Menu
Lingon om.....

de svarta diamanterna

Här kommer några bilder från Hamburgsresan i höstas. Jag rodnar lite nu och minns inte om de är visade i bloggen innan?

Men jag tror inte det?

Men iallafall.. tänk att gå in i ett rum fullt med fina musikinstrument…

I just den här salen stod det elva stycken svarta pärlor, alla olika på sitt vis. Vissa starka, någon svag, någon hejdlöst vacker och någon lagomt praktisk. Vi talar om ton då, och man letar efter den som har allt man önskar sig. Ofta utan att lyckas men nära ibland och någon gång får man överraskningar. Inte helt enkelt, man så vansinnigt jättekul.

Här en annan sal i en annan del av Hamburg.. så vackert och för den som spelar och kliver in här i det här rummet. Ja, man får lite hjärtklappning och blir svettig. 😀 Självklart..

Ikväll har jag tränat, lagat mat och varit så där otäckt duktig! 😀 Det går väldigt bra den här veckan med det där nya hälsosamma livet, enda minuset är bloggtiden och mollysurfandet. Men det går bra ändå och i ärlighetens namn så har det ju blivit lite väl mycket hängande vid datorn ibland..ehrm.

Men nu stänger jag ner här och ger mig ut i kommentarsfältens djungel en stund.

kramar och trevlig kväll!
L

18 Comments

 • Sanna
  4 januari, 2012 at 21:00

  Du undrade hur det gick med mina tåg idag och det gick bra. Jag var uppe tidigare för säkerhetsskull och kom med ett tidigare tåg. Hur gick det för dig?

  Sänder dig en massa pepp när det gäller din nya hälsosamma livsstil. Du är bäst och jag vet att du kommer lyckas. 🙂

  Ha en fin kväll!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 21:16

   Tusen tack!
   Jag är superpepp och mår bra och ser nästan lite fram emot att väga mig på måndag men samtidigt så är jag nöjd med nya vanor så jag behöver inte ha tappat för att bli nöjd!
   Skönt att det gick bra att åka idag, det var inga problem med min sträcka heller. 😀

   Kramar och ha det så fint!

   Reply
 • Linda G
  4 januari, 2012 at 21:06

  Duktig kicka! Det blir snart en vana:) Kram!

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 21:16

   Hihi, ja tack!

   kramar

   Reply
 • Johanssonskan
  4 januari, 2012 at 21:08

  Tänk att få rumstrera runt där …. å klinka lite…. 😀
  Ja, kinka klonka hade det blivit eftersom jag inte kan ta en ton rätt 😉
  Lycka till med ”det nya årets utmaning” ! KRAM

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 21:17

   bara att köra på…hihi.
   kramar!

   Reply
 • Linaplina
  4 januari, 2012 at 21:17

  Vilken dröm!!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 21:17

   MMmm-hm. Du skulle varit med. <3

   kramar

   Reply
 • Katinka
  4 januari, 2012 at 22:29

  Wow! Så vackert och stämningsfullt. Riktigt andäktigt förstår jag.

  Och jag tror att jag gjorde precis som du sa med ramen. Är inte superduktig i Photoshop, men tror jag grejade det. Men blogger lägger till ramar i alla inlägg så nu har jag suttit och försökt ta bort det i HTML, men jag hittar inte det. Knepigt. Kanske att det är något övergripande. Får titta vidare. För den bild jag la upp ser inte ut som den bilden i inlägget liksom. Denna teknik… Kram

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 09:48

   Det där med teknik ja…;-) tänk om man la i hop all tid man ägnar sig åt datorstrul? Det skulle bli massor! Högar, pyramider med tid. Jag kan inte blogger så bra så jag vet inte hur man gör tyvärr..

   Kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Adela
  4 januari, 2012 at 23:31

  Ooo vilket rum så pampigt det ser ut! Tänk att ha ett stort hus så man kunde ha en flygel…vilken dröm;) Hadet ett fint gammalt piano som fick flytta ut till förmån för matbord och stolar…det kan jag ångra lite.
  Tror du kommer att lyckas toppen med ditt ”nya leverne”=) Heja!!

  Kramar
  Adela

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 09:49

   Tack! Här kämpas det på..

   Kramar

   Reply
 • Helena
  5 januari, 2012 at 00:16

  Jag är så sotis på ditt jobb, din passion. Så häftigt, eget, udda, unikt…

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 09:50

   Haha! Tack! Precis som ditt jobb då? 😉

   Kramar <3

   Reply
 • Anne
  5 januari, 2012 at 07:21

  Vilka härliga bilder på magnifika pjäser – man måste nog känna sig ganska liten där inne? Och du – du ÄR otäckt duktig 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 09:51

   Ja lite liten…och en smula försiktig men härligt var det!
   Tack och kramar!

   Reply
 • elisabeth
  5 januari, 2012 at 11:18

  Underbart! Önskar jag vore där!
  kram
  Elisabeth (en något avis pianopedagog)

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2012 at 11:39

   Ja, det förstår jag..ett underbart pianomekka att besöka.

   kramar!

   Reply

Leave a Reply