Menu
Lingon om.....

Snart är det jul…

Well well, är det inte redan fjärde advent idag? Och känns det som tiden rusar? Ja, rusar. Alla säger att tiden går fortare för varje år äldre man blir och jag vill egentligen inte hålla med men nog är det så?

Fjärde ljuset brinner och jag tar det lugnt idag. En bil med urladdat batteri som inte vill starta så en dag på hemmaplan med fixande av piano på schemat, lite julsångsövningar. 😀 Jag har förresten inte koll på hur lyhört det är här hemma för mina grannar är bortresta jämt eller i en stuga.

En annan tanke är att så fort jag har tryckt publish på det här inlägget är att jag ska gå och ta ett träningspass. Ambitiöst. Ja, och så ska mollysar fotograferas och läggas ut i ett litet tillsalu inlägg som kommer under dagen, eller i kväll. Men det var inte bara bilbatteriet som strejkar utan även kameran som behöver sig en laddning. För att inte tala om mig själv. 😀

Jag borde nog ha nöjt mig med att lägga ut bilder i bloggen idag och skippa texten?

Kramar och ha en underbar söndag!

 

10 Comments

 • Marie
  18 december, 2011 at 11:32

  En sådan dag har jag också idag.. Ha en mysig fjärde advent! Kramar

  Reply
  • Lingon
   18 december, 2011 at 17:08

   En försvinnande dag? 😀 Jag fattar inte var tiden tar vägen?
   Hoppas du har haft det finfint i dag.
   kramar!

   Reply
 • Att vara någons fru
  18 december, 2011 at 12:04

  Tokfort går det. Och ingen snö har vi.

  Reply
  • Lingon
   18 december, 2011 at 17:08

   Några små snöflarn kom det allt.
   Härligt vad jag blev glad..

   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Bettina
  18 december, 2011 at 15:43

  Ha en riktigt fin söndag 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   18 december, 2011 at 17:09

   Tack detsamma till dig Bettina,
   Hoppas du har haft det lugnt och skönt..

   kramar!

   Reply
 • Katinka
  18 december, 2011 at 16:56

  Hoppas du haft en bra dag och hunnit ladda batterierna lite. Och visst går tiden förbaskat fort nuförtiden. Jag tycker att det är skrämmande. Kram

  Reply
  • Lingon
   18 december, 2011 at 17:09

   Tack det har varit en finfin dag. Men så fort den har gått? Det är läskigt…

   kramar!

   Reply
 • Stephie
  19 december, 2011 at 19:57

  vad fin adventsstaken är! påminner om dom som mamma pyntade förut. enkelt och fint!

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2011 at 20:36

   Tack ska du ha! Jag har den pyntningen efter min mamma också, fast vi brukade ha vitmossa. Enkel och fint!

   kramar

   Reply

Leave a Reply