Menu
Klänningar, tunikor / Odd Molly

Odd Molly Saga Shimmer Snug Dress – My Christmas dress

I somras när vi var ett gäng damer i Odd Mollybutiken i Köpenhamn så såg jag den röda röda klänningen på vackraste tjejen i butiken och sen dess har den varit lite i mitt huvud. Så underbart röd och julig och jag provade den för ett år sedan kanske?

Så kom den hem från en Odd Mollyvän som sålde så lägligt nu när man längtar efter rött. Och vad skulle jag komma med det? Jo, den är för stor så jag har varit inne hos min söta granne i kväll och svassat runt och fått stå på en stol och balansera medan hon satte nålar. Ja, och inte nog med det…en tredje granntant var med där inne och ohade och ahade och hjälpte till att hålla fram en spegel så jag kunde se från min farligt trippande köksstol.

Och sen så tänkte vi högt allihopa om armar och midjesömmar och de kände och klämde både på mig och klänningen tror jag tills vi hade bestämt hur den skulle fixas till. Jag hade tänkt att fotografera det hela för vi hade så roligt där i grannens kök och jag fick rulltårta och allt. 😀

Jag lovar att visa upp mig i full stass när det är klart istället. Kanske på julfesten nästa vecka? Vi får se om det blir den då eller något annat.

Det har varit en så lång dag, mycket jobb och ingen tid över så det blir en tidig kväll här i lingonhood.

Kramar och vi hörs i morgon!

16 Comments

 • Frösötös
  5 december, 2011 at 20:56

  Å vad bra att hon ville hjälpa 🙂 Du kommer att bli glad och fin i den!
  KRAM å sov gott!

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 21:30

   Hon är så söt…! Jag blir helt tokig när jag ser hur hon kan och jätteimponerad…:-D Och så en underbar granne dessutom
   Kramar och suss gott du med!

   Reply
 • Sofia
  5 december, 2011 at 21:08

  Jag spanar på en 2:a på tradera m nu : ) Jag tycker den är jätteläcker! Klämde på den i Odd Molly butiken i vintras…. Bra med sykunnig hjälp! Skulle va bra med en sömmerska runt hörnet! (Frösötös dig blir man allt lite avis på!) Kram

  Reply
  • Lingon
   5 december, 2011 at 21:31

   Då håller jag tummarna för att du får den. 😀 Hoppas hoppas…..

   Kramar och ha en fortsatt fin vecka!

   Reply
 • Minoo
  5 december, 2011 at 21:42

  Sagolik!

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:21

   Ja, hoppas den kommer att vara lite i närheten när den kommer på mig också….jo det ska nog bli bra!

   kram

   Reply
 • Linda G
  5 december, 2011 at 21:50

  Så fin! Och tjejen i OM-butiken var ju så vacker så det nästan är oförskämt! Ska bli spännande att se det färdiga resultatet:) Kram

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:21

   Visst är hon? Och jag tänkte på dig för det var ju vi som var där.

   Kram!

   Reply
 • Katinka
  5 december, 2011 at 22:54

  Vad roligt att du har fått tag i den. Det låter som trevliga sömmerskestunder och nu ser jag alltså fram emot dig i klänningen. Lovat är lovat. Och natti natti. Kan inte hålla mina ögon öppna här ikväll och somnar ifrån ideligen. Kram

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:22

   Japp, bilder kommer såklart när det blir av. Jag tror faktiskt att hon är färdig med den i kväll. 😀

   Kramar!!

   Reply
 • Oslotigern
  5 december, 2011 at 22:55

  Å vad fin, den har jag helt missat i rött innan! Du kommer att bli så söt i den, blir roligt att se bilderna.

  God natt Lingonbäret!

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:22

   Det blir julklänning de Luxe för mig..
   kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Too di Boo ♥
  5 december, 2011 at 23:44

  Vilken härlig julklänning:)) Som en liten julkula..röd och söt:) krameli ..

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:23

   Sammet och broderier och lite pärlor. Vi skojade lite och kallade den lampskärm….men den är så julig såå..

   kramar!

   Reply
 • Bettina
  6 december, 2011 at 08:39

  Så fin! Ha en fin dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2011 at 12:24

   Tack detsamma till dig, Ha en fin dag och hoppas du har det bra!
   kram

   Reply

Leave a Reply