Menu
Lingon om.....

Prova grönt

20120210-061247.jpgTack för alla hälsningar i förra inlägget!
<3 Det här kommer att bli en bra härlig tjejhelg med massa skratt, det är jag nu helt övertygad om. Och jag tror inte man behöver ha en blogg för att komma på eventet, den största delen som kommer är nog läsare tror jag? Vi får se..Lotta frågade. Nu är jag påväg hem, tågen strular då det kan nog bli sent. Nåja...jag vilar väl lite då så länge och laddar. Kramar och ha en fin kväll. Fredagsmys? <3

No Comments

 • Kicki
  10 februari, 2012 at 18:44

  Så fin & din vackra kropp bär ju upp allt så snyggt ….
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 19:24

   Tack vännen!
   Kramar och trevlig helg

   Reply
 • Annelie
  10 februari, 2012 at 19:36

  Vad roligt Rosen har kommit idag! Kan tänka mig ni har haft kul med mycket prat under dagen..! Den där gröna topen är du jättesöt i, härlig färg! Har varit över bron idag, plockade upp maken efter en konferans. Fick således äntligen komma in i en butik o känna, klämma o såklart prova en dröse Mollysar. Fanns en hel del fint som etsat sig fast i hjärnan..stackars stackars plånbok! En liten påse med en riktig pärla kan jag lova, hihi..
  Önskar dig en fortsatt mysig kväll! Morgondagen måste ju bli hur spännande som helst med alla nya möten..o att du o alla får en riktigt rolig dag tillsammans!
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 21:11

   Kul att du äntligen fick prova lite live. 🙂 och vad fick du med för fining hem tro?
   Kramar och ha nu en go helg!
   L

   Reply
   • Annelie
    10 februari, 2012 at 21:32

    En Tricolor dress i porcelain! Var så snygg på, mycket finare i verkligheten. Dessutom är längden så bra till mig! Innan hade jag fyndat Pistill silk dress (på nätet) som är perfekt under. Känner mig så nöjd med detta köpet!
    Än en gång, njut av helgen så mycket det går!
    Kram

    Reply
    • Lingon
     10 februari, 2012 at 22:25

     Nej vad kul! Den har jag inte sett live här någonstans..
     kramar och vad kul du blev så nöjd.
     Ha det gott

     Reply
 • Hilde
  10 februari, 2012 at 19:43

  Du är jättesnygg i grönt. Grable och Flirtini i multi vore jättesnyggt på dig. Ladda nu batterierna så du orkar med morgondagen. Ha så kul nu.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 21:12

   Tack!
   Jag gillade denna modellen jättemycket.
   Kramar och trevlig helg!!

   Reply
 • Frösötös
  10 februari, 2012 at 20:05

  Tack för idag – jag är alldeles slut men glaaad 😀 Hoppas du kommit hem nu och kan slänga dig i soffan och pusta ut.
  Kram
  <3

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 21:14

   Tack själv!
   🙂
   Här är en till glad men jag är inte hemma än…tågen strulade så att jag bjöd in mig själv till ett par vänner på vägen hem. Man måste ju värma sig och nu är jag så trött.
   Ses i morgon!!
   Kram

   Reply
 • Nena
  10 februari, 2012 at 21:17

  Oj så härlig den var i den färgen och vad bra du passade i den modellen!
  Själv är jag i mollyheaven efter att ha fått hem min flirtini som jag redan älskar! Den ska jag bo i i vår!!!!
  Ha det nu så härligt i helgen! Själv ska jag på andra äventyr!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 22:27

   Åh flirtini. Vilket underbart namn alltså? Jag gissar på att du tog den grön/rosa?
   Jag gillar den här modellen mycket och önskar mig någon färg, men vilken tro?
   Många kramar och ha så kul på dina äventyr!

   Reply
   • Nena
    10 februari, 2012 at 22:52

    Nähäpp du, min garderob är så färgsprakande att jag bestämt mig för att fylla på med lite tystlåtnare plagg! Dessutom är min första färgkärlek turkos -så den fick det bli!!!
    Ha det så gôtt imorgon!
    Kram

    Reply
    • Lingon
     10 februari, 2012 at 23:03

     åhhh den är ju min favvo. Så härlig färg på den. Grattis till ett superköp!
     kramar

     Reply
 • Titti
  10 februari, 2012 at 21:20

  Jag har helt ”snöat” in på grönt…..kolla min blogg framöver så kommer ett grönt inlägg….
  Så snyggt du provade…
  hoppas du-ni får en toppenlördag!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 22:27

   Grönt är skönt, så är det ju. 😀
   kramar och tack, ha en fin helg du med!

   Reply
 • Linda G
  10 februari, 2012 at 21:43

  Oj oj oj så fin! Hur tycker du att den är i storleken? Har slagit till på en 3:a och hoppas jag får plats i den……Kram!

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 22:28

   Det tror jag kommer att fungera..håller tummarna!
   kramar

   Reply
 • Milott
  10 februari, 2012 at 22:02

  Snart, snart, snart är vi där, Lingonet!
  Kraaaam

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 22:28

   Det är vi..
   kramar!

   Reply
 • Josanne
  10 februari, 2012 at 22:27

  Tusen tack för idag! Ses snart igen! :o) Kram!

  Reply
  • Lingon
   10 februari, 2012 at 22:29

   Det gör vi snygging!
   kram

   Reply
 • Runa
  11 februari, 2012 at 02:44

  Åh vad den där tunikan var fin, o vad du var fin i den!! Den där ser ju faktiskt ut som produktbilden, till skillnad från colbert tunic. Jag bokade två för jag var så sugen på den och sen blev det helt fel, för kort o lite för bred…den där ser ju ut att ha bra längd (och med kontrastfärgen på halskanten)..och den gröna färgen är verkligen super duper!! Jag deppar lite över mina colbert tunics men hittade ju genast nåt´annat, förstås, att lägga pengarna på (du vet, tjej matte…..:-)!)…så det går nog över fort. Ni kommer få en superkul helg! Tom jag på andra sidan Atlanten är helt taggad över det här eventet, hoppas ni (som är med) hinner med att ta några bilder här och där. Många kramar

  Reply
 • Sanna
  11 februari, 2012 at 10:36

  Ett grönt plagg från kollektionen som är ute nu hade jag mer än gärna haft. Grönt är skönt och en färg jag passar i. Det gör du med! Finfin!

  Reply

Leave a Reply