Menu
Favoriter & Outfits / Odd Molly

Odd Molly inside out – combo

Ibland blir det bara som det blir när man klär på sig. Ingen större eftertanke eller tid att ändra på saker och ting. Så idag har jag på mig Augar Tunic i Powder, ovanpå den en Breathless Top. Kjolen är en ut-och-invänd Sigh skirt i powder och på benen är armvärmare i powder.

Det känns lite ut och in, bak och fram över det hela men kjolen är utmärkt som felvänd om man bara klipper av tvättlappen och ju fler sätt man kan använda ett  plagg – desto bättre.

I påsen fanns det lite lyxlunch för dagen, sushi. Jag kände för att unna mig något i dag och det här får man bra mycket energi av. Så mycket att jag råkade välta ut sojaplastkoppen med innehåll över hela matbordet…hihi. Men som tur var träffade den inte något klädesplagg eller någon kollega så även om dagen är lite uppånervänd så har jag fortfarande turen på min sida. Man vill ju inte få öknamnet sushiskvättaren eller något i den stilen av rått flinande kollegor?

Ja, vi är lite busiga med varann här…men inom rimliga gränser..och så är det ju fredag.

Nu ska jag jaga fatt i resten av dagen och önskar dig en fin eftermiddag!

kramar!

7 Comments

 • Hilde
  11 november, 2011 at 15:37

  Gud vad smart, och snyggt var det med:) Sushi = mums!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 17:57

   Sushi är mumma!

   Ha en fin kväll nu,
   Kramar!

   Reply
 • Josanne
  11 november, 2011 at 15:48

  Like your stass Mycket!
  Tack för samtalet idag, sorry att jag var tvungen att tväravbryta… fattar inte att jag hann torka hår, klä på mig, kleta på mascara och vara ute genom dörren bara 15 minuter senare… men jag fixade det, tydligen lite mer ös i den här tanten än vad hon tror!… ;o)
  Hoppas du får en kanonbra kväll! Kram darling!

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 17:58

   Jag skrattade lite åt din hastiga sorti 🙂 tjoff, bom och pang! Precis som jag?

   Kramar och ha det bäst!

   Reply
 • Solid
  11 november, 2011 at 16:53

  Hej!

  Du är bara så fin och jag gillar rutorna som kommer igen.
  Behåll vackra kappan tycker jag allt minsann.

  Kram från Eva och trivsam fredagkväll

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2011 at 17:58

   Och en fin kväll till dig med!

   Kramar

   Reply
 • Emschen
  11 november, 2011 at 21:54

  Sushi är ju bara så galet gott! Var Malmö handlar man den bästa sushin? Eller rättare sagt var handlar du lunch-sushi? 🙂
  Kram

  Reply

Leave a Reply