Menu
Lingon om.....

Sälja eller behålla?

God morgon!

Ja det rör sig i mitt huvud idag. Fast ganska långsamma tankar i dessutom i en kropp som känns som den är hundra år? Vi pratar om kappan kanske jag ska tillägga innan någon tror något annat?

Jag är lite sugen på en annan kappa, Mistress Melton Coat i winter white men tyvärr finns den inte att hitta i Metropolen. Kanske man kan ha lite reatur så småningom? Det blir till att chansa?

Men nu är det dags att stoppa ytliga tankar här och försöka göra sig i ordning för ännu en dag på jobbet. Sovmorgonen är över och allvaret tar vid. Och dessutom blir det lördagsjobb hela dagen.

Jo, jag ska utställa mig själv på Malmö C i morgon i glashallen från kl 0900 och ca en timme framåt. Jag ska jobba mitt i pendelströmmen på något sätt i samband med Connectfestivalen. Vinka gärna och skräm livet ur mig, hihi!

Programmet är här nedan för Glashallen.

Kramar och ha en fin fin fredag!

 


Lördag 12 november
Kl. 12.00–16.00
Malmö Centralstation, Glashallen

På lördagen den 12 nov intar vi Malmö Centralstations Glashall!
Mästare, mixare, innovatörer…under fyra timmar mellan 12 – 16 framför internationella artister och kompositionsstudenter från Musikhögskolan i Malmö ljudverk för dig som
är på väg någonstans…
Den belönade pianisten Jan Michiels från Belgien och Percussionisten, Jonny Axelsson framför Stockhausens verk KONTAKTE . Aldrig tidigare har väl detta verk framförts på en tågcentral?
Niklas Sivelöv, pianist och professor fr Musikkonservatoriet i Köpenhamn framför Fredrik Högbergs verk Icepiano mm.

Live komposition av Mantas Savickis, Karl Appelgren, David Riebe, Josef Söreke, Jonatan Sersam, Torkel Rönnblad från musikhögskolans kompositionslinje baserat på liveframträdanden. Flöjtisten Ida Höög framför verket Birds of Passage av Martina Tomner.

Konstnärsduon gruppoGruppo – Alessandro Perini och Fabio Monni gör ett skulpturellt multimedia verk i 3D kallat SECRET LIFES tillsammans med K3, Malmö Högskola.

Dagen innehåller dessutom en Världspremiär för NRQ – Non Rehearsel Quartet som är (vad vi vet!) världens första improvisationsstråkkvartett. NRQ är Eva Lindal, Lisa Rydberg, Anne Pajunen och Amit Sen och de utgår ifrån feministen Bell Hooks koncept “marginality as site of resistance”

“I was not speaking of marginality one wishes to lose, to give up, or surrender as part of moving into the center but rather as a site one stays in, clings to even, because it nourishes one’s capacity to resist. It offers the possibilities of radical perspectives from which to see and create, to imagine alternatives, new worlds.”
Bell Hooks

12 Comments

 • Katinka
  11 november, 2011 at 09:29

  Hmm, ja, jag går kanske mot senare ström, men jag tycker nog allt att du ska behålla kappan du har. Den är tidlös, klassisk och i bra kvalitet. Min syster köpte årets Melton bland annat och den nopprade sig och är inte alls lika fin i kvaliteten som de äldre kapporna. Men bara en tanke så klart. Kram

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 10:47

   Det är ett jättebra tänkande Katinka, precis vad jag behöver höra. 🙂 Kappan är ju fin men det där begäret? 😉
   Kramar

   Reply
 • Elisabet
  11 november, 2011 at 09:59

  Synd jag inte bor längre söderut…..men kanske blir det en tripp till Malmö i vår!!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 10:49

   Det blir säkert fler tillfällen! Och på lördag jobbar jag ändå så det blir svårt att fika. Och man måste fika tror jag?
   Kramar och trevlig helg

   Reply
 • Marie
  11 november, 2011 at 10:32

  När jag såg bilden på dig och kappan första gången ( din och Josanne-träffen ) hajade jag till för att du var/är så jättefin i den! Jag har Mrs melton jacket och har inte sett några noppor, men jag har inte använt den så mycket än. Vad kul det hade varit att se dig i buren 😀 Kram

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 10:50

   Tack vännen! Jag ska fundera vidare på vad jag känner för kappan och använda den i helgen kanske. Har ju haft den alldeles för lite på.
   Kramar och ha en fin dag!
   <3

   Reply
 • Frösötös
  11 november, 2011 at 10:59

  Nej nej inte sälja – den är så snygg och du är fin i den!!!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 13:29

   Okej! Behålla då…

   Kramar!

   Reply
 • Madde
  11 november, 2011 at 11:30

  Håller med Frösötösen m fl. Inte sälja, aja baja…måste behållas, jättefin ju!
  Om jag orkar upp efter 3 sena nätter, ska jag komma och vinka, hojta glada tillrop och så… Ha en fortsatt fin dag. Nu; lunch med broderskapet/ Klem

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 13:30

   Åh, det behöver du inte. Ta sovmorgon tycker jag…:-D Men vi kan väl ses och fika någon dag. Fast om du skulle passera så vinka och hojta och gör mig generad…hihi.

   Kramar och hoppas du har en fin dag med broderskapet!

   Reply
 • Madde
  11 november, 2011 at 13:33

  Ja, vi måste ta tag i det nu! Jag mailar dig senare när jag är arbetsbefriad för dagen! 🙂

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 13:38

   Kul!

   Reply

Leave a Reply