Menu
Provningar

Blött och mörkt Köpenhamn – men roligt!

Hemma igen efter en jättekul jobbdag i Köpenhamn, sådär så man glömmer tid och rum och bara är i något intensivt, spännande. Ja så var det idag och efter en jättesen lunch så började det att mörkna ute och det där soliga flanera-omkring-vädret som jag har i tanken när det gäller Köpenhamn, det gömde sig någon annanstans, kanske på en helt annan världsdel?

Men jag hann inom Odd Mollybutiken som så smått verkar rusta för rea snart? 😀 Och prova ett par godingar..

odd molly

Den supergoa Vail knit wrap som är mjuk som en katt att ha på sig och så provade jag Velvet stretch jacket som jag tydligen kan ha i både stl 3 och 4:a. Sånt är ju bra att veta ifall att jag skulle ramla över plaggen någon dag och så fick jag ett ryck att prova Merino dress i powder som var superskön på men lite barbamammavarning på mig tyvärr. Möjligtvis då en lila…

Fast egentligen så är jag inne på att inte handla några kläder under den här omformningsperioden av kroppen och garderoben är dessutom full av plagg som längtar efter luftning. Men är man lite mollytokig så är man…måste ju ha koll.

Tyvärr lade min kamera av här ett tag, för den var laddad med för mycket video från jobb så det blev inte så mycket mer fotograferat idag. Jag ska se om jag kan ladda upp en film istället lite senare om ni vill se vad jag pysslat med.

Efter att ha trotsat regn och blivit blöt genom jackan för sådär tredje gången så drog jag mig till Kastrup och levererade en Molly till en tjej som jobbar där. Kände mig som värsta bulvanen och undrar vad kameraövervakningen trodde. Påse växlar ägare, pengar överlämnas och så drar någon plötsligt fram en klänning? 😀 Liksom rycker ur den ur påsen med ett tjo! och sen inspekteras volanger och färg. Tur man inte är kamerakontrollant..

Men summan av dagen, regn regn regn – mörkt mörkt mörkt. Ska vi emigrera någon?

Till något varmt och ljust ställe.

Kram till dig som läser!

 

18 Comments

 • Katinka
  3 januari, 2012 at 20:20

  Åhh, vilka fina bilder. Förstår att du blev genomblöt för här har det regnat utan avbrott sedan imorse typ. Hällregnat. De där ramarna till fotona är verkligen superfina. Vilka är det?

  Och klart du måste ha Mollykoll! Kram

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 20:50

   Tack! Riktig skitdag vädermässigt men som tur är kan man pendla mellan regnvåt och svettig inne på en restaurang. 😀
   Ramarna är gjorda i photoshop. Det går att göra manuellt men det finns ett makro som jag ska leta upp och maila till dig. Eller Action kanske det heter för visst kan du lite photoshop eller är det maken som är photomaniac?
   Kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
   • Katinka
    3 januari, 2012 at 21:15

    Ja, det är främst maken som är bäst på det där, men du får gärna mejla det. Jag håller på att lära mig för fullt nämligen! Tusen kramar

    Reply
 • Dr Molly
  3 januari, 2012 at 21:11

  Oh vad mysigt med en tur till Köpenhamn! Och skönt att komma in i OM-butiken från regnet!! KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 21:25

   Hihi, ja det finns väl inget bättre ställe att värma sig på?
   kramar

   Reply
 • Josanne
  3 januari, 2012 at 21:29

  Grymmefina bilder de du tog i alla fall. Och trots regn och rusk så bli jag allt riktigt Köpenhamnssugen.
  Samma skitväder här idag. :o(
  Och fick en bild i skallen av hur ni Mollysmugglar där på flygplatsen… Undrar hur många vakter som stod beredda att rycka ut… :o)
  KramKram!

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 21:39

   Du och jag ska nog åka dit någon gång igen, det är jag säker på. Flygplatsen var jättefestlig. Jag står där och väntar på avtalad mötesplats och försöker se lite nonchalant och upptagen ut…:-D Så kommer en lång snygg blondin i flygkläder och möter upp…hehehe.

   Kramar!!

   Reply
 • Hilde
  3 januari, 2012 at 21:47

  Snygga bilder, riktig coola. Låter som en bra dag trots skitväder.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 22:29

   Det var det. Och nästa gång ska det banne mig inte regna…:-D

   Kramar!

   Reply
 • Anne
  3 januari, 2012 at 22:07

  Hahaha – kan se överlämnande framför mig 🙂 Klart mysko ja 😀
  Kram å sov gott

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 22:29

   <3

   Reply
 • Linda G
  3 januari, 2012 at 23:10

  Oooooo Copenhagen:) Trist med regn dock! Här fullkomligen vräker det ner snö nu! Och jag hoppas att det får ligga längre än ett dygn den här gången! Har en son som var överlycklig i söndags kväll och gick bärsärk i snön, och så var skiten borta i måndags morse för att det regnade på natten…..Konstig vinter! Kram

  Reply
  • Lingon
   3 januari, 2012 at 23:18

   Hoppas att det kommer att ligga kvar hos er. Jag tänkte att det kändes som april idag? Lika milt men så mycket mörkare….

   Kramar!

   Reply
 • Marika
  4 januari, 2012 at 00:43

  Söt du var i Köpenhamn, vill dit jag med.
  Här är det snöblandat regn. Gillar dina fina hjärtan, hur får man dem? Vill också ha:-)
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 08:16

   Hej vännen! Jag ska fixa en länk till dig där man hittar dom, men det går inte från mobilen så lite senare. 🙂

   Kram

   Reply
 • Vivvi
  4 januari, 2012 at 08:08

  Vilka fina bilder. Köpenhamn är ju inte dumt…

  Vail kniten är ju fantastisk. Mitt bästa köp helt klart 2011. Sååå mjuk och go.

  Kan tänka mig synen när paket och pengar och paket bytte ägare. 🙂 Riktiga skumraskaffärer hi hi…

  Verkar vara lite den allmäna känslan här i blogglandia att man är lite trött på shopping. Skönt att veta att man inte är ensam…

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 08:18

   Det är nog bara sunt att lugna sig med shoppingen tror jag. Så lätt att gå överstyr och det finns ju så mycket annat att blogga om. 🙂
   Kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Stephie
  4 januari, 2012 at 23:56

  Älskade Köpenhamn!

  Reply

Leave a Reply