Menu
Odd Molly

om att inte behöva en Walla

20120105-022006.jpgJag kan bara inte låta bli att skoja lite om den sista tidens Ewa i Wallaexplosion i blogglandia. Kul fenomen? Och själv blev jag så upphetsad av allt prassligt tyg så jag beställde mig en som tyvärr inte passade så bra så det blev inget med det. Men en Tine kjol skulle jag inte tacka nej till. 🙂

Men just idag då spelar det ingen roll för jag trivs så bra i dagens outfit och den megamegafyndade sjalen från Factory i Malmö som ökar på rean i morgon till 40% och massor med fint i butiken och på webben, många storlekar kvar av fina Opulent blouse från Odd Molly om någon är sugen på den.

Annars idag så är det en grå och lite körig dag? Seeeegt som tuggummi. Finns bara en sak att göra….jag får skruva upp tempot lite och köra tävling mot mig själv.

Kramar!

20 Comments

 • AnnaSC
  5 januari, 2012 at 15:27

  Ewa i Walla är defintitivt inte mitt märke. Känner mig bara som om jag ska på maskerad. Men ska jag det räcker det att jag går till mannens garderob o lånar lite IFK Göteborg kläder… hehe! Däremot har jag hittat till ett märke som jag gillar massor. Känner mig riktigt vacker i hennes klänningar (och nu blir jag utesluten ur Molly-kretsarna) och det är Camilla Thulins klänningar. De formar en kvinnas kropp så fint. Hennes åsikter är något helt annat dem delar jag inte alltid.

  Kramar
  AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 17:07

   Hihihi! Visst – jätteutsluten. 🙂 Nej, vad jag skrattar..

   Jag har aldrig sett Thulinskans plagg på någon så det är jag nyfiken på. Är de figurnära tro? Du får gärna visa upp på fejjan om du vill. 🙂

   Kramar

   Reply
   • AnnaSC
    5 januari, 2012 at 17:14

    det finns bilder i mina album med en av dem på mig.

    Reply
    • Lingon
     5 januari, 2012 at 17:16

     Kul då ska jag kika lite senare..

     Reply
 • Marie
  5 januari, 2012 at 16:44

  Så fin sjal! Wallorna är jättevackra men inte på mig som tur är 🙂 Kramar!

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 17:08

   Superfynd verkligen!

   Kramar och trevlig kväll
   <3

   Reply
 • Att vara någons fru
  5 januari, 2012 at 16:49

  En Tine är aldrig fel!

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 17:09

   Hade varit kul om man kunde hitta en i Malmö?

   Kram

   Reply
 • Too di Boo ♥
  5 januari, 2012 at 17:35

  I Malmö är det nog ingen som har Walla alls…Men i Helsingborg där din ena fina hälft verkar:) Så tror jag att du kan kika inne på Cirkus om jag inte minns helt fel:)) kram kram:))

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 20:31

   Tack för tipset vännen!
   kramar

   Reply
 • Anne
  5 januari, 2012 at 18:37

  Pöss – jag törs inte skriva mer 😀

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 20:31

   😀

   Reply
 • Nadia
  5 januari, 2012 at 19:11

  Tycker Walla kan vara fantastiskt vackert på somliga men för egen del skulle jag se ut som ett helt kvarter tyg tror jag 😀
  Får hålla med AnnaSC om Camilla Thulin – hon vet verkligen hur man klär en kvinnokropp. Sen tyckte jag hon var pinsam i OM-debatten men hon kan sitt hantverk. (har haft förmånen att mannekänga i för mig specialsydda korsetter för henne några gånger också)
  Kraam!

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 20:32

   Woo. Kul med korsetter, man blir ju så vansinnigt snygg då. Fast det ska vara bekvämt..!
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Katinka
  5 januari, 2012 at 19:26

  Ja, haha… Det blir lite hysteriskt haha… Walla är jättefin och på Emma är de urtjusiga, men själv passar jag inget vidare i det. Jag har faktiskt en vacker brun sidenklänning och något till från Walla, men det är det med renare silhuetter som jag trivs i. För mycket tyg för mig annars. Kram

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 20:33

   Man blir ju så inspirerad av bilder, fina bilder lockar så mycket och man drömmer sig i ett plagg. Jag gör det iallafall…Men de är ljuvliga och det där med att klä sig i mycket tyg är speciellt.
   kramar och må så gott!
   L

   Reply
 • Oslotigern
  5 januari, 2012 at 19:29

  Där kom du mig i förköpet 🙂 Har inte helt förstått Walla-hypen, men det är nog bara för att jag hade sett ut som en gigantisk maräng med decimeterkorta ben i en av de där kreationerna 😉

  Sjalen är urtjusig!

  Kramar

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 20:34

   ;-D
   Ja sjalen är ett superkap som är jätteglad för!
   kramar

   Reply
 • Fia
  5 januari, 2012 at 22:37

  Ja, du, har också märkt hypen och tänkt som flera…inte för mig! För mycket tyg och jag skulle inte se klok ut. Tänk er lagårdsvägg gånger 3 liksom…Man vill ju inte se större ut än vad man är…..hihihi.

  Men vackert på vissa ja.

  Kram!

  Och bara jag rör på musen så vimlar det av hjärtan här. Kul grej!

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 22:39

   Hihi. Ja men jag tänker…mer tyg på kjolen så kanske man anar att det det finns en midja någonstans. 😀 I min fantasi..:-D
   Kramar!

   Reply

Leave a Reply