Menu
Favoriter & Outfits / Odd Molly

Odd Molly outfits october – december 2011


Så kommer sista outfitsammanfattningen för i år, och helt ärligt så var det ju inte så länge sedan dessa var med i bloggen så jag känner att det här är lite fånigt men ska man sammanfatta så ska man väl fullfölja?

Min höst har varit mörkt rödfärgad med gästinslag av powder och svart och något litet vintervitt. Jag som trodde lila skulle dominera??

Kanske beror det röda på att jag bestämde mig för en tanning knit i magnolia istället för den lila/blå som jag egentligen först hade tänkt? Och på något sätt har detta blivit mitt mest använda plagg under hela hösten och även nu..

Det har varit en sån mild period att jag har skippat vinterjacka i omgångar och endast haft tunnis med kofta under. 

Skönt med tunnisjacka som man är lite mer rörlig i än michelinkostymen. 😀

Ännu en favoritoutfit..:-D

Mera rött!

Ja, här var några…

Jag lämnar outfitsen nu och går vidare mot att sortera bloopersbilder och finbilder. Om jag klarar det så ska jag välja ut mina favoritbilder från i år, ska vi säga fem eller tio stycken? Alla kategorier, blommor, skog eller outfits…:-D Det blir inte lätt det där. Och så fulbilderna fast de får ett helt eget inlägg. Och hur många bilder har jag tagit i år? Ehrm…..ska räkna i hop det med vid tillfälle.

Det här med listor är inte min grej…men jag vill gärna kika in här längre fram och kolla på hur det var hösten 2011 så det här är för min skull också.

Jaha, och så föll jag som en idiot och förbokade en kofta. I blått? 😀

Kramar och ha en fin kväll!
L

No Comments

 • Linda G
  28 december, 2011 at 21:04

  Ja det är ju rätt uppenbart vilka färger som är dina favoriter! Har du bokat blå kofta? Kan det vara nån av Pointers-godingarna:) Och jättemegatack för paketet i dag! Tack för hjälpen! Kram<3

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2011 at 21:32

   Den långa blå vad den nu heter…:-D Men den ska provas först…:-D
   Jag skäms lite..

   Kramar och kul att koftan kom fram

   Reply
 • Anne
  28 december, 2011 at 21:12

  Nej men fru Lingon ….. hur ska jag kunna hålla mig nu 😀
  Kram <3

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2011 at 21:33

   <3<3<3
   Shame om me...
   :-D

   Reply
 • Josanne
  28 december, 2011 at 21:28

  Då får väl jag också bekänna… Harkel, harkel… Det blev 2 förbokningar på Folk för mig idag… Opps liksom…  Massa Kram!

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2011 at 21:33

   Ceremony tunic? 😀

   Kramar

   Reply
 • Runa
  28 december, 2011 at 21:44

  Fina ”sammanfattningscollage” du gjort!! Fy tusan så mycket fint det kommer i vår, inte bra alls…man (läs:jag) blir ju helt nipprig! Härliga färger o fina modeller, jag som suktat efter en sån där (osäker på namnet) 9th sweater hittar nåt liknande i en massa fina färger….oj oj. Men jag ska vänta o se vad deepfling tagit in innan jag börjar tänka på dyra leveranser från Sverige…. God Fortsättning och gott slut (o allt sånt där…:-)!) Kramar

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2011 at 21:49

   Visst blir man nipprig. Och alla dessa vårfärger som kittlar en och får mig att drömma om första utefikan på ett kafé i starkt stickande varm vårsol.
   Ja, nu får Deepfling lägga ut tycker jag..:-D

   Kramar och god fortsättning på mellanjulen!

   Reply
 • Sofia
  28 december, 2011 at 22:38

  Japp redich höst! (lite lady in red wannabe;) finfina bilder! Å jösses vad fina koftor (och annat) Älskar alla färgkombinationerna och är vansinnigt nyfiken på att prova den där långa! Jag vågar inte boka det brukar vara svårt med storleken på bomullskoftorna!

  Reply
 • Katinka
  28 december, 2011 at 23:29

  Kikar in här sent och möts av en kaskad av vackra bilder! Härligt med en samanfattning av året som gått i kläder. Jag älskar den bilden med Blenda och Fedden Knit. Så otroligt fint. Natti, natt!

  Reply
 • Helena
  29 december, 2011 at 04:22

  Du har haft en fin höst!
  Och ja, jag hinner kika in lite grann mellan pool och strand… på kvällen är vi alla uppkopplade 🙂
  Kramar

  Reply
 • Sanna
  29 december, 2011 at 07:05

  Gillar verkligen kombon på sista bilden i inlägget. 🙂

  Kramis

  Reply
 • Hilde
  29 december, 2011 at 07:23

  Så himla fina kombos. Det är inga problem att lista ut vilka färger du tycker mest om:) Vårens kollektion är så underbar, så jag föll för förbokningen jag med. Jag tror jag vet vad du har bokad..
  Kram

  Reply
 • Helena / Bara en kaka till
  29 december, 2011 at 08:39

  Vad många fina outfits! Jag älskar alla de lilarosa, djupa färgnyanserna, de kan lysa upp vilket höstmörker som helst. Och det kan du med! Stor nyårskram till dig!

  Reply
 • Annelie
  29 december, 2011 at 13:23

  Söte vän, vad många fina outfits du visar!!!
  Utmattad o är sällan inne hos er bloggare för tillfället. Hoppas din jul varit lugn o skön..
  God fortsättning!! ( jag kommer igen )
  Kramar

  Reply
 • Lingon
  29 december, 2011 at 14:45

  Kramar på er allihopa! <3
  Jag hinner visst inte blogga idag eller svara kommentarer så här kommer en stor kram till er alla!

  Reply
  • Sanna
   29 december, 2011 at 15:40

   kram kram

   Reply

Leave a Reply