Menu
Lingon om.....

Kostymen på

20111108-084842.jpgKostymen på men inte mycket mer än så.

Godmorgon!

Det är svårt att fotografera nu, för mörkt både morgon och kväll? Så idag blev det en lagom pinsam fota-mig-själv-på-tågetbild. 🙂 Synd det där med ljuset för nu har jag kameraklåda. Och appropå det, det där programmet jag pratade om häromdagen rockfotografens hemligheter, det var ju bara urtråkigt så jag tar tillbaka och ber om ursäkt. <3 Idag väntar jag besked om när leveransen kommer och hoppar nästan jämfota. Kanske i morgon? Torsdag? I vilket fall som så måste jag fixa lite bubbel och tar tacksamt emot tips på något mousserande gott i dryckesväg. Vitt, rosé eller Champagne, bara det är gott och inte smakar surt. För ibland gör det just det. 🙂 Plötsligt ser jag en stor Pommacflaska framför mig, haha! Pommac blandat med lite vodka? Superbt. Genialiskt. Så tokigt så jag måste nog prova....! Nja. Jag hoppas att någon av er kan komma med ett bra tips? Tusen kramar och ha en fin dag! L

8 Comments

 • Lina
  8 november, 2011 at 14:21

  Personligen tycker jag du kan köpa vilken dricka som helst huvudsaken att flaskan är snygg och drycken innehåller bubbel 🙂 Haha hör vilken finsmakare jag är 😉

  Håller helt med dig om ljuset…idag älgade jag ut när solen sken en stund.

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   8 november, 2011 at 18:23

   Hihi. Ja det spelar ingen roll. Men jag skulle gärna hitta gott bubbel..:-D Utan disktrasesmak…:-D

   Kramar och vad skönt att du fick lite sol idag!
   L

   Reply
 • Linda G
  8 november, 2011 at 14:53

  Systembolaget har ett mousserande hallon-vin som är supergott! Det är knallrosa, sött och bubbligt. I mina vildaste dagar dracks det en del Kronvodka och O`Boy. Det är gott det med;) Kram

  Reply
  • Lingon
   8 november, 2011 at 18:23

   Tack för tipset Linda! Båda…:-D
   Kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
 • Marie
  8 november, 2011 at 16:33

  Snygg mössa 🙂 Det finns en äkta champagne som inte är så dyr ( för att vara champagne) och är supergod! Jean-maire heter den. Skumpa dricker man (jag) inte så ofta så de gånger det händer får det gärna kosta lite 🙂 Hoppas leveransen kommer nu! Kramar!

  Reply
  • Lingon
   8 november, 2011 at 18:24

   precis..! Den får gärna kosta lite men det behöver ju inte vara största flaskan. Dessutom måste jag prova spetsad pommac vid tillfälle..:-D

   Kramar!

   Reply
   • Marie
    8 november, 2011 at 20:13

    Glöm inte tala om hur det smakar 🙂 Kram

    Reply
    • Lingon
     8 november, 2011 at 20:34

     Nej självklart! 😀

     hihi

     Reply

Leave a Reply