Menu
Lingon om.....

Odd Mollysekten – jovisst – jag menar nätverk…

httpv://www.youtube.com/watch?v=6Er90lLoThQ

 

Kramar och trevlig helg!

31 Comments

 • Sanna
  28 oktober, 2011 at 16:09

  Hihi du är för rolig du. 🙂 Gó och glad kexchoklad liksom.

  Ha en riktigt göttig helg på dig!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 oktober, 2011 at 16:16

   hihi. Kexchoklad. 😀
   Inser nu till min förfäran att lovely knit i dark berry kom väl 2010 och inte 2011. Jag kankse blir utesluten nu när jag sprider falsarium på nätet….:-D Mamma mia!

   Kramar!!!

   Reply
 • Solid
  28 oktober, 2011 at 16:11

  Hej!

  Du är för underbar, klart sekten, förlåt nätverket ska ha en sång! väntar med spänning.

  Ha en riktigt god helg och kram från Eva

  Reply
  • Lingon
   28 oktober, 2011 at 16:16

   Kram tillbaka!

   L

   Reply
 • Helen
  28 oktober, 2011 at 16:30

  Ja en sång piggar ju alltid upp på våra sektträffar.
  Ser fram emot resultatet. =)

  Reply
 • Frösötös
  28 oktober, 2011 at 16:38

  😀 du är bäst!
  <3

  Reply
 • Dr Molly
  28 oktober, 2011 at 16:42

  HA HA HA! Du är för go! Längtar tills jag får höra sången! Kramar

  Reply
 • Karma
  28 oktober, 2011 at 16:53

  Du verkar juh för härlig! Jag har precis hittat hit och är en av de ”nya” medlemmarna i sekten, ööh, jag menar nätverket! Oxå nyfiken på sången! Du har satt helgen första leenden på mina läppar och fler kommer det att bli. Kram från de värmländska skogarna! /Karma

  Reply
 • Annelie
  28 oktober, 2011 at 17:03

  Jaaaa…vill höra sången!!! Du är så genuint ärlig, rolig o go..en solstråle på ”Mollyhimmelen”..fniss. Har inte orkat bry mig om den s.k debatten, tycker människan ifråga är så urbota dum att hon borde skämmas! (Thulin alltså..).. Vad är det med folk..finns det ingen hejd på dumheter, så urbota larvigt, barnsligt. Känns ”dagisnivå” mer än vuxendebatt.. Ja ja.. Förresten din tröja är så fin, har en likadan här..
  Trevlig helg!
  KRAM

  Reply
 • Sofia
  28 oktober, 2011 at 17:07

  Du är för rolig! Jag trode Per var vår ledare? (lite kusligt att bli jämförd med Knutby typ men det är klart Bakers Cross passar bra i en dokumentär om Amisch people… )

  Reply
  • Sofia
   28 oktober, 2011 at 17:08

   PS gillar Zermatt! KRAM å trevlig helg!

   Reply
 • Marie
  28 oktober, 2011 at 17:24

  Gulle dig 🙂 Ser fram emot Odd Molly sången 🙂 Ha en underbar helg! Kramar <3<3<3

  Reply
 • Bettina
  28 oktober, 2011 at 17:45

  Härliga du <3
  Ha en riktigt skön helg 🙂 Kramar

  Reply
 • Titti
  28 oktober, 2011 at 17:56

  Ja vi får hitta på en sång som vi alla kan tralla tillsammans!!! ……. jag klär mig som jag vill…trallallalala…..utan att säga till…..trallalala……alla färger vill jag ha ….trallalala…..va vad de jag sa….trallalala……att vi är tjejer små…..trallalala…..etc. etc.
  Trevlig helg önskar Titti

  Reply
 • Helena
  28 oktober, 2011 at 18:22

  Söta du!!!
  Ha en underbar helg!!!
  Jag hoppas du är riktigt kreativ så vi får höra en sång så småningom 🙂
  Kramar Helena

  Reply
 • Hilde
  28 oktober, 2011 at 18:30

  Haha, du är för god. För mig är du den självklara ledaren av sekten:)
  Krma

  Reply
 • Lingon
  28 oktober, 2011 at 19:53

  haha! Vad roliga ni är…:-D 😀 Tack och kramar på er allihopa!
  Jag tror kanske inte att jag ska skriva en sång…eller kanske någon gång i framtiden….vi får se…
  Det vore ju bara fånigt om det fanns en mollyträffsång…men kanske en sång om Odd Molly själv…hmmm?

  Kramar och trevlig helg!
  L

  Reply
 • Åsa
  28 oktober, 2011 at 21:48

  Du är HELT lovely ! Skulle vilja bosätta mej i ditt huvud en dag & bara vara med när alla dina ideér poppar upp. Jag hade garanterat sovit gott på natten 😀

  Reply
 • Linda G
  28 oktober, 2011 at 22:44

  Vem av oss infantiler ska bli sekt-ledare då? Vi lär ju ha nån omröstning;)
  Kram på dig stolla<3

  Reply
  • Lingon
   28 oktober, 2011 at 22:52

   Mmm. Vi kan ha några kardinaler också. Eller den som har mest kläder vinner…varje månad en utmärkelse….:-D
   😀
   kram!

   Reply
 • Lingon
  28 oktober, 2011 at 23:00

  Reply
 • Evalena
  28 oktober, 2011 at 23:26

  Haha, du är så FRÄN! 😀
  O den där snipan Camilla Thulin får gärna tycka en massa. Vad gör väl det? Vi vet vad vi gillar och det är huvudsaken!
  (nä, jag har inte mycket till övers för henne pga hur hon agerade när jag vann en personlig styling av henne genom ett välgörenhetsjippo)

  Trevlig helg tillbaka! KRAM!

  Reply
 • Helena
  29 oktober, 2011 at 00:27

  Åh vad du är rolig!! Jag vill vara med i sekten…jag menar nätverket.
  Gud va fint och se dig och du är DÖDSSNYGG i zermatten. Sk avi åka till Zermatt kanske? Kram

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 09:37

   Ja men visst . Jag packar väskan. Schweitz och lite skidåkning…:-D

   kramar!

   Reply
 • Helena
  29 oktober, 2011 at 00:53

  Nu har jag lyssnat på inlägget också, det är så sjukt. Jag blev superförolämpad, hur kan man trycka ner en ”stil”. Shit vilken avundsjuka alltså…ren och skär avundsjuka. De som fastnat för OM har ju gjort det och kommer fortsätta gilla det. Jag har ALLTID klätt mig som madicken och kommer alltid göra det. Jäkla Thulin alltså, hon är ju jättepinsam.

  Reply
 • Oslotigern
  29 oktober, 2011 at 01:57

  Diggar dig!!! HA HA HA – det här var dagens skratt (eller nattens faktiskt…) Trodde förresten Thulin var en sansad människa med sunda synpunkter – oj så fel man kan ha! Stackars liten som inte har klarat att skapa sig ett varumärke och är sååååå avis på Per & co.

  Kram sköna!

  Reply
 • Milott
  29 oktober, 2011 at 06:36

  Det här fick jag ju forska i som inte är Odd-Mollyare! Fast jag gillar att titta på Dina mannekängbilder, Lingon! Har inte sådant här funnits ända sedan vi var små? Avund eller missunsamhet tror jag det kallas och så startar man viskningar i örat osv.
  Jag är Gudrun Sjödénare jag, iiih, nu sa jag det 😉
  Ha en mysig helg med många fina bilder på bloggen, iklädd säsongernas alster.
  Jättekram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   29 oktober, 2011 at 09:39

   Ja, det måste verka lite märkligt när man inte är ”i” det. 😀

   Kramar på dig fina Milottan och Gudrun är en av mina hjältar!
   Ha det gott.<3

   Reply
 • Christina
  29 oktober, 2011 at 11:14

  Du är bara alldeles underbar:) Visst är humor ett bra sätt att möta avundsjuka.

  Fin-fin i din nya frisyr

  KRAMAR

  Reply
 • Maddie
  29 oktober, 2011 at 12:13

  Guuud vad härlig du är människa! Älskar dina små videos, tycker att du en underbar röst och din humor är helt outstanding 🙂 Har inte lyssnat på inslaget där Thulin uppenbarligen sjunker till dagisnivå men har läst en del inlägg på det på olika bloggar. Jag tokgillar iaf ”sekten” hihi 🙂
  kram och hoppas du får en fin helg

  Reply
 • Lingon
  29 oktober, 2011 at 15:50

  Tack för alla kommentarer här i inlägget! Jag svarar inte på alla denna gången men önskar en fin underbar helg! Till dig såklart!
  kramar
  L

  Reply

Leave a Reply