Menu
Lingon om.....

Damen i rött – fjärde gången

Gissa om min puls gick upp igår när Röda damen dök upp igen mitt framför näsan på mig?! Det är bara ett problem..hon har mycket bättre kondition än jag och går jättesnabbt. Så jag sprang upp bakom henne, tvärstannade och tog en bild, tittar ner i mobilen för att se om den fastnade och sen när jag lyfter blicken igen så är hon redan borta..

Jag hade inga blyghetsdubier igår utan ville verkligen gå fram och hälsa och kanske få ta ett par bilder extra. För jag blir så glad av denna fina röda dam. Men så hann hon smita..

Här är förra gången jag lyckades fånga henne på bild!

Visst är det underbart och en humörhöjare att se?

Så här såg hon ut första gången jag såg henne och jag skrev:

The lady in red.

Plötsligt står hon där, klädd helt i rött. Till och med skorna var röda och jag undrar om hon inte höll en röd pölsa i handen också mitt framför den röda pölsemansvagnen? Helt underbar!! Jag fiskade upp kameran snabbt ur fickan och det sa klick. Innan jag han blinka hade hon hunnit traska iväg en bra bit och jag orkade bara inte gå i fatt.

Damen om du läser detta så fotograferade jag dig för att du är vacker och du gjorde mig glad idag. Hoppas att det är okej.

Och jag hoppas att jag kommer att bli lika cool som du om några år:-) Hoppas att jag får hälsa ordentligt på dig nästa gång vi ses i stadens myller.

Ja, tänk att man kan bli så glad? Av att bara se en annan människa på håll? Som jag inte ens känner? Men blotta uppenbarelsen gör att det händer något inuti? 

Och med den lilla känslan i kroppen så ska jag fira söndag, leta i ett skumt förråd efter julpynt och ut i ljuset innan det försvinner för dagen.

Ha en fin söndag kära bloggläsare och tack för läsningen av alla intressanta kommentarer om vänskap och era erfarenheter.

Vänskap är lite som en spindeltråd, tunn och elastisk och förvånansvärt stark, men kan brytas om den böjs och bänds förmycket. Osynlig eller lätt genomsiktig som ett flor och ändå kan den bära med stor kraft.

(nu gick jag in på wikipedia och läste vidare om spindeltrådsforskning så jag håller här….) Nörd som man är….å en video? 

Kramar!

13 Comments

 • Minoo
  4 december, 2011 at 13:27

  My God hon är lika fantastisk varje gång. Våga vara hon liksom. Inte jag.

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 16:20

   Visst är hon…:-D

   Reply
 • Improve my days
  4 december, 2011 at 13:51

  So nice that you found her again… that lady as something special, in fact 😉
  About your last post about friendship, i just would like to say that your thoughts are so right, and i recognized myself in some parts of it. I’m glad that i found these Molly girls, because you are extraordinary 🙂
  Have a wonderful day!
  Hugs

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 16:21

   Friendship is wonderful..:-D

   kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Frösötös
  4 december, 2011 at 14:40

  Jag fnissade så – hon verkar att ha gjort det till en konst att alltid vara röd 🙂 Attans att hon är så snabb – su får ha löparskorna på nästa gång 🙂
  Kram söta

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 16:22

   Hon är fantastisk! Jag tänker mig att jag borde hinna ikapp henne om vi möts framifrån någon gång. Det är ju rätt creepy om jag springer ifatt henne bakifrån och tjoar och lägger handen på hennes axel samtidigt som jag flåsar som ett lok? 😀 Det finns ju gränser på hur man kan skrämma folk. Hihihi

   Kramar

   Reply
 • Marie
  4 december, 2011 at 14:55

  Hahaha vad kul! Undrar om det är hon som stalkar dig eller tvärtom 😉 Ha en go söndag!

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 16:23

   Det kan man inte veta!
   ha det bäst vännen

   Reply
 • s*tina
  4 december, 2011 at 16:19

  Man blir glad av att se henne:)
  I min hemstad fanns det en lila dam, som hade allt i lila…
  Får jag fråga dig om vilken stl du valde på Tanning Knit eller vad den heter?
  Vet du något om varför webshopen tog bort rean, snabbare än blixten…hade varor i korgen som hux flux var till ord pris..:(
  kram fina du

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 16:24

   Fröken lila? Så fint…
   Jag har stl 2 på Tanning knit, skulle kanske kunna ha en trea fint också men då blir armarna lite väl långa på mig. Om rea eller icke rea? Ja, det är en sak mellan OM och butikerna.
   Men om jag vore du så ring dit och hör efter vad som gäller. Själv är jag förvirrad och fattar ingenting..:-(

   kramar och hoppas att det löser sig!

   Reply
 • Runa
  4 december, 2011 at 17:47

  Hon är verkligen supercool, den röda damen!! Kram

  Reply
  • Lingon
   4 december, 2011 at 19:27

   <3

   Reply
 • Röda Damen – Äntligen!
  17 december, 2011 at 16:30

  […] Den vackra damen i rött har ju varit med här ett par gånger i bloggen och jag är nog lite kär i henne. Man blir ju så glad av att se denna färgglada kvinna! […]

  Reply

Leave a Reply