Menu
Lingon om.....

Fin i vitt?

Jag hade en bild här i datorn på en eventuell bloggeventoutfit, i vitt. Fast kjolen har jag skickat tillbaka igen så det går ju inte. Men jag ville bara visa ändå.

Nu blir det en promenad här….

Kramar!

9 Comments

 • Marie
  15 januari, 2012 at 12:47

  Du är jättefin i vitt och blusen är så vacker! ha en härlig dag! Kramar!

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2012 at 17:47

   Tack vännen! Älskar den här blusen, men ska nog sy några stygn så den sitter än bättre över bysten.
   Kramar i massor
   L

   Reply
 • FinaTina
  15 januari, 2012 at 13:35

  Jättefin i vitt, opulent fin faktiskt! <3
  Jag är ofta så feg med vitt, känns det så för dig också? Det är liksom bara vid mycket speciella tillfällen jag vågar, känner mig nästan för "finklädd" annars. Är hela tiden rädd att smutsa ner mig. Har tex Bakers Cross dress i vit som jag sett du har i varianten powder/lilac istället, men har inte haft den en enda gång. Rädd för att vara överklädd och ändå är den med en del marinblått på. Men fullständigt älskar den klänningen. Den hänger där på garderobsdörren och jag blir glad varenda gång jag ser den… Men när ska jag ha den då? Kanske lite fel säsong nu. Om man inte har tjocka leggings under och kanske en stor tjock tröja, men då försvinner ju klänningen. Förslag? Du är i alla fall super in i vitt, absolut!!! En egen ängel har din man turen att ha, både själsligt och fysiskt <3
  Ha det gott!
  /Tina

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2012 at 17:49

   hej Söta!
   Jag tror man kan träna lite på att ha på det som man känner sig obekväm i. Rent praktiskt så är det lite besvärligt med ljusa färger i bland, men det går ju att tvätta. 😀
   Bara på med klänningen du och njut.
   kramar!

   Reply
 • Katinka
  15 januari, 2012 at 16:04

  Jaaa! Jättefin i vitt! Just den där Opulenten är gudomlig på dig. Få hop det med någon annan kjol för det där var rent ljuvligt! Kram

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2012 at 17:49

   Ska se om jag hittar något annat i garderoben, jag har ju tyvärr inte så många kjolar..:-D
   Kramis

   Reply
 • Anne
  15 januari, 2012 at 16:09

  Jag säger som Katinka – få ihop den med något annat 🙂
  Kram söta

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2012 at 17:50

   Mm, jag letar vidare….
   kram!

   Reply
 • Emschen
  15 januari, 2012 at 20:28

  Jättefint! Jag älskar vitt, det känns så fräscht att vara klädd i vitt.

  Varför skickade du tillbaka den ljuvliga kjolen? Den klär dig ju superfint.

  Kram

  Reply

Leave a Reply