Menu
Lingon om.....

statistik och sånt

Godmorgon! Jag kikar in här innan jobbdagen börjar på allvar och gläds lite över att blogga och att ha läsare som tittar in här och läser mina äventyr.

När jag startade bloggen så var det jättekul att följa statistik över hur många läsare som var här, sen så tyckte jag det påverkade hela bloggen och jag kände lite press på något sätt att behålla läsare, sånt kan man ju få för sig så jag stängde ner hela statistikverktyget i flera månader. Bara för att blogga på glädje och lust.

Statistik som jag däremot är väldigt glad över är att det kommenteras mycket här och jag gillar att mötas i kommentarsfältet. Lite över 16 000 kommentarer i bloggen nu. 😀 Tjohooo….

Alltså wow! Det är ni!

Tusen tack till var och en som kikar in här…och man behöver ju inte kommentera alls egentligen, det var inte så jag menade. Men jag är otroligt glad för alla diskussioner och babbel vi har tillsammans!

kramar och ha en helt fantastisk lördag

8 Comments

 • Madde
  7 januari, 2012 at 10:13

  Det är roligt att kommentarerna från oss ”blogglösa” också räknas och du är så duktig på att svara, det blir som du säger, en liten dialog här inne som känns fin. Ikväll blir det Tinker Taylor… men fram tills dess soffläge. Måste vila benen tyvärr. Men ska du jobba idag också? Lördag. Hoppas du får sovmorgon i morgon då, det behöver vi alla då och då. I min värld är det där att slippa ställa klockan det överlägset bästa med att vara ledig. Nu brukar jag göra det ändå, för att inte sova bort hela dagen, men bara vetskapen om att man inte behöver gå upp i ottan är så himla härlig. Ha en fortsatt bra dag min vän! Klem från soffan.

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2012 at 12:27

   Jag försöker….det är kul att vi har vårt lilla internetnätverk..:-D
   Hoppas du får en fin vilodag!
   Jag ska jobba idag hela eftermiddagen så jag har minsann slappat lite ändå…Men nu måste jag sätta lite fart tror jag..
   Kramar!

   Reply
 • mirka
  7 januari, 2012 at 10:24

  Du är så fin, tack för att du finns <3 kram

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2012 at 12:28

   Detsamma till dig vännen!
   kramar

   Reply
 • Milott
  7 januari, 2012 at 11:36

  Och Dunderbara Lingonet, tänk att Du tar Dig tid att kommentera oss efteråt också. Det är guld värt tycker jag. Härinne har jag fått mycket skratt och tankvärda tänkar! (ja, precis så)
  Din bloggföljare Milottan

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2012 at 12:29

   Tack och kram söta Milott! Och vi ses väl igen på bloggeventet tror jag?
   Ha en fin fin lördag!
   kram

   Reply
 • Emschen
  8 januari, 2012 at 00:30

  Jag är lite där nu, bloggar för läsares skull. Jag vill ju blogga för att det är skoj men den där bekräftelsen känns ju så bra.
  Jag gillar dig Lingon, du är en frisk fläkt i en grå småhåla. 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:31

   Visst gör den det, där är ju ett samspel på något sätt…Vad snällt sagt av dig. 😀
   Kramar och ha en fin dag i småhålan. 😀 Det är verkligen grått i dag.
   L

   Reply

Leave a Reply