Menu
Favoriter & Outfits / Klänningar, tunikor / Odd Molly

När allt händer på samma gång – dagens…

Så faller allt på plats och i morgon kommer det nya fina svarta polerade trebeningar till jobbet, hela fem stycken och till helgen ytterligare två…

Och det är så jätteroligt och obegripligt att över två års jobb och dryga möten är slut, och plötsligt klart? Nästan snudd på ironi? Plötsligt ringer bara min telefon och en glad röst frågar – Kan vi komma i morgon?

Så idag har jag kastat omkring planer och kullkastat annat som är i vägen för en leverans av stora muskedunder, samtidigt som jag hyperventilerar lite av stress, glädje och upphetsning för nu är det snart klart.

I morgon kväll ska jag fira och säkert hela helgen. Om jag orkar hihi…

Ja och sen börjar min resa med dessa nya instrument och det är som med relationer, man lär känna varann och jobbar tillsammans under många år, som frasen i filmen – I think this is the beginning of a beautiful freindship…

Dagens stass är Bakers Cross dress i powder som jag har tänkt att behålla trots allt. Den låg ju ute till försäljning häromdagen. Jag tycker den kom lite tidigt där i pre fall för det känns mer som en vinterklänning? Eller är det bara jag? Så nu tror jag den kommer att användas lite flitigare… Kanske åker en eller två volanger av därframtill eller inte, vi får se.

Nu ska jag fixa vidare här, men vi hörs säkert i kväll.

Ha en fin eftermiddag!

♥ 

22 Comments

 • Frösötös
  9 november, 2011 at 14:54

  Jättegrattis – så skönt att allt nu faller på plats och att de stora svarta ääääntligen hittar hem 🙂
  Och jag tycker faktiskt att du måste behålla den pudriga – jag blev nykär i morse och tänker inte sälja 😉
  Kram söta

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 15:45

   Kanske behåller den svarta också….vi får se?:-D

   Kramar och fina kvällen

   Reply
 • Solid
  9 november, 2011 at 15:06

  Hej!

  Grattis, vad skoj att få se underverken baxas in och lära känna dem…
  Du är så fin i klänningen och behåll den, kombinationen är så fin på dig. Hittade ju en efter lite letande och min stannar här minsann. Tänker nog lite som du att det är nu den passar som bäst.

  Kram från Eva

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 15:46

   Den är jättefin på ju? Tänk att man behöver prova om och om igen ibland.
   Jag kommer att behålla min ett bra tag minsann.

   Kramar klänningssyster

   Reply
 • Marie
  9 november, 2011 at 15:24

  Spännande! Kul att du behöll klänningen för du är så underbart fin i den 🙂 Kramar!

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 15:46

   Tack snälla!
   Ja, den behålls här…

   Kramar och vi hörs i kväll!

   Reply
 • Katinka
  9 november, 2011 at 16:17

  Vad roligt när något man väntat länge på verkligen plötsligt händer också. Ha det så kul med det! Kram

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 19:30

   Tack det ska bli såå roligt! I morgon kommer lastbilsbilder..:-D

   Kramar

   Reply
 • Bettina
  9 november, 2011 at 16:34

  Vad roligt! Du är jättefin i klänningen! Ha en skön kväll! Kram

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 19:30

   Tack så mycket Bettina! Jag tror att klänningen stannar med besked!

   Kramar

   Reply
 • Lina
  9 november, 2011 at 16:49

  Oj så spännande. Om du har en kompis över så får du gärna skicka den vidare upp till Stockholm. Vet du om att jag är en riktig pianonörd? Sökte in på musikhögskolan på piano och sång 🙂 Nu har jag levt utan piano i 11 år och det får räcka, nu har vi hus och jag vill spela igen. Spanar på blocket efter ett svart gammalt piano men det är så himla svårt att veta om det finns någon klang i det eller ens hopp för det. Självklart behövs alltid en stämning men går det verkligen att få till alla gamla pianon? Kanske får bjuda hem experten på en stämningsmiddag 😉

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 19:32

   Nej vad roligt, det visste jag inte? Jag hjälper dig gärna att hitta ett fint svart högt piano i Stockholmstrakten. Kanske jag inte själv just kan göra det men jag har många goda kollegor som jag litar helt och fullt på. Fast jag kan ju komma och ge dig massa tips! 😀 Gärna!

   kramar och trevlig kväll!

   Reply
 • mintekopp
  9 november, 2011 at 17:05

  Så spännaden när det händer en massa saker. Men jag har inte riktigt förståt vad det är du jobbar med? Klänningen är supertjusig, bra val av dig att behålla den tycker jag 🙂

  Kram på dig

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 19:33

   Det är så roligt när det rullar på… Jag är reparatör/musiktekniker.

   Kramar och trevlig kväll!

   Reply
 • Hilde
  9 november, 2011 at 19:09

  Vad roligt att det äntligen händer:) Snygg dagens, tur du ombestämde dig.
  kram

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 19:34

   Tack, jag är jätteglad och firar lite…hihi!

   Kramar!

   Reply
 • Helena
  9 november, 2011 at 19:50

  Vilka vackra trebeningar!!! Även jag som inte är någon musiker eller förståsigpåare tycker att flyglar är magiska…
  Klokt att behålla din fina klänning! Den är perfekt på dig!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 21:04

   Det är lite speciellt med musikinstrument. De är ju så levande ting.
   Kramar och ha en fin kväll!
   L

   Reply
 • Linda G
  9 november, 2011 at 20:40

  Vad bra att du behåller den klänningen! Himlans fin på dig! Kram

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 21:04

   Ja, det är jag nöjd med..hoppas att den kommer att bli lite använd nu.

   kramar!

   Reply
 • Karen
  9 november, 2011 at 21:14

  The 5 black beauties look very regal. It will be even more wonderful with 2 more!
  Glad you are keeping the dress it suits you well and you would regret selling it.
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   9 november, 2011 at 21:30

   Thank you Karen! It is a great investment at work and I will enjoy them very much. And the keeper dress.

   Kramar och ha det så bra!

   Reply

Leave a Reply