Menu
Favoriter & Outfits

Odd Molly Outfits januari – mars 2011

Jag härmar några andra bloggare och kör en sammanfattning av årets outfits! Den här klänningen är en favorit som hänger i garderoben i väntan på vår och lite smalare tider. 😀

Tydligen så gjorde jag inte så många dagens och inte varje dag men perioden inrymmer desto fler provningar i butik. Eller så har dagensbilderna gömt sig i arkivet?  Så här såg jag ut iallafall och det verkar vara lite pre spring och velour som dominerar? Klicka på bilden för att se den något större om du vill. Jag ser Blueskies bell tunic, flannel skjorta, Canna Cardigan och så fick jag tag i en rosa scarf scarf på Tradera som jag var så jätteglad för. Ja, fortfarande är såklart. 😀

Några favoriter är ju hemmaoutfiten! Ett kap från Köpenhamn under sista dagarna av vinterrea.

Ja, och så var jag väldigt förkyld och lekte lite med heminredningen. 😀

Vädret var visst jättefint? Och fina cancun scarf har jag sålt vidare och ångrat mig då och då…

Bild av Josanne

och till sist den underbara röda!

Japp, det var januari till mars 2011. Vilket väder det var där i slutet…? Och den där röda fina outfiten ska jag ta på mig så snart jag kan för den var en energikick. Jag åter kommer med april till juni, om ni orkar och vill titta. 😀

Kramar och ha en fin fin måndag!
L

20 Comments

 • åsa
  5 december, 2011 at 09:34

  Vilka fantastiska outfits! Vad kul å få se så många fina kombinationer – blir sugen på att prova lite nya kombos. Årets drömjulklapp skulle vara den röda Taradiddlen – får jaga vidare på Tradera. Tack för i lördags, alltid så kul att träffas. Läste din tänkvärda tankar kring vänskap å vill bara säga att du har så rätt i dina tankar. Känner igen mej i dina tankar… det jag mest känner är en stor saknad av att inte ha en riktigt nära vän! Med familj och karriär som upptagit större delen av min tid har gjort att jag som vuxen står utan riktiga vänner. Visst finns familjen som mina största vänner…men dom kan inte ersätta en riktig god tjejkompis. Har bara upplevt att ha en bästis under högstadietiden å den räknas som en av den mest lyckliga tid jag upplevt – å det är inte lätt att träffa nya vänner och framförallt inte hitta en bästis som vuxen! Tänk vad en liten fika kan göra att man känner att man är del av nåt och att det finns vänner därute:) kram åsa

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 10:18

   Tack själv för sist! Det var jättetrevligt att se dig igen! Det är ju det där att bara känna att man är del av något, det räcker ibland väldigt långt bara det. Hoppas att det blir fler tillfällen och jag önskar dig en riktigt god jul och avslutning på året. Ja i förskott såklart för vi hinner nog inte ses igen innan. 😀
   Kramar och ha en fin vecka!
   L

   Reply
 • Katinka
  5 december, 2011 at 10:56

  Vilket härligt collage. Det piggar upp mig rejält med alla färgerna. Du är så fin! Kram

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 11:52

   Tsck! Och krya på dig nu…dumma tåotursdag!

   Kramar

   Reply
 • Lina
  5 december, 2011 at 11:09

  Hej måndag!
  Vilka härligt fina outfits du visar, drömmer mig tillbaka till både sommar och varma vindar kring benen 🙂

  En liten hemlis…jag ska och provspela ett piano ikväll HIHIHI
  Det är en granne till oss som vill bli av med sitt gamla svarta Gustafson & Ljungqvist piano. Jag hoppas att det inte är ett hopplöst fall att stämma upp. Jag hade även på gång ett piano för två veckor sedan som hade genomgått omfattade renovering men det blev jag snuvad på för plötsligt kostade det pengar?!
  Förrsten, har du några tips på hur man kan polera upp ett svart piano som blivit matt i lacken? Jag vill ju helst inte behöva måla om det.

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 11:56

   Visst längtar man till den där superskarpa vårsolen?

   Svarta pianon går att polera upp oftast. Vi brukar använda ett polermedel som heter Centurio som är skonsamt mot gammal lack men ändå tar fram det blanka.
   Du kan beställa det här: http://www.kreatima.se/web/Produkter/Mobelvard_och_bets/Polish/Mobelpolish_Centurio-15519.aspx

   Hör av dig om du vill ha kontakt med någon duktig pianostämmare/tekniker i din närhet.

   Kramar och ha en fin fin måndag!

   Reply
 • Madde
  5 december, 2011 at 16:07

  Den superskarpa vårsolen, luften och blommorna får gärna komma NU!! Eller, det är väl inte riktigt sant, jag vill faktiskt ha snö på julafton, men bara då. Tycker från sommaren till Jul är det ändå ganska uthärdligt. Januari- Mars (om det vill sig illa) är betydligt mycket värre. Härliga, Härliga bilder och de sista med rött är de allra bästa! Ha en fortsatt fin kväll, klemisar

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 19:56

   Några krispiga snödagar vill jag också ha, men det där skarpa vårljuset är något speciellt.
   kramar och ha en fin kväll du med

   Reply
 • Marie
  5 december, 2011 at 16:08

  Åh så många underbaringar! Och du kan verkligen konsten att kombinera och bära upp dem 🙂 Den översta är så vacker men satt inte bra på mig.. Ha det gott! Kramar

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 19:56

   Den är lite svår i modellen den klänningen, men tygerna är så vackra…:-D Älskar den.
   Tack och massa kram till dig!

   Reply
 • Maria/Javabönan
  5 december, 2011 at 18:15

  Wow vilket collage – du är nog den färgstarkaste stjärnan på Mollyhimlen helt klart. =)

  Jag gillar personligen bilden på dig i din walk-in-closet bäst, den är underbar.

  Sen tycker jag att du skriver så vackert om vänskap några inlägg längre ned, har aldrig reflekterat att det kan vara ett problem hur man ska förhålla sig till andra. Det kanske beror på att jag alltid haft mycket fler vänner än jag har tid med och vill ha, jag kan nämligen vara både supersocial och enstöring. Är liksom du en som trivs alldeles utmärkt i mitt eget sällskap, vill jag dryfta något med någon så är det ju bara att höra av sig till någon via datorn. Telefonen är numera ett passerat kapitel efter 3 år i telemarketingbranschen.

  För mig passar det utmärkt att bo själv mitt i skogen men det finns en vän jag saknar speciellt sen jag flyttade från Borlänge. Det är den där möjligheten att stanna på en kopp kaffe och snacka lite skit i en halvtimme, som jag bor nu så blir det alltid en massa planerande om man ska träffa någon och när man väl träffas så blir det ju längre perioder än 30 min.

  Nu har ju du träffat en massa goa tjejvänner irl via Molly och blogglandia och ni verkar ha så kul med era träffar, både planerade och mer spontana. 😉

  I morgon ska jag i alla fall träffa en av mina nära goa vänner, nämligen Linda. Vi ska luncha och sen ska hon greja med mitt hår så jag blir vacker.

  Ha nu en mysig måndagskväll, gulligaste Lingonet!

  Kraaaaaaaaaam

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 19:59

   Vad kul du gillar fikabilden i garderoben: 😀 😀 Och att träffa Linda G blir ju superfint. Tänk om jag bodde närmre så kunde hon klippt oss båda.?
   Jag är så glad för alla nya bekantskaper via bloggvärlden och i verkliga livet. Det är ju en humörhöjare utan like att träffa fina tjejer.

   Kramar och ha en fin kväll du med!
   kramar
   <3

   Reply
 • Tonemor
  5 december, 2011 at 18:39

  Vilka härliga combos, mycket inspiration i mörketiden 🙂 Du är bäst på OM, sötaste Lingon 🙂 Mitt shopping-gen har fått ett kick – ut på reaspaning! Ha en jättegullig kväll, många kramar från tokiga norrbaggan <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 20:01

   Tack för dina vänliga ord Tonemor! <3 Hoppas att du har tur/held på rea och hittar några saker du längtat efter..
   Kramar och go måndagkväll,
   L

   Reply
 • Helena
  5 december, 2011 at 19:36

  Vilka härliga bilder! Underbara kombos och färger!
  Jag gillar den stämningsfulla bilden på dig framför spegeln och kandelabren… Så vackert!
  Vilka fina kläder Odd Molly gör 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 20:02

   Ja, kläder man blir glad av. Bilden med spegeln är inne på en italiensk restaurang i Malmö och Josanne tar den precis när vi ska gå och jag börjar klä på mig ytterkläderna. Bästa bilden sällan planerad? Vad vet jag men ett härligt minne för oss båda.

   Kramar och ha en fin kväll!
   L

   Reply
 • Emschen
  5 december, 2011 at 20:10

  Åh vad jag gillar bilden på dig och inredningen. Jag älskar när folk vågar vara lekfulla och kan bjuda på sig själv. 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 20:29

   Hihi! Ja, jag hade jätteroligt när den togs..hihi….

   Kramar!

   Reply
 • Linda G
  5 december, 2011 at 20:34

  Så fina bilder! Men den i garderoben och så den med munken på näsan är nog favoriterna:) Kram!

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 20:48

   Hihi. Det kommer en bloopersammanfattning också såklart. 😀 Den ser jag fram emot!

   Kramar!!

   Reply

Leave a Reply