Menu
Lingon om.....

Någon sorts årskrönika för 2011

Vad ska man säga?

Tack söta kära bloggläsare vill jag säga.  Tack. Tack för att du läser mitt svammel och ser på mina ibland lite ekivoka outfits.

Till dig som läser här inne. Oavsett om vi känner varann eller inte, stort tack!

För utan läsare så är man väl lite som kejsaren utan kläder? 😀 Fniss… och nog har jag väl just kläder förresten…hihi.

Tack! Och jag önskar dig det bästa 2012.

 

Om vi börjar med början av året då? Jag väljer att fokusera lite på mitt Odd Mollyår och vad det förde med sig för fina bekantskaper.

Ja, det pratades mycket om choklad i garderoben och tillsist så fikade jag därinne och skojade med ToodiBoo på hennes födelsedag. Det virkades mormorsrutor på löpande band och jag försökte göra min egen cascais scarf. Vi provade kläder på Ajabaja, Odde, Modde och Todde och senare fick jag tag i finaste vårjackan. Josanne och jag upptäckte Mad Miss Molly´s och the Home of Cheesecake med Todiboo och där var MollyB på besök i Metropolen en runda. Hälsar extra till dig vännen och önskar Gott Nytt År!

Någonstans där så lär jag mig göra giffar, lite rörliga bilder i bloggen. Om den här inte hoppar och skuttar så ladda bara om sidan. 😀

I mars är det Odd Mollyträff i Malmö och kort därefter så åker Josanne och jag till Köpenhamn och firar min födelsedag. Därefter tar jag en dagens outfit inne på Odd Mollys Toalett i Stockholm. 😀 Fina damer träffas, bland annat HelenaH, Katinka och många andra fina bloggvänner. Röda damen skymtar förbi och årets första glass äts den första april. SuperduperdrömOddMollyn gör entré i mitt liv….och är här för att stanna.

Josanne och jag firar Odd Mollys födelsedag inne på Åhléns i Malmö. 😀

Och bloggen får kommentarer av födelsedagsbarnet självt!

Det finns inte så många bilder från Odd Mollymötet som jag är med på men här kramar jag Per. Och han ler…:-D

Bild av Malenami

Och jag måste väl erkänna att fram till det mötet så hade jag inte tänkt så långt att någon sitter och designar dessa kläder, ett par fysiska personer? För mig är det kläder som jag handlar i en butik och sen har på mig och sliter på och älskar. Men att sätta ett ansikte på någon som faktiskt gör kläderna och inspirerar mig till vardags om man tänker vidare i kedjan. Det hade jag inte tänkt på alls förrän vi stolpade in där på Odd Mollys huvudkontor och jag fick träffa Per. Och han imponerade. På alla sätt.

Det blir vår och försommar och Hornsgatans Ros och jag möts och har roligt tillsammans. Trots att vi är så olika så finns det något som bara göra att vi är som ler och långhalm tillsammans. Våren anfaller och jag virkar ananassjal och köper en gul grillhink. Majbrasa och gylleneraps och första utemåltiden på altanen är underbar. ToodiBoo och lilla miniBella bjuder på mys och jag köper kopiösa mängder jordgubbar i den lustigt formade kiosken. Attvaranågonsfru ordnar bloggfika och Anna-Malin som har bloggen Helt enkelt hos mig inspirerar med bara sig själv…. Någons Fru som både skriver fina texter och tar underbara bilder får mig att vilja skriva mer själv. Inte bara visa bilder och ha kortfattade bildtexter utan skriva och berätta, beskriva, känna. Och den inspirationen är guld värd. Fjärilar i massor fotograferas. 

Sommaren kommer och det regnar som faen och Josanne och jag kollar in Flora Linnéas rosutbud och kollar efter geocachar. Räkor käkas i hamnen i Båstad och jag kollar på brats. Det badas äntligen i havet och vi har spelkväll hemma hos oss. Linda G besöker skåne och vi drar till Köpenhamn för att ha roligt och det regnar – som faen..men kul är det och hennes dotter Moa är helt underbar. Josanne hälsar på hemma hos mig och inspekterar Mollyroben och vi sitter ute i nästan 30-gradig värme och dricker rosé tills vi fnissar…mer Ajabajaprovningar med Fenzumamma och en tur till Köpenhamn för att träffa Tood iboo, Johanna, (wishwear) och Mirka Johansson som gör stort intryck på mig och jag får de finaste stickade strumporna. Ja, och sen badade jag allt vad jag orkade…för 2010 var inte mitt år.

Det blir sensommar och höst och jag får fint paket av Karen och bakar äppelkakor och sänder live i bloggen. 😀 Photoshop och jag försöker bli kompisar och svärmor fyller typ hundra år och vi har kräftskiva med marodör. Ja, och så badar jag lite till och får ett soffproblem på jobbet och åker två rundor till Tyskland där jag först bor flådigt i ett flera hundra år gammalt hotell och sedan på värsta gatan… och sen så ville jag bada lite till men det var för kallt och hösten var otroligt vacker i skogen.

Kamikazeprästkragen gör entré i mitt liv och håller ut länge länge, Odd Mollys huvudkontor besöks i Stockholm och Hornsgatans Ros och jag får klämma på kommande kollektion. En julshoppingrunda för att säga hejdå till Ajabaja och Toodiboo berättar fräckisar så fenxumamma brister ut i skratt. Jag träffar sötaste Madeleine och får julstämningen av henne i present och sen så var det visst fjärde advent?

och hoppsan hejsan nu är det nyårsafton? Det här var lite grann av 2011, av Odd Mollydelen i bloggen och de fina mötena med goa tjejer i år. Kram på er! Det finns ju så otroligt mycket mer att skriva om men det är nog bäst att hålla här….

Jag är så otroligt glad och tacksam för alla möten med fina människor i år!

Och tack än en gång kära bloggläsare! Jag önskar dig ett gott slut och ett Gott Nytt År!

Vi ses 2012! 

Kramar L

 

No Comments

 • Lina
  31 december, 2011 at 21:36

  KRAM till dig fina! Vi ses på det nya året 🙂

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 21:47

   Det gör vi!

   Kraaam!

   Reply
 • Sofia
  31 december, 2011 at 21:50

  Vilket år! Hoppas nästa blir minst lika bra! Kramar

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:45

   Detsamma till dig!

   Kramar!!

   Reply
 • Hilde
  31 december, 2011 at 21:54

  Vilket underbart år! Hoppas 2012 blir lika bra, kanske till och med lite bättre:) Tack snälla för all inspiration du gett genom året, jag ser fram emot mer!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:46

   Tack och tusen kramar!
   Gott Nytt År!
   <3<3<3

   Reply
 • Anne
  31 december, 2011 at 22:04

  Vilken härlig krönika – jag blev alldeles glad av den 🙂 Nymphen har varit på men åkt av, räkorna är slut men än finns det champagne i flaskan 🙂
  Kram vännen

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:47

   Härligt!
   Då väntar vi in tolvslaget strax bara….
   kramar!!

   Reply
 • Runa
  31 december, 2011 at 22:06

  Vilken härlig sammanfattning. Tack för din fina blogg som jag är så glad att jag hittade till, med underbara bilder och roliga filmer som mer än en gång ger mig ett gott skratt tillsammans med frukostgröten. Hoppas du har bästa nyåret, och 2012 blir ett SUPERÅR (för det har jag bestämt). Många kramar från långtbortistan där vi fortfarande har en hel del kvar av 2011…nu ska jag åka o köpa champange

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:48

   Tack ska du ha söta Runa!
   Önskar dig det bästa 2012 och visst ska det bli ett hejdundrande år?

   Många kramar och Gott Nytt År!
   L
   <3<3<3

   Reply
 • Katinka
  31 december, 2011 at 22:09

  Vilken fantastisk inspiration du är! Jag njuter av att läsa och titta på dina underbara bilder. Tack snälla du för det och hoppas 2012 blir bästa året någonsin! Kram

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:49

   Tack detsamma!
   Jag har stora optimistiska tankar för 2012..:-D
   Kramar och tack för att du är här inne och kommenterar, det gör mig så glad!

   gott nytt År!

   Reply
 • Titti
  31 december, 2011 at 22:40

  Många fina bilder…..
  GOTT NYTT önskar Titti

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:50

   Och ett Gott Nytt ÅR till dig!!

   kramar!

   Reply
 • Marie
  31 december, 2011 at 22:49

  Underbar krönika och en underbar blogg har du! Älskar att vara här 🙂 Massa kramar och Gott nytt År!!

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:51

   Massa kramar till dig!
   Gott Nytt År!!

   <3<3<3

   Reply
 • Linda G
  31 december, 2011 at 23:02

  Vilken sammanfattning du har gjort! Här har vi precis spelat klart Monopol, jag vann;) Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 23:51

   Härligt! Här ska vi precis korka upp päroncidern…

   Kramar och Gott Nytt ÅR

   Reply
 • Josefine, Blåeld
  1 januari, 2012 at 09:28

  Gott nytt år till dig också! Tittar in hos dig några gånger per vecka och inspireras av dina färgglada härliga OM-outfits! Tack!

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2012 at 12:07

   God Fortsättning och ha ett fantastiskt 2012!!

   Reply
 • Odd Molly-holic
  1 januari, 2012 at 14:41

  TACK SNÄLLA LINGONET för dina färgsprakande outfits och för att du bjuder så mycket på dig själv! Ha en GOTT NYTT ÅR!!
  KRAM!!

  Reply
 • Oslotigern
  1 januari, 2012 at 16:12

  FIN krönika från fint lingon! Du är så väldigt duktig på att skriva och visa och skapa stämningar. GOTT NYTT ÅR!

  Kram

  Reply
 • Too di Boo ♥
  1 januari, 2012 at 18:09

  Ha ett underbart 2012:) Med allt vad det innebär..kanske kan ni bli fler i familjen:) puss å kram:))

  Reply

Leave a Reply