Menu
Lingon om.....

Fotobok någon?

Jag funderar på att göra en fotobok och undrar om någon har tips på något bra ställe på nätet? För jag har inte framkallat en pappersbild på år och dag och nu är det dags. Lite lagom till jul kanske?

Vissa bilder tänker jag göra i samma färgtoner och sätta upp en och en i ramar. Men vilka? Det finns ju några tusen i arkivet? Och det blir bara roligare och roligare att fotografera! Fast just i dag ville inte batteriet och det är mulet ut så jag får komma igen i morgon med nya bilder.

Det händer inte så värst mycket aktiviteter just nu härhemma. Vi debatterar om Ballerina kladdkaka är godare som original eller om vaniljsorten vinner. Till det en romantisk thriller på dansk teve med ljudet nästan avstängt och diskmaskinen överröstar med sitt vågskvalp och gungar mig till sömns nästan.

Men snart tror jag att jag ska sätta lite fart. Det finns en klänning i fem delar som ska sys i hop. Helst igår. 😀

Kramar och ha en fin lördagkväll!

L

No Comments

 • Sofia
  19 november, 2011 at 15:58

  Åh det är jag sugen på med! Helena H fotograf gjorde så fina bröloppsböcker såg du det? Kram

  Reply
 • Madde
  19 november, 2011 at 16:00

  Hej! ja, jag använder mig ju av smartphoto.se som jag tycker fungerar fint! De har ofta erbjudande också och trevliga priser. Har gjort almanackor, canvastavlor, fotobok och fått vanliga pappersbilder utan problem. Nu ligger jag utsträckt i soffan med lite ont i benet efter gårdagen i köpenhamn. Det var helt ljuvligt, men vi åkte strax innan 10 och var hemma vid 21- tiden på kvällen, så lite mör är man allt idag. Ma och pa har varit här på smörrebrödslunch. Mycket uppskattat 🙂 Ha en fin lördagskväll du med Klem

  Reply
 • Jay
  19 november, 2011 at 16:27

  Hej!
  Kolla in http://fotoklok.se
  Vann Kamera & Bilds fotobokstest 2011.

  Reply
 • Titti
  19 november, 2011 at 16:33

  Ica har ett bra sortiment…..har precis gjort en bok om förra årets Thailandsresa, stora almanackor o fickkalender.
  Kram Titti

  Reply
 • Minoo
  19 november, 2011 at 16:44

  Jag kommer inte på någon sida för bra fotoböcker… men rent allmänt tycker jag (om man är lite foto-perfektionist) att det lönar sig att betala lite mer för att få bättre fotopapper (jag älskar matta papper). Alternativt gå till en lokal affär och kika på deras utskrifter först.. kramar.

  Reply
 • Lina
  19 november, 2011 at 16:52

  Jag gör fotobok inför varje jul som julklapp och mor- och farföräldrar. Det är skoj att sammanfatta året och det blir nog 5e året i rad nu. En mycket uppskattad julklapp!

  Kan tipsa om Myphotobook, de har ett bra program som man installerar och böckerna blir mycket fina. Nu vet jag att det kommit fler leverantörer men dessa har fått bäst i test flera år i rad. Googla på fotosidorna, de brukar alltid göra tester.

  KRAM

  Reply
 • Katinka
  19 november, 2011 at 17:39

  Vad roligt! Jag har länge tänkt göra det med semesterbilder. Nu blir jag också inspirerad. Tack gulliga du! Kram

  Reply
 • Lingon
  19 november, 2011 at 17:54

  Tusen tack för alla tips!

  Nu har jag lite att kolla upp och jag lovar att visa upp resultatet. Hur det nu kommer att bli.

  Kramar och trevlig afton!

  Reply
 • Oslotigern
  21 november, 2011 at 22:40

  Kul! Jag har gjort många fotoböcker – perfekta gåvor – på Fotoknudsen, men det är förstås norskt. Blir kul att se resultatet!

  Kram!

  Reply

Leave a Reply