Menu
Uhh gå ner i vikt

Dagens outfit – dagens topp och ombyggnad pågår

Odd Molly

Så var det måndag igen och jag sliter ifatt på jobbet. 😀 Och inte ska man vara obekväm så jag har mjukisoutfit på mig idag. Eller den känns superbekväm, mjuk och samtidigt lite proper jobboutfit? Kanske är det den mörkblåa färgen som jag så hopplöst förknippar med jobb. Marinblått, klassiskt och en mamma som hade alldeles förmånga busnellkoftor i just marinblått. Fast även knallröda, hurra! Som hon faktiskt trivdes bättre i. 😀

På mig idag är Le fleece tunic som jag har som klänning med en underklänning och så finns där en top också för värmens skull. Tunikan är ett ajabajakidsfynd från utförsäljningen som snart verkar gå mot sitt slut. 🙁

Dagens topp? Jo jag gör som miljoner andra människor, väger in mig och börjar ett lite hälsosammare kapitel som jag tänkte köra på tills den 28 maj. Tills dess är det 22 veckor och jag tänkte försöka bygga om mig med minus ett halvt kilo i veckan från den grandiosa toppen på 79,5.

Toppen is nådd har jag ju tidigare sagt och nu är det dags. Och det känns bara bra och kul för jag är superpepp!


Till min hjälp har jag appen shapeup club som håller någon sorts ordning på kallisarna, men annars så tänker jag köra mycket GI, mycket mättande mat och massor av motion och variation. Ingen extremdiet eller pulver utan ett mer aktivt liv bara…. och försöka undvika tröstäta och dricka för mycket vin.

Varför det kommer att gå denna gången? Ja, det känns bra att veta att man har ett måldatum, det är skönt. Den 28 maj så ska jag sluta vara stram mot mig själv. Då är det nästan sommar och bara att behålla goda vanor.

Men fram till dess så är det en viktminskningsperiod som kommer att bli lite tråkig, lite tuff kanske men i slutändan så vill jag kunna känna mig stolt över mig själv att jag har försökt ordentligt och klarat det.

Sisådärja och med allt detta självpeppande så ska jag pila i väg och käka lunch. 😀 Passande eller hur?

Det kommer nog en rapport här i veckan för jag mäter och väger varje måndag. Huuuu…

Hjälp. Nu vet ni.

Ha en fin fin måndag så hörs vi lite senare.

10 Comments

 • Josanne
  2 januari, 2012 at 12:42

  Och du kommer att fixa det! För det vet jag :o) Och jag finns här som peppare och medpartner i projekt Toppen is nådd. :o)
  Tack för apptipset, ska härmapa dig och ladda ner de. Nu!
  Massa Kram från en peppad tjockis till en annan! ;o)

  Reply
  • Lingon
   2 januari, 2012 at 13:23

   Toppen is nådd kommer att bli jättebra projekt.!
   Tjo vad vi ska fira när det är klart..hihi.
   Kramar och ha en fin fin dag vännen

   Reply
 • chatarina
  2 januari, 2012 at 12:53

  Heja Lingon!! Det klarar du galant!! Vad fina små hjärtan du har på din sida!! Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 januari, 2012 at 13:23

   Tack söta. Nu är det bara att köra!

   Kramar

   Reply
 • Katinka
  2 januari, 2012 at 16:33

  Mörkblått är superflott!

  Och vad duktig du är som tar tag i hälsan så där hangripligen. Jag ska själv gå ner 3-4 kilo nu har jag bestämt mig för och det brukar fungera med lite motion och mindre sötsaker. Sätter åtminstone mitt hopp till det. Kram

  Reply
  • Lingon
   2 januari, 2012 at 17:04

   Vi kommer att fixa det här jättebra!
   På ett eller annat sätt. 🙂

   Kramar och ha en skön kväll!
   L

   Reply
 • Tonemor
  2 januari, 2012 at 19:10

  Hei Lingon, her er en til som prøver å minske vekten. Jeg skal heie på deg hele veien, lykke til, vi er mange med samme mål 🙂 Kramar från Norge <3

  Reply
  • Lingon
   2 januari, 2012 at 20:17

   Minsann då hjälps vi åt att peppa varann!
   Massor med kram till dig!
   L

   Reply
 • Sanne
  4 januari, 2012 at 00:01

  Tack för tipset om appen, jag hänger med på Toppen is nådd!!!För de e den verkligen. Bra att man kan peppa varandra.. Enligt appen skulle de ta 11 veckor för mig…känner jag mig själv rätt så kan de nog ta lite längre tid. Bättre med lite längre tid då kanske de håller. Jättefin sida du har med söta hjärtan. Ska med på Emmas bloggträff så vi ses där:))
  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   4 januari, 2012 at 08:14

   Kul!
   Då kör vi nu….

   Kramar

   Reply

Leave a Reply