Menu
Trädgården

genom mitt fönster ser jag….

Den envisaste prästkragen någonsin.

kuvad, frostslagen och ändå så reser den sig mot ljuset.

 

En vissnade näva som plötsligt sprakar till. Den blommade ju i juni/juli och jag har mest tyckt den var i vägen i rabatten. Men nu visar den färg och jag säger förlåt lite i tanken. Här fanns ju mycket kraft dolt?

Man skulle ju kunna tro att jag kryper runt i rabatterna tidigt på morgonen, men jag stod på denna sidan fönsterglaset och fotograferade. 😀 Mer bekvämt, och så kan man dricka te samtidigt och småprata med maken.

Idag är det tant duktig som gäller. Det ska köras snabeldrake och dansas hinkbalett som Hilde brukar säga…Så ska jag läsa ut en bok, Brobyggarna av Jan Guillou. Bara nitton sidor kvar…vart tog den vägen? Så undrar man ju med många böcker man läser..

Sen såklart ska jag hoppa i sektkostymen också…eller jag menar kläderna som får mig att känna mig fin och må bra!

 för att jag äntligen kan klä mig så att jag ser ut på utsidan som jag känner mig på insidan,

Hornsgatans Ros.

Men nu lämnar jag den där diskussionen, det är ju bara kläder och jag tror om man vågar sticka ut, oavsett hur så är det alltid någon som retar sig på det.

När det gäller Odd Molly så är jag själv bara så glad att det triggar så många glädjepunkter för mig i klädväg. Sen kan man alltid tona upp det eller ner efter behag och smak. Men glad blir jag av det. Och sekten…nätverket menar jag ju. Det har varit något av det roligaste att få uppleva alla dessa färgglada kvinnor, i verkliga livet eller via nätet. Tack för det!

Nu. End of babbel och fånga lördagen för mig.

kramar och på återseende!

12 Comments

 • Katinka
  29 oktober, 2011 at 10:37

  Vilken vacker morgonsyn! Själv ser jag bara stengård från köksfönstret och den enda ljuspunkten där är när husets illa medfarna julgran dyker upp om någon månad. Ha bästa lördagen. Kram

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 16:07

   Tack detsamma till dig! Det kommer att bli en go lördag det här…..
   kramar

   Reply
 • Hilde
  29 oktober, 2011 at 10:52

  Hopp i städrocken, det finns en sådan i sekten:) Lycka till med snabeldrake och hinkballet, det är skönt när det är klart. Jag har helt missat vad Rosen skrivit, men det var vackert. Det är precis så det känns.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 16:08

   Städrock finnes men jag har gjort allt utom att just städa idag. Ville inte alls. Men 40 minuter på en crosstrainer! 😀 Inte dumt det.

   kramar och ha en go kväll!
   L

   Reply
 • Minoo
  29 oktober, 2011 at 11:14

  Våra smultron har fått blommor för andra gången… snart ligger det frost på dem. Smultronen som skulle växt där får bli små hemligheter som aldrig fick viskas under snön…. Jag som varit lite molly-trött fick nytändning av radioprogrammet och tittar nu nykärt på vissa plagg. Kram fina Lingon!

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 16:09

   Så vackert du skriver…..<3<3<3
   Kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
 • Karen
  29 oktober, 2011 at 14:14

  Frost has arrived and wilted my garden:(
  Happily I will put on my Mollies and imagine myself as part of the ”sect” across the ocean.
  I love the quotation from Horn Street Rose. It is a perfect reason to wear Odd Molly and so true.
  Have yourself a wonderful Saturday.
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 16:10

   Hihi. Yes you are a big part of it. The eh….network. 😀
   Kramar och må bäst.!
   L

   Reply
 • Linda G
  29 oktober, 2011 at 16:27

  Rosens citat är ju klockrent! Och nej det är inte ofta jag bara får vara, det är nåt hela tiden känns det. Men nästa helg ska jag och S till Karlstad på hockey själva, ska bli himla skönt att komma ifrån lite…..Kram!

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 19:53

   Skönt….det låter bra. Jag till och med fantiserade om att röva bort er så ni fick lite ledigt.
   Kramar och ha finaste kvällen!
   L

   Reply
 • Solid
  29 oktober, 2011 at 19:02

  Hej!

  Visst är det förunderligt med blommor som dröjer sig kvar…
  Funderar om Prussiluskan tror att vi i sekten förlåt nätverket ätit för många av Pippis krumelurpiller.
  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 19:55

   😀 Prusiluskan? Få se nu…vad det lärarinnan eller grannen hos Pippi? Älskar bara Astrid Lindgren..
   Men stolt ska man vara när man är sig själv och trivs..

   kramar!

   Reply

Leave a Reply