Menu
Lingon om.....

Favoritserier på dvd?

Jag ägnar ju kvällarna åt att titta på teveserier, samtidigt som jag hänger lite framför en dator.

Igår såg vi ut favoriten ”Castle” som är lite deckare/humor/flirt/spänning.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JyZc_aY1vnE

och nu sitter man här och har lite abstinens efter sista avsnittet på säsong 3 som slutade med en riktig cliffhanger…suck. Måste man alltså vänta en hel evighet på säsong 4.

Någon som kan tipsa om något bra att titta på? Gärna humor och spänning..

kramar och gonatt!

L

26 Comments

 • Victoria
  16 januari, 2012 at 21:55

  Jag ska precis beställa Downtown Abbey som jag hört mycket om. Kanske inte så mkt spänning mer typ Herrskap och tjänstefolk stuket.

  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2012 at 21:57

   Tack för tipset. Ska kolla in den..

   kramar

   Reply
 • Lindi Loo
  16 januari, 2012 at 22:13

  Mad Men – så snyggt gjord, spännande och intrigerna är beroendeframkallande!
  The Shield, rå, läskig och sjuuukt spännande om en Polisstation och specialstyrka som faktiskt existerat i verkligheten.
  Båda har vi betat av snabbare än blixten och jag kan inte rekommendera dem nog…
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:14

   The shield… Spännande värre..
   Kramar! och tack för tipsen

   Reply
 • Madde
  16 januari, 2012 at 22:14

  Alltså. Jag är ju soffhängsexpert med tillhörande DVD upphöjt i kvadrat nu och jag kan ju bara börja med att säga Downton Abbey. Så. Övlerlägset bra!! Sen har vi en fin dramaserie som inte är så känd och har några år på nacken: Love My Way. Mad Men är ganska självskriven och har du inte sett danska Brottet, blir jag avundsjuk på riktigt!! De kan allt de där danskarna när det gäller film och TV. Förutsätter att du sett alla Harry Potter, men om inte, är de mycket sevärda ju. Jag istter just nu och ser idrottsgalan och förstår faktiskt inte varför.. hyfsat tradig tillställning, föredrar nog fotbollsgalan. Det finns så många fler som jag inte just nu kommer på, men om du inte såg Lykke när det gick, så köp för 17. Igen, dansk men så himla rolig och bra. Ha en fortsatt fin kväll nu, jag ska lägga mig i sängen med Agatha Christie- Lovely! Storklem

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:15

   Åh, klart jag sett alla Harry. Åh…vad tråkigt att det är slut. 🙁
   Brottet har jag inte sett. Så bra då ska jag googla efter den..
   Kramar och storklem! Hoppas du har en fin tisdagkväll
   L

   Reply
 • Josanne
  16 januari, 2012 at 22:39

  Oj vad mycket jag har missat här, en kass bloggläsare är jag… :o(
  Har inget direkt dvdtips, mer än Criminal Minds kanske, som jag älskar, men inte så mycket humor där… Får tänka till lite…
  När det gäller minus 0,6 så är det ju BRA! Det är ner och inte upp och det är det som räknas. Plus att jag vet hur du har det och då är det grymt bra!!! Så det så!
  Och sedan måste jag även kommentera den rosa Classickoftan, för den är ju som gjord till dig. Lovely! Dumt att säga om du vill hålla igen på shoppet men jag kan ju inte ljuga… Sorry :o) KÄRLEK!

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:15

   Kärlek i massor tillbaks. Bra jobbat idag!

   kramar

   Reply
 • Runa
  16 januari, 2012 at 22:48

  Damages – inte så mycket humor, men superbra (tycker jag). Glenn Close är brilljant som rå advokat. Homeland som precis gått klart här i USA var mkt bra, finns på svtplay tror jag (även om alla avsnitten inte gått än hos er om jag förstått rätt). Californication är en annan favorit. Prison Break gillade jag när det begav sig, Brottet om du inte sett den som någon annan föreslog också…..oj oj…det finns mycket. Hoppas du hittar något kul! Visst är den fin Classic-koftan med rosorna – du är jättefin i den! (jag har den i powder). Kramar

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:17

   Uh, uh…säger jag och frossar i dina tips!
   Classickoftan är underbar, kul att du har den.
   kramar i massor!

   Reply
 • Fröken Gredelin
  17 januari, 2012 at 00:18

  Vi är inga ”stortittare” här hemma men vi har haft två favoriter som vi sett avsnitt efter avsnitt och bara längtat efter mer. Det ena är Mad Men som jag älskar, vackra kläder, en underbar story, bara så läcker!

  Den andra är inte lika ”rumsren” men vansinnigt rolig. Klovn heter den, en dansk serie. Vi började följa den på tv4komedi när vi hade den kanalen och sen var vi fast. Nu har vi serien på dvd och tar fram när vi behöver få skratta (och gömma oss bakom skämskudden ibland:), helt galet rolig. Den är gjord som en dokumentär fast det är skådespelare- bland annat urduktiga Iben Hjelbe.

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:18

   Tack för tipsen! Jag har inte sett Klovn, men det låter lovande för vem vill inte skratta?

   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Helena / Bara en kaka till
  17 januari, 2012 at 09:12

  Bäst av alla är True Blood! Man blir lite chokad i början, men sen fastnar man, den är både rolig och spännande. Prison Break var så spännande att vi var tvungna att sluta se den sent på kvällarna för jag blev så uppjagad. 😉 En annan favorit är coola, snygga Mad Men.

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:19

   Alla säger det, att man blir lite chockad i början? Nu är jag bara än mer nyfiken….
   kramar

   Reply
 • Vivvi
  17 januari, 2012 at 14:38

  Om det är den ”Castle” jag tror att det är så finns säsong fyra att se streamat på http://www.siries.me helt gratis 🙂 Superbra site som har typ aaaalla bra serier alla säsonger och före oss här i Sverige. Ingen svensk text men jag tycker inte det gör så mycket. Man behöver bara signa upp sig och börja kolla. Jag har plöjt igenom hela True Blood, Vampire Diaries och Game of Thrones här 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:19

   Låter som ett jättebra tips, tack!
   kramar

   Reply
 • Vivvi
  17 januari, 2012 at 14:39

  Just det, funkar inte så bra med Internet Explorer utan kör i Google Chrome eller Firefox. Bara ett tips 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply
 • Marie
  17 januari, 2012 at 18:49

  Av någon konstig anledning kollar jag aldrig på dvd, har aldrig gjort. Däremot har jag periodvis följt vissa serier som; Sopranos och Six feet under, tror de finns på dvd nu. För tillfället kollar jag på lite småtöntiga serie som The mentalist och Navy CIS( rodnar).. House är rätt kul med, kommer i kväll :). Hoppas att du är på bättringsvägen! Kramar <3<3<3

  Reply
  • Marie
   17 januari, 2012 at 20:47

   Kom på något som är riktigt roligt, ingen serie men kul! Pang i bygget 😀 I vissa avsnitt har jag nästan skrattat ihjäl mig 😀 Kram

   Reply
   • Lingon
    17 januari, 2012 at 21:22

    Åh, jag älskar the Mentalist. Kan rekommendera Fringe som är jättebra.
    kramar

    Reply
    • Marie
     17 januari, 2012 at 21:45

     Tack för tipset! Det är aldrig försent att börja med dvd eller? 🙂 Kram

     Reply
     • Lingon
      17 januari, 2012 at 21:49

      absolut inte..
      kramis

 • Helen
  17 januari, 2012 at 21:19

  Tack för bloggaward som jag såg först idag. Ska man skicka den vidare eller nåt?

  Vet inte om Dexter finns på dvd men han är ju min favorit. Helt otroligt nog känner man sann sympati för denne seriemördare.
  Annars finns han i Six feet under som jag vet finns på box.

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:23

   Dexter är härlig, har tyvärr redan sett det mesta.
   Du kan bara ta emot bloggawarden eller skicka vidare den om du vill.
   kramar

   Reply
 • Linda G
  17 januari, 2012 at 21:24

  The Castle har jag aldrig sett. Jag är ju svag för allt som har med vampyrer och varulvar och glor på sånt tills ögonen blöder;) Kram<3

  Reply
  • Lingon
   17 januari, 2012 at 21:41

   Castle är jättebra! Kolla det…

   Kramar!

   Reply

Leave a Reply