Menu
Lingon om.....

10 dagar kvar till Bloggeventet i Malmö

God Förmiddag!
Jag sitter och kikar i almanackan och inser att det är bara tio dagar kvar. Tio! Och det ska bli så otroligt kul att vara med om bloggeventet i Malmö. Jag är lite skräckslagen inför det stora antalet människor, det blir liksom som ett frikyrkomöte med Wallakjolar och kamerabehängda damer som trippar omkring. 😀 Och jag kommer att älska att se så många fina tjejer på en gång, vem har på sig vad? Du är ju mycket längre i verkligheten? Och allt konstigt jag kan kläcka ur mig…
Nej jag skojar bara lite, det kommer att bli hur kul som helst. För några dagar sedan släppte ♥Någons Fru-Emma en lista på en del av bloggarna som kommer dig och jag tänkte lägga ut den här också. Jag ska gå in och läsa och hälsa på runt hos er alla inför den 11:e februari. Så himla kul att tänka på.
Och ni som är härinne och kikar nyfiket på mig ska väl få veta att jag är inte bara nydumpad utan det finns så mycket mer… Herregud liksom..Jaaa, hej det är alltså du som är Lingon? Ja, hon som har separerat. Hujeda mig!
Ja, jag kan skämta om det. Det finns ju där hela tiden hos mig, men än så länge är det chock, förvirring och sorg. Har liksom inte fattat riktigt än. Det måste gå lite tid. Lite tid, lite ro. Lite vatten under en bro.
Och i kväll, Odd Mollys Modeshow  F/W 2012 från Stockholm?
Mycket trevligheter att distrahera sig med idag..
Kramar och ha det gott!
L
Malenami
House of Philia
Creando
My Lovely Days
Blomstergården
Tea for two please
Feederfriend
Helt Enkelt
Ska vi slåss om saken?
Emschen
Stort & Smått i Vardagen
Inredningsfrun
Tindy
A-n-n-a
Linkans Fru
I det gula huset
Fru Sederblad
Lingonberrie
Odd Josanne
Hornsgatans Ros
Theo, Sukis och Backes värld
Doktor Molly
Anhalt Annika
The Photocopy
Sofiamargaretha
Brunkullan med Mosipperötter
Emmas Drömliv
Linkanfemme
Aska
Vintage Fairytales
A Piece of Happiness
En lycklig idiot
En enkel sak
Himla Mysigt
Aratorp
Min Tekopp
S.m.i.l.e
Holmbytorp – Lantliv och inredning
Lilla Huset på Prärien
Mindecor
I Todd
Loving & Living
Kärleksförklara
Vill också
Add Simplicity
Trendenser
Fenxumamma
House of Adela
Rebecka Bergsjö
Linda Unnhem
Vardag med Pi
Livet med Axel & Signe
Little Miss Fix It
Annelie Johnsson
Drömmen om ett hus på landet
The Ennas
En fis i rymden
Mamman i stan
Livet på Solsidan
Liten Selma
Limetwig
Sara Wendelford
Min Inspiration
Coola Anna
Granstav
En Älvas Dagbok
Njutbara Ting
Odd Molly Holic
Ingen Vanlig Dag
Anna Truelsen/My Lovely Things
Att Mopsa Sig
Bara en kaka till
Made by Mary
Caro-Lines
Louise Alexandersson
Miss Lottaplott
Lisoball
Bromans Bravader
Den galna bebisen

37 Comments

 • Katinka
  1 februari, 2012 at 10:50

  Det låter superroligt med det där eventet. Önskar jag kunde komma då jag med, men min syster ska nog till att föda barn den helgen så det blir till att stanna hemma. Roligt med nya bloggar att kika på och ni kommer att få det så trevligt! Kram

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 11:05

   Men vad roligt med ett syskonbarn till. Helt ljuvligt!
   Och det blir säkert flera event.
   Många kramar och ha en fin dag idag!
   L

   Reply
 • Hilde
  1 februari, 2012 at 10:55

  Ja, ni kommer att ha så himla roligt. Jag ångrar så att jag inte anmälde mig. Jag kan inte få med mig allt i livet tröster jag mig med. Jag tror det kommer att bloggas friskt, så förhoppningsvis hänger jag med på ett hörn.
  Jag tror inte du blir Lingon=nyseparerad, men i stället den färgrika goa personen du är.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 11:06

   Det kommer säkert att bloggas jättefriskt! Och det blir kul att se hur olika man kanske ser och upplever saker.
   Tack söta!
   Många kramar!
   L

   Reply
 • Anne
  1 februari, 2012 at 11:10

  Vilken bra idé – att hälsa på hos alla ju 🙂 Eftersom jag inte ska springa omkring utan ta det lugnt ska jag så klart avlägga en hoper nätvisiter i stället. Och tack för att du påminde om modevisningen – popcorn måste inhandlas!
  Kram <3

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 19:52

   Japp! Mycket att surfa omkring på idag.
   Jag missade början på showen tyvärr men den går nog att se i efterskott hoppas jag.
   Kramar!

   Reply
 • Victoria - Elvira Spekulerar
  1 februari, 2012 at 11:31

  Finaste du, det är ju bara att kika in här och läsa för att förstå att du är så mycket mer än bara nyseparerad. Jag ångrar mig så att jag sa ifrån biljetten som jag knep, men jag hade som sagt var inte ekonomin att ro resan och hotellnätter i land i samband med eventet. Det ska bli så himla roligt att följa alla er på håll. Det blir lite som bloggdokusåpa fast mycket bättre :)..
  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 19:58

   tack snälla du för de orden!
   Jag lovar att försöka blogga lite live från träffen bara för att dokumentera..:-D
   Och det blir säkert flera tillfällen hoppas jag. Men hur ska någon någonsin kunna överträffa Emma i bloggeventsplanering? Möjligtvis hon själv då…
   Kramar!

   Reply
 • Minoo
  1 februari, 2012 at 11:39

  Haha, vad rolig du är. Så klart du är så mycket mer än din seperation. Du är ju prästkragen som trotsar vintern! kram fina.

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 19:59

   😀
   Ja visst är jag? Smile… Skämt å sido…men det känns ju som jag har värsta deppbloggen nu..
   Fast just i kväll är det bara så fint så.
   Kramar och massa hälsningar,
   L

   Reply
 • Marika
  1 februari, 2012 at 11:45

  Underbart härligt hoppas jag att ni kommer få. Du är verkligen sååååå mycket mer än nyseparerad, du är en sprudlande glad och härlig tjej som har så mycket olika talanger. Underhållande och vacker, sprallig och lugn, artistisk och påhittig och så syr du och har dig. Fotar och fixar så fint med blommor, jaaa du har så många strängar på din lyra.
  Har mailat dig så du vet…
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:00

   Tack snälla söta!
   <3<3<3
   Jag har varit lite dålig på att svara på mailen men ska ta tag i den strax.
   Många kramar och hopas du har det fint!
   L

   Reply
 • Annelie
  1 februari, 2012 at 11:48

  Ni kommer garanterat ha väldigt roligt tillsammans! Fast det lär väl bli omöjligt prata med alla..eller?! Hur många är ni egentligen, fniss orkar inte räkna men runt 50 pers kanske!?
  Det gick bra med lilla Elvira igår, hon ligger brevid mig i soffan här. Lite nedtonad eftersom hon varit sövd under ingreppet, annars inget. Veterinären tyckte hon var en cool katt, hihi o det är hon faktiskt! Nu får hon inte gå ut på 10 dagar, stackarn. Fick en känga hon var lite för tjock, (bara hacka på en, haha) vägde 3,6 kg så nu är det strikt mathållning som gäller för henne ett tag. Lite svårt när går till sin matplats, mjauar, stryker sig mot mig o sveper med sin svans.. Dessutom är hundarna som hökar efter henne när jag vänder ryggen till o hon lämnat sin plats, då slukar ju dom upp allt. Får försöka iallafall..
  Hoppas din dag blir riktigt finfin!
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:02

   Hihi. Hör här…vi blir ca 170 stycken. Helt galet många och de flesta gissar jag på är inte bloggare. Eller jag vet inte faktiskt.. 😀
   Skönt att det gick bra med Elvira i går, det är så fint att se att de piggnar till efteråt och blir sig själva..
   Kramar och hoppas du har en go kväll,
   L

   Reply
 • Fröknarna Wikman
  1 februari, 2012 at 12:03

  Självklart är du så mycket mer än en nyseparerad bloggerska. Herre gud jag bara skrattar åt tanken ;-D Snart är det förbi och något annat upptar allt ditt engagemant i bloggen och verkliga livet. Vem vet, morgondagen kan bjuda på något helt oväntat.
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:03

   Hihi. Ja, men man vet ju aldrig vad folk tror? 😀
   Hoppas att du har finaste festkvällen nu..
   Kramar!

   Reply
 • Titti
  1 februari, 2012 at 12:18

  Humor är bra att ha….det kommer man långt med……
  Ja synd att man bor så långt bort……men kommer söderut lite längre fram…
  Kram Titti-Umeå

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:04

   😀
   Det kommer fler tillfällen hoppas jag att träffas och ha lite mollyprat.
   Kramar och ha en fin kväll,
   L

   Reply
 • LiseLotte
  1 februari, 2012 at 12:31

  Den listan är inte ens alla med. Vi är ju så många fler. HO HO!!!!
  Vi kommer se ut som ett stort gäng Japaner på semester ju. HA HA HA HA!!

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:05

   Hahaha. Ja verkligen..med kameror och allt..fniss..
   Kramar!

   Reply
 • ChristinaB
  1 februari, 2012 at 14:21

  Ja, kameran! tack för påminnelsen, jag måste öva mig;)
  Vaddå separerad? Du är ju allra goaste, musikaliska glädjespridande varma färgstarka LingonLinda och du är alldeles unik
  KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:06

   Kramar och tusen tack söta fina du…
   Hoppas ni har en mysig kväll därhemma.
   <3

   Reply
 • Vivvi
  1 februari, 2012 at 15:24

  Det låter verkligen sååå himla kul med det där eventet. Önskar jag hade sett det i tid och kunnat vara med 🙁
  Men oj vad kul ni kommer ha och du kan vara helt lugn tror jag. Jag tror att de nya som kikar in hos dig kommer komma ihåg dig för dina underbara bilder och glädjefulla inlägg samt dina små underbara hjärtan som man kan flippa runt på skärmen hur länge som helst för att få kika på 🙂 Blir så glad av dem :=
  Ha en fin dag fina lingon
  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:07

   Tack sötis!
   Hoppas att jag får tillfälla att träffa dig live någongång när vi är i samma landsända, det skulle vara superkul.
   Kramar och må så gott!
   L

   Reply
 • Evis
  1 februari, 2012 at 15:53

  Ja, åh va roligt det ska bli! Jag kommer absolut att släpa med mig min Walla! Allt annat skulle kännas fel 🙂 Ska bli kul att ses!

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:08

   Hihi. Klart du ska ha din walla! Det kommer att bli så roligt det här.
   Kramar!

   Reply
 • Fru Sederblad
  1 februari, 2012 at 16:22

  Alltså, jag ska ju på eventet och det ska bli så himla, himla roligt. Men skräm inte upp mig med att alla kommer ha wallakjolar och sånt, för det har jag ingen så då kissar jag nog på mig lite av skräck;-)…
  Tack för länken, förresten. Hoppas jag får en massa nya gulliga besökare.

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:09

   Hihi. Äsch nä, jag har planer på att kanske ha jeans på mig? Det spelar ju ingen roll alls hur klädseln är, men jag har inte så många tillfällen för finkläder så varför inte tänker jag själv?
   Kramar och vi ses där!
   L

   Reply
  • smile
   2 februari, 2012 at 00:00

   Det kommer inte jag heller att ha!
   🙂

   Reply
 • Att vara någons fru
  1 februari, 2012 at 19:08

  *gulp* Tio dagar bara!

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 20:10

   Ja. Vad haaar du ställt till med, hihi.
   Kramar söta du!

   Reply
 • sahra
  1 februari, 2012 at 20:54

  Men du, vilken jäklars bra timing då att ha något så underbart som eventet inplanerat. Få tänka på något annat och ha lite sjukt kul

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 21:15

   Det ska verkligen bli kul!

   Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  1 februari, 2012 at 21:30

  Ja, nu börjar nedräkningen på allvar. Detta ska bli så kul: )) Måste vara en syn för en utomstående som råkar komma förbi….170 tjejor med kamera på magen och de flesta i en Walla, oj oj.
  Ja, nu har jag ju ingen Walla så de blir något annat. Precis som du säger så spelar det ingen roll bara man trivs.
  Detta är inte alls en deppblogg, Lingon! Det är väl så att det som händer i våra liv ”syns” också på våra bloggar, det är det som gör dem personliga. Ska bli kul att få träffa dig och alla in real life! Nu räknar vi neråt 9,8,7,6,5,4,3,2,LÖRDAG=EVENT
  Kram på dig

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2012 at 21:45

   Men det är väl klart att jag kommer att räkna hur många som har walla? Fniss!
   Det ska bara bli så himla kul alltihopa så nu längtar jag. Längtar!
   Kramar och så kul det ska bli att ses!
   L

   Reply
 • smile
  2 februari, 2012 at 00:00

  Hej Lingon! Det är jag som är Smile! 🙂
  Har inte tänkt så mycket på det, men eftersom jag också är anonym på nätet så måste jag presentera mig som Smile! Pinsamt… Men jag kommer definitivt inte ha någon Walla på mig. Förmodligen en kamera. Tänk att man åtminstone inte behöver känna sig fånig med att 1. ha kamera med sig och 2. tokfotografera allt möjligt och i alla möjliga vinklar, för det kommer 180 andra tjejer också att göra. Vilken syn!
  Det lär vi få se i Sydsvenskan dan efter, för visst har Emma nämnt att Sydsvenskan kommer vara där? Eller har jag drömt det?
  Nåja, vi ses där! Ska bli trevligt! ha det gott så länge.

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2012 at 11:10

   Hej Smile!
   Den där Eventdagen kommer att bli ett äventyr för oss alla, tänk vilken kamerahög man skulle kunna göra?
   Hoppas vi får tillfälle att hälsa på varann!
   Kramar

   Reply

Leave a Reply