Menu
Favoriter & Outfits / Odd Molly

Dagens lunchstass och doktor Lingon I pressume?

Odd Molly Purl l/s top & Earhart Cardigan

Hej där i rutan! Det kan man faktiskt säga ju? Mobilrutan eller datorrutan. I vilken fall, Hej!

Jag har stordåd på gång på jobbet och det är sååå roligt. Måste nästan hejda mig lite ibland och andas. Det är visst farligt det där när man åker bort för inspirationen den landar här hemma efter alla intryck man har fått. Ja det blev en konstig mening..

Det räcker kanske med att säga att det är roligt på jobbet? Och jag är så glad att jag har ett överhuvudtaget – som jag dessutom trivs med. Jag kommer fortfarande i håg hur det kändes att vara arbetslös och utanför samhället. Man är ledig visst, men inte ledig och man får leva på havregryn och nudlar och liknande sparsmakad mat. Ja, hej vad jag går igång men jag är så tacksam för hur jag har det idag även om jag ibland gnäller över måndagar och arbetsbördor.

Nu är det lunchpaus här och jag passar på att kika i datorrutan vad som händer där ute….fast det är lite svårt för jag har mina backup-brillor på mig och det känns lite som hela havet stormar i synfältet och så tycker jag att jag ser ute som en psykolog som kan tänka sig att ta emot eftermiddagens patienter….därav doktor Lingon. Så någon som vill lätta sitt hjärta? Relationsproblem? Är de dumma på jobbet mot dig? Bring it on…jag ska nog lura dig till att må bra.. 😀  😀 😀

(och jag ska nog inte dricka den där extra koppen kaffe jag ville ha, herregud jag slirar ju på tangentbordet?)

Kramar och ha en fin fin eftermiddag!

L

8 Comments

 • Att vara någons fru
  1 december, 2011 at 13:59

  men heja! det SKA vara kul!

  Reply
  • Lingon
   1 december, 2011 at 14:28

   Japp!!

   kramar

   Reply
 • Elvira Spekulerar
  1 december, 2011 at 14:16

  Haha, du är för go du doktor Lingon, inga problem idag vad jag vet, men det är tryggt att veta var jag ska vända mig om det dyker upp.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 december, 2011 at 14:29

   Men då är det ju alldeles utmärkt med dig. 😀 Jag hade annars hoppas på lite komplicerade fiktiva problem..
   Kram och ha en go eftermiddag!

   Reply
 • Oslotigern
  1 december, 2011 at 14:22

  Kanske du kan hjälpa mig med en stor och klurig livsavgörande fråga – var får jag tag på den där snygga Purlen i den färgen? Har missat den på riktiga människor innan, bara sett produktbild, och den är ju jättefin på dig!

  Ha en fin dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 december, 2011 at 14:31

   Kära Oslotiger!

   Känn inte vanmakt över en förlorad pärla i ditt sinne. Tröjan finns hos Ajabaja och är mycket smickrande för figuren vilket man inte kunde ana i sin vildaste fantasi. Ta och använd ditt kära klickfinger och se om din storlek finns och sen ska du se att allt är bra igen.

   hälsningar,
   Doktor Lingon

   Reply
 • Att vara någons fru
  1 december, 2011 at 14:50

  Friska upp mitt minne lite. Hur såg de ut, nattlinnena?

  Reply
 • Vivvi
  1 december, 2011 at 19:50

  Härligt. Precis som det ska vara. 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply

Leave a Reply