Menu
Lingon om.....

Odd Molly spring favourites 2012

Hemma igen efter jobb och jag ska vara så otäckt duktig att jag kör ett träningspass innan jag lagar mat. Nästan så att jag själv tycker att jag är jobbig. 😀 Eller så kanske man kan hämta någonstans..hihi. Men först så några av mina ljusa vårfavoriter från Odd Molly spring 2012. Jisses vad mycket fint det är egentligen…. Jag kom just på att jag glömde en kofta, nåja..

Det här med att gilla ljusa färger och blanda med vitt är ganska nytt för mig, men ju mer jag provar att ha ljust på så gillar jag det massor. Med undantaget att det kan vara lite opraktiskt för jag är visst väldigt bra på att smutsa ner mig? Eller vänjer man sig av sina vita stassar att gå försiktigt? Inte ramla ut i trädgården och gräva eller spilla på sig där det inte syns så väl? Jag måste nog helt enkelt träna mera på vitt…och att vara försiktig.. 😀

Om jag fick välja ett enda plagg så skulle det bli den otroligt fina långkoftan, pukka Cardigan till höger. Men den är en dröm som får förbli en dröm ett tag….

Alltså vårkollektionen är så fin, så fin….

djup suck

Nu blir det träning här! Innan jag fastnat hos soffpotatisen som lockar med chokladasken, huuu!

kramar

26 Comments

 • Katinka
  7 januari, 2012 at 17:45

  Vilka härliga vårdrömmar. Jag älskar också vitt och har en hel del skira vita klänningar i garderoben, men så är det där med användning och vitt blir mest på sommaren för mig så jag är dålig på att använda det. Men så fint. Och du får helt enkelt ha annat på dig i trädgården. Fast jag kletar ner mig jämt jag med nuförtiden så jag vet hur det är! Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:36

   Jag tror jag vill ha nästan allt från vårkollektionen tyvärr..:-D Men det får jag inte!

   kramar

   Reply
 • Marika
  7 januari, 2012 at 18:49

  Herre gud vad mycket snyggt, hur ska vi göra för att klara detta då???
  Kanske man får ta att välja ett par plagg som man allra helst vill ha, det kommer ju hela tiden nytt man vill ha plus att man spanar gamla godingar. Tokigt är bara förnamnet.
  Mailar dig senare:-)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:37

   Tack för ditt mail,
   kramar

   Reply
 • Helena / Bara en kaka till
  7 januari, 2012 at 18:57

  Gud vad mycket fint! Jag vill ha wrapklänningen längst upp till höger… Och vad duktig du är som tränar så mycket! Jag MÅSTE skärpa mig och börja träna igen, alltså. Min språngmarsch till bussen förra veckan måste ha toppat senaste halvårets träning…

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:41

   wrapklänningen är underbar! Sommardagar….
   kramar!

   Reply
 • Hilde
  7 januari, 2012 at 20:07

  Visst är det mycket snyggt som kommer. Jag måste ta en ordentlig funderare då jag spontan shoppat allt för mycket under 2011. Du är duktig som håller igång med träningen, här går det inte fullt så bra kan jag lova. Ha en mysig kväll nu fining!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:42

   Åh, jag är ju expert på att spontanshoppa. Men träningen går finfint!
   kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Linda G
  7 januari, 2012 at 20:32

  Jag skulle kunna tänka mig vartenda av dom där plaggen jag med:) Kram!

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:42

   umhumm….
   kramar

   Reply
 • Victoria
  7 januari, 2012 at 20:58

  Go girl go!!! Bra kämpat med träningen. Och ja… en massa fint är det, Tom jag som inte är lika biten hittar massa godis i den där kollektionen.

  kram V

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:43

   Godis it is..:-D
   kramar

   Reply
 • Kicki
  7 januari, 2012 at 21:19

  Ja en jättefin kollektion men så synd att Odd Molly bara gör så små storlekar ,själv får jag hålla mig till Ewa i Walla & Uno & sånt 🙂

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:43

   Ja, storlekarna är lite väl små ibland tycker jag med. Men Ewa i Walla är ju underbart det också.
   kramar

   Reply
 • Josanne
  7 januari, 2012 at 22:34

  Så jäkla stolt och impad över dig som du ligger i så med träningen. Du är bäst!
  Och den där vita wrapen, slurp slurp säger hon som instämmer i den djupa sucken. :o)
  Testar att plinga dig imorgon. Massa Kram vännen!

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 09:44

   ja, suuuuck! Vi höres!

   kramar

   Reply
 • AnnaSC
  8 januari, 2012 at 10:54

  ja du den koftan är snygg, men 9000kr för en kofta? Nej där går gränsen för mig (eller snarare en bra bit under). Men man kan titta på bilder av den och drömma

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 11:29

   Man kan ju åka på semester för de pengarna. 😀 Men vi kan drömma lite….

   kram

   Reply
   • AnnaSC
    8 januari, 2012 at 12:54

    ja drömma är skönt!

    Reply
 • Lantlivsanette
  8 januari, 2012 at 11:41

  Halloj !! åhh så mycket fint du visar..jag har förbokat en del godingar, vi får se om de passar..
  Wunder wear klänningen har jag också, i både grått och chalk, i chalk storl. 4 finns på tradera nu av en seriös säljare som jag köpt en del av..
  Kraaam Anette

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 12:42

   Tack för tipset Anette!
   Den är ju så himla användbar den där klänningen.

   kramar

   Reply
 • Marie
  8 januari, 2012 at 12:10

  Mycket fint i vårkollektionen och Pukkan är fantastisk! Så också priset dessvärre… Den andra koftan ( den längre wrapliknande ) är också fin! För att inte tala om många av klänningarna 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 12:43

   mums mums mums liksom!

   Kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Helena
  8 januari, 2012 at 12:24

  Stort JA, till hela högen du plockat fram… Jag gillar också det ljusa, speciellt i kombination med vitt. Och vitt är verkligen min favoritfärg på sommaren! Snyggt att kombinera med alla färger egentligen…
  Vad duktig du är som håller igång träningen så bra! Nu SKA jag hålla i ordentligt med träning och nyttigheter! Annars får jag ju inte på mig en enda Molly…
  Ha en fin dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2012 at 12:43

   Hihi, nej det är ju det…man vill kunna ha sina kläder också..

   Kramar och ha en fin dag du med!
   L

   Reply
 • Sofia
  8 januari, 2012 at 13:56

  Fin fin samling! Den där koftan drömmer jag lite om med men den kommer aldrig att säljas på någon 80% rea….
  Jag har köpt ett par finfina Garden Girl hängslebyxor för att ha i trädgården det slutar dock alltid med att jag går där i de vanliga kläderna och skitar ner mig… Tur att det mesta går utmärkt att tvätta! Funderar på ett trädgårdsförkläde med fickr att stoppa handskar och sekatör i som kunde hänga på farsukvisten redo att slänga över! Kram

  Reply

Leave a Reply