Menu
Lingon om.....

alla dessa %&/€#godisrester och Deepfling

odd molly cardigan

Men innan vi pratar om godis och Deepfling så måste jag erkänna att jag nog är lite tokig. Jag provade makens julklapp, flappflappmojen som figurerar i en viss teveserie. Och visst kan man bli galet stimulerad på sina OCDpunkter av denna som viker kläderna i exakt lika stora fyrkanter? Jag riktigt kände hur mitt neurotiska centrum expanderade en aning i hjärnan när jag tyckte det var jättekul att vika kläder…:-D

Ja, och Deepfling anföll jag efter tolvslaget i gårkväll. Vad annars göra? Det är ju bra mycket roligare än att titta på teve. Så jag förbokade en himla massa plagg hej vilt som jag nu har avbokat igen. Ett par leggings ligger kvar men det är nog tveksamt om jag ska verkligen ska ha dom ända från Deepfling?

Pukka Cardigan ser ju helt ljuvlig ut…men trisslott kanske krävs eller att jag virkar på kanter på en egen kofta istället. Jag har faktiskt  funderat på att pimpa min alpaca mix long cardigan i chalk och virka på fina detaljer så att det blir en wrapkofta. Men steget från tankar till verklighet är ju långt i bland.

Ett plagg som jag är jättesugen på är de vita broderade jeansen, och en sjutusans morot att komma i.

Jätteroligt att läsa årskrönikor ni som skriver det. Det är ju lite jobbigt att sammanfatta men roliga minnen att ha för man glömmer så fort.

Så nu ska jag läsa vidare och kommentera i fatt….

Godiset? Vi tar det en annan dag. Men jag har crosstrainat 50 minuter i dag. 😀 Och mulat i mig chips. Plus minus noll.

kramar och trevlig kväll!

L

12 Comments

 • Marie
  1 januari, 2012 at 19:13

  Haha ja jag som inte skulle ha något var också där vid midnatt och fyllde korgen 😛 Men i morse tömde jag den igen för att sedan lägga i en ny läckerbit som jag sedan tog bort.. puh.. jobbigt det här med shopping 😛 Kul vikgrej 😀 Trevlig kväll på dig med! Kram kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 19:58

   Visst är det gastkramande och man är tokig…:-D

   kramar

   Reply
 • Att vara någons fru
  1 januari, 2012 at 19:21

  Jag är sjuuuukt sugen på en såndär heavy-nånting-långklänning. Oh my. Men jag måste ju spara mina pengar åt Walla nu för tiden, sen jag uppenbarligen börjat typ köpa hela hennes kollektion.

  Älskar all kärlek du pyntat med här inne. Flygande hjärtan och så.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 19:59

   Precis. Du får ju inte vara otrogen mot Ewa nu..:-D Och spara mollysarna till mig! Haha. 😀

   Kramar

   Reply
 • Tina
  1 januari, 2012 at 19:24

  Jag har blundat och suttit på händerna så jag ej kan klicka och förboka men det börjar bli jobbigt att skriva med näsan nu. Undra hur länge det håller. 🙂

  Vad mysigt med hjärtan som flyger omkring. <3
  Ha en underbar kväll.

  KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 20:00

   Ha ha ha! Skriva med näsan?
   Det ger en ny dimension när man ska tokboka kläder..:_D

   Kramar och God Fortsättning!

   Reply
 • Anne
  1 januari, 2012 at 19:36

  Ååååå ta hiiit godis – är sugen så jag dör men inget är öppet nu 😉 Hehe deepFling ja………
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 20:00

   Mm–hm. Jag väntar på en confession..:-D

   Kramar

   Reply
 • Hilde
  1 januari, 2012 at 20:55

  Jag håller på med att plundra skafferiet just nu. I morgon är jag i gång. Så, nu har jag lovat 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 21:06

   😉 i morgon kör vi!

   Kramar

   Reply
 • FinaTina
  2 januari, 2012 at 00:19

  Hejsan fina Lingon och gott nytt år på dig!
  Så underbart att se det finns fler än jag med OCD-tendenser… 😉
  Jag har oxå funderat på klädvikaren men inte kommit till skott. Kanske bra det eller? Jag menar nånstans får det vara måtta på sakerna för mig tror jag. Det försöker jag intala mig i alla fall, men får se hur länge det håller…
  Tack för en fin blogg även om jag inte är så flitig på att kommentera numera, men jag läser…
  Kram kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   2 januari, 2012 at 09:43

   God Fortsättning!
   Kul att höra från dig igen.:-) Klädvikaren är mest en rolig grej men visst fungerar den. Fina vikta fyrkanter i långa rader men långa koftor bygger den på höjden istället.
   Kramar!

   Reply

Leave a Reply