Menu
Lingon om.....

Dagens och en premiär

Idag är en såndär jag-hinner-inte-med dag och här kommer en dagens, eller eftermiddagens. Fina Mulholland Alpaca coat som är en favoritkofta. Självklart har jag kikat lite på prespring, men jag vill inte egentligen. Nu är det dags att reaspana i stället på godbitarna i höst och vinterkollektionen istället. Kolla lite på siikesplagg och accessoirer, det är mitt tips!

httpv://www.youtube.com/watch?v=4LN0gvxKN-g

En liten snabb premiärspelning på en av de nya instrumenten i huset. Nu är nästan allt på plats och jag kan pusta ut….puuuuh.

Vet ni att en sån här kostar 860 000 kr? Mycket pengar det..hu. Och jag har köpt lite mer än en handfull i antal. 😀 Skönt att det är över.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JANcQf3fjuA

Sången är ”Someone to watch over me”. En riktig gammal goding.

Nu ska jag försöka ta mig hemåt och vi hörs kanske i kväll,

kramar!

2 Comments

 • Sofia
  14 november, 2011 at 18:11

  Det kallar jag storhandla! Kram!

  Reply
  • Lingon
   14 november, 2011 at 19:24

   ja verkligen! Läskigt det där…men nu är det klart! 😀

   Kramar och trevlig kväll!

   Reply

Leave a Reply