Menu
Favoriter & Outfits

Odd Molly combo – Som en ros..

God eftermiddag!

Idag har jag sprungit omkring i endast kofta. Riktigt gosigt men aningens kallt och något fnatt fick jag troligtvis också som började tokstäda i vårt förråd och körde en runda till tippen. Jag vet inte vad som flög i mig mer än att det gamla ska ut och in med det nya. Bokstavligt. 😀

Ja, och ni får förlåta att jag vänder ryggen till, men det var helt klart den snyggaste sidan i dag. 😀

Mat är inhandlad och vi ska bara ta det lugnt på nyårsafton så här behöver inte panikfejjas eller något sånt i sista stund. Det är obeskrivligt skönt och jag tror att det är dags att jag prova det där mjölkbadet nu som jag fick i julklapp. Om en stund…

Först en soffsnooze…. Z Zzzzzz  z  z      z ….     .       .              .     .

No Comments

 • Katinka
  30 december, 2011 at 16:25

  Vad perfekt att slippa stressa med något inför nyår. Samma här. Vi har en mycket skotträdd hund så vi håller oss instängda med hög musik vart år. Ganska skönt och en bra ursäkt att slippa undan nyårsfirandet som jag egentligen inte är så vidare förtjust i.

  Och vad fin du är! Kram

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 18:49

   Tack!
   Hoppas ni får ett lugnt och skönt nyårsfirande då, även om det blir i badkaret med ledsen vovve? Ni får mysa så gott det går. <3<3<3

   Kramar!

   Reply
 • Johanssonskan
  30 december, 2011 at 16:47

  MJÖLKbad ? Fick en ganska rolig syn här precis med 50 liter skånemejeriets 3% mjölk, upphällt i badkaret … Men det är alltså mjölk i någon ”hälsokostsform” ?
  Superfina bilder ! Som vanligt 😉 Kram !

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 18:50

   Hihi. Ja det är ett mjölkpulver i en serie som heter Au lait. Ska bli vitt badvatten.:-)

   Kramar!

   Reply
 • Marie
  30 december, 2011 at 16:48

  Här blir det lugnt och skönt med 🙂 Finfin baksida och skönt att få riktiga röjryck ibland! Kramar!

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 18:51

   Skönt, då tar vi det lugnt på nyår.
   Kramar och ha en fin kväll….
   <3<3

   Reply
 • Anne
  30 december, 2011 at 16:49

  I bara kofta – iiii. Skämt åsido – det där var jäkligt snyggt! Jag smet från jobbet 15.30 🙂 Lite nöjd över det faktiskt – jag den ”duktiga” 😉
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 18:52

   Tack! Och bra gjort att smita hem lite tidigare.

   Pöss! Och trevlig kväll

   Reply
 • Mags
  30 december, 2011 at 18:36

  Den ryggen behöver du inte be om ursäkt för, även om framsidor vanligtvis är trevligast, men då hade man ju inte fått se hur suveränt allt matchar, bara sååå läckert!
  Gott Slut och Gott Nytt År!
  Mags

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 18:53

   Detsamma till dig!
   Kramar och Gott Nytt År!!

   <3

   Reply
 • Lina
  30 december, 2011 at 19:48

  Vad skönt att det inte bara är jag som städat idag. Måste vara något med nyår för jag hatar att städa och tvingade mig till det idag. Men det behövdes. Mycket!! Värst är att det liksom aldrig tar slut… 🙁

  Vad FIN du är idag. Underbart mysig kombo. Så fin att jag nog ska komma ihåg den 🙂

  Läste hos Katinka…är det så att du vill bli av med din vinröda Long frill? Tror inte det, blev lite snurrig av bara tanken…

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   30 december, 2011 at 19:53

   Skönt att det inte bara är jag. 😀 Jag säger detsamma. Nej oh nej, min long frill vill jag behålla men jag hade lovat Katinka att hjälpa henne efterlysa en i powder. Men hon hann före själv och lyckades direkt. 😀 Superbra.
   Kramar och ha ett underbart nyår och jag älskar att titta på dina fina kombos!
   L

   Reply
 • Hilde
  30 december, 2011 at 22:19

  Vad jag gillar din snygga kombo. Hoppas att bada i mjölk blev bättre än du trodde.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   31 december, 2011 at 13:02

   Jag har inte kommit dit än tyvärr men snart kanske. Ett nyårsbad?

   kramar!

   Reply

Leave a Reply