.
   Knytskola? Ska se vad jag kan göra…:)

   kramar och trevlig midsommar!
   L

   Reply
   • Nena
    21 juni, 2012 at 23:51

    Ja, den såg lite stor ut på dig ja! jag har beställt en i strl 2 och det är vad jag brukar köpa tröjor i. Hoppas den blir bra. Har faktiskt inte vågat mig på några wrappkoftor just för att jag tänkt att det blir för mycket tyg framtill, men samtidigt tycker jag att det är himla snyggt med det assymetriska, så jag tänkte ge det en chans…
    Kram och Glad Midsommar på dig!!! (Bara 10 min. kvar…)

    Reply
 • Katinka
  21 juni, 2012 at 22:46

  Roligt att kika in och få se dig prova! Jag har beställt den där sidentoppssaken i lila som antagligen dyker upp i början av nästa vecka, men inget mer och efter det får jag inte köpa mer i sommar i klädväg om jag inte måste haha… Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2012 at 22:49

   Provningar är kul och gissa vem som är den stora inspiratören? Jo, du…hihi.

   kramar och ha det gott i midsommarhelgen!

   Reply

Leave a Reply