Menu
Lingon om.....

Dagens ljusa

20111101-085038.jpgIgår var det färg som gällde så idag kände jag för mjukare nyanser. Lite av varje får det vara.

Och tusen tack för all träningspepp. <3 Jag kämpar vidare i matchen mellan muffinsringen - midjan. Vänta bara... Dagens bild är fotad med iphonen i appen Camera+ som man ställer på timer så någon fotografassistent behövs inte, ifall att han är för trött eller möjligtvis oklädd för att våga sig utanför huset. Sen gör jag bilden lite ljusare och leker med två färgfilter. Till sist gör jag collaget i en annan app, photoCollage och sparar. Ju sämre bild - desto mer pyssel? Tur man har något att göra på tåget till jobbet. 🙂 Ha en fin tisdag! Kramar

2 Comments

 • Att vara någons fru
  1 november, 2011 at 10:32

  Fin som alltid! Och klart vi ska cheesecakea 🙂

  Reply
  • Lingon
   1 november, 2011 at 10:39

   Tack! Det är ju inte midjevänligt men gott som attan!

   kramar

   Reply

Leave a Reply